Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštės, suknelės ir aksesuarai

Na nemaciau tokios temeles tai pagalvojau kad reikia sukurti.Pamergytes juk taip pat svarbios. 4u.gif

Na butu idomu suzinoti,pamatyti kokios gi buvo ar bus jusu pamergiu puoksteles victory.gif

Taip pat tikiuosi kad cia sulauksim ir patarimu del gelyciu blush2.gif thumbup.gif
Papildyta:
Mano pamergiu sukneliu spalva bus panasi i sita ax.gif
O kazin kokia gelytes prie sios spalvos derinti? g.gif
Atsakyti
Keletas ideju:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
http://thefrenchbouq...nch-Bouquet.jpg

Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
http://www.flowersby...ite-orchids.jpg
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(konkreciai @ 2011 03 30, 22:28)
Sveikos.
Gal kas nors susidūrėte su tokia situacija. Esu būsima pamergė, nuotaka su kitomis merginomis išrinko sukneles. Bėda tame, kad ta suknelė man nepatinka. Na dėl to, kad nepatinka, tai galiu dar susitaikyti, bet kad ji visiškai netinka nei mano figūrai, nei mano ūgiui, žodžiu kažkas baisaus.Iki vestuvių dar yra laiko, pradėjau ir dietos laikytis, nes tai suknelei reikia ypatingai dailios talijos, bet mano svoris ir taip normalus, neįsivaizduoju ar pasieksiu tokių rezultatų, kokių reikėtų. Aukštakulniai (min.9 cm)  irgi tampa neišvengiami, nors gyvenime tokių nenešioju dėl stuburo problemų.
mastau.gif Ką daryti tokiu atveju?.. Ar kažkieno vestuvės vertos tokio savęs kankinimo? Mąstau, kad jei iki suknelės primatavimo nepasieksiu pastebimų rezultatų, teks atsisakyti eiti į pamerges, nenoriu atrodyti kaip klounas.

Pasidalinkit savo patirtimi, nes tikiu, kad ten kur pamergės ir vienodos suknelės - visuomet atsiranda panašių problemų.

man tiesiog idomu, kas per sukneles modelis, kad taip jau baisiai netiktu normalaus sudejimo merginai ? g.gif
Atsakyti
sakykite, ar visos uzsakinejate pamergems geles, ty puoksteles arba ant rankos? taip pat iskilo klausiams ar butonjeres turi buti vienodos pas pabrolius ir pirsli ar kaip tik skirtingos? g.gif
Atsakyti
sakykite, ar visos uzsakinejate pamergems geles, ty puoksteles arba ant rankos? taip pat iskilo klausiams ar butonjeres turi buti vienodos pas pabrolius ir pirsli ar kaip tik skirtingos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(konkreciai @ 2011 03 30, 22:28)
tikiu, kad ten kur pamergės ir vienodos suknelės - visuomet atsiranda panašių problemų.

Ir as tikiu.

QUOTE(Aruna @ 2011 03 31, 11:45)
Nors tiesa sakant, galvoju, kodėl ta amerikoniška mada tokia pas mus populiari?

drinks_cheers.gif mastau.gif

QUOTE(MissR @ 2011 07 10, 21:08)
man tiesiog idomu, kas per sukneles modelis, kad taip jau baisiai netiktu normalaus sudejimo merginai ? g.gif

Laisvai gali netikt. Paimkim kad ir dabar madinga modeli su isryskintu liemeniu nuo kurio iskart prasideda paraukimas - mergina su tokia turi buti gerokai liekna, antraip garantuotai atrodys pampuska.
user posted image
Tas pats ir su visokiais dirzais, juostomis per juosmeni - tik liekna auksta mergina graziai su jais atrodo. Galbut pvz. apkunesne mergina apsirengtu kazka kas paryskintu jos privalumus, o nukreiptu demesi nuo ten kur nesinori akcentuot. Yra modeliu kurie labai tinka merginai su mazesne krutine, o kai krutine didele mergina rizikuoja atrodyti, atsiprasant, kaip pieninga karve. Lygiai kaip su pilvuku - jei jis nera pakankamai plokscias, o parinktos sukneles aptemptos pilvo srityje, mergina gali atrodyt kaip nescia.
Manot pirmai is kaires merginai su ta suknele smagu? As kazkodel abejoju... Dar gerai kad jaunoji tolerantiska - leido svarkeli su rankovytems siuti, biggrin.gif nu bet jau tie garbiniai ant pilvo - cia gi kudenu modelis. Treciai nuo kaires beje irgi nesiziuri - jos krutine didoka tokiam modeliui.
user posted image

Arba antrai is kaires cia
user posted image

Kad tiktu visoms galbut geriausiai visoms ziuretusi klasika - ilgos liekninancio modelio sukneles su istrizinemis linijomis ties juosmeniu - klubais. Kazkas panasaus:
user posted image
user posted image

Ir tai - jeigu visas aprengsi tokiom pat , kaip mat isryskes kad viena su ta pacia suknele tai graksti kaip stirna, a vat kita jau pusiau backute. Kai sukneles vienodos tas skirtumas tampa labai akivaizdus. Va kaip ir cia, sukneles tikrai grazios, bet figuras kaip per mis konkursa galima analizuot - viskas kaip ant lekstutes. smile.gif
user posted image

Todel, mano manymu, identisko modelio sukneles yra paprasciausiai neetiska. wink.gif

Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 10, 21:30)
sakykite, ar visos uzsakinejate pamergems geles, ty puoksteles arba ant rankos? taip pat iskilo klausiams ar butonjeres turi buti vienodos pas pabrolius ir pirsli ar kaip tik skirtingos?  g.gif

Na bent ju as tai uzsakysiu ir porom ir pirsliams viska....Na butonjeres darysiu pabroliams vienodas nes pamergiu puokstes vienodos,o va pirsliui darysiu pagal pirslienes puokstele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 10, 21:27)
sakykite, ar visos uzsakinejate pamergems geles, ty puoksteles arba ant rankos? taip pat iskilo klausiams ar butonjeres turi buti vienodos  pas pabrolius ir pirsli ar kaip tik skirtingos? g.gif

Pabroliu buntonjeres grazu butu derinti su pamergiu puokstelemis, o pirslio - su svocios puokstele mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus buvo rožinės pamergių suknelės ir pabrolių šlipsai, be galo gražiai atrodė, to ko ir norėjome, truputį barbiška, bet labai gražu ir išlaikyta elegancija, kažkas panašaus kaip Popelka pateiktose fotografijose primosiose.
Atsakyti
Manau apie tai galima kalbetis temoje Nuotakos puokste.
Atsakyti
asmeniskai man yra labai grazu kai prie nuotakos puoksteje yra akcentas kuris bus toks pats liudininku, bei puko gelytese ir puokstelese 4u.gif
Atsakyti