Įkraunama...
Įkraunama...

Mitelšnauceriai

Dzina 4u.gif

user posted image

Ir visi

user posted image
Atsakyti
QUOTE(stafuke @ 2011 08 31, 08:22)
Dzina  4u.gif

user posted image

Ir visi

user posted image

Gražuoliai thumbup.gif Džina taip išvėsėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stafuke @ 2011 08 31, 07:22)
Dzina  4u.gif

Kokia smagi kompanija wub.gif
Pradedu jausti kad man jau vieno šuns darosi per mažai doh.gif . Tik gyvenimas bute sulaiko tą įgyvendint (bent kol kas dar vis sulaiko biggrin.gif )
Taip gražu kai jų ne vienas, baltai pavydžiu blush2.gif
Atsakyti
Cia ne visi dar lotuliukas.gif Dar vienos truksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stafuke @ 2011 09 10, 14:07)
Cia ne visi dar  lotuliukas.gif  Dar vienos truksta  ax.gif

bigsmile.gif
Neerzinkit lotuliukas.gif
Atsakyti
O planuose dar dvi lotuliukas.gif Viena savo is busimos vados noriu pasilikt, o kita is kito veislyno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stafuke @ 2011 09 10, 14:56)
O planuose dar dvi  lotuliukas.gif  Viena savo is busimos vados noriu pasilikt, o kita is kito veislyno  ax.gif

Nerealu wub.gif
Pas mane tai tik svajonėse rolleyes.gif . Pirma, gyventi tektų kitur persikelti, turim kaimynę šunųfobę, tai jau dėl vieno iš pat pradžių, tik atsikrausčius, visokių kalbų ir sufantazuotų istorijų buvo, nervų pagadino doh.gif ,bet po kurio laiko apsiramino įsitikinusi kad nieko blogo tas šuo nedaro. O jei dar antras atsirastų... lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai tokie žmonės yra pikti, negali žinot, ką pikto gali sugalvot... unsure.gif
Atsakyti
Pas mane nuosavas namas tai mum dzin thumbup.gif Va mama daugiabuti prisiklauso visko doh.gif Manes tai bijo jos kaimynai, tai net nekabina nors su visa gauja palaida atvarau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stafuke @ 2011 09 10, 16:40)
Pas mane nuosavas namas tai mum dzin  thumbup.gif  Va mama daugiabuti prisiklauso visko  doh.gif  Manes tai bijo jos kaimynai, tai net nekabina nors su visa gauja palaida atvarau  lotuliukas.gif

O kokios vados laukiat? VA? ax.gif
Gal kokią kitą veislę žadat parsivežt? Ar tos paties iš turimų?
Smalsu blush2.gif
Atsakyti
VA kergsiu, turetu lapkriti rujot ir planuoju viena dar juoda darbinuke pasiimt ax.gif Kada nors malinua planuosiu, bet dar ne dabar.
Atsakyti
QUOTE(stafuke @ 2011 09 10, 18:52)
VA kergsiu, turetu lapkriti rujot ir planuoju viena dar juoda darbinuke pasiimt  ax.gif  Kada nors malinua planuosiu, bet dar ne dabar.

Įspūdinga thumbup.gif
Atsakyti
Kokia graži wub.gif
Atsakyti