Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas

QUOTE(kukuciacia @ 2009 07 31, 11:15)
Na nezinau zinokit panos as vakar vel nusipirkau ta testa, bet jau gaila pinigu buvo nusipirkau juostele, tai antras bruksniukas atsirado po 3 valandu, vel ryto neiskenciau  O ryte neturejau kada pasidaryt  Nu tikrai nenormali  Ai siaip ar taip einu siandien pas gydytoja ir viskas bus aisku  Nors siaip kad as laukiuosi tai yra labai labai labai maza tikimybe  Aisku noreciau  blush2.gif

Labas rytas visoms nestuke.gif

Kai grysi is gines būtinai parasyk kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip mane patikrins? Man reik paprasyti kad echoskopa padarytu? g.gif Bijau kad gine nesakytu ka cia issigalvoji dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(totti @ 2009 07 31, 09:33)
Labas rytas visosm  mirksiukas.gif
pagaliau 5dienis, kaip sunku buvo ridentis is lovos smile.gif

del apziuros,pas okulista, LOR ir odontologa siutima gavau zodziu is gines. reiks prisireginti.

o jums mergaites skrandzio veikla nesuletejusi ?  man, kai pastojau, pradejo skrandis sunkiai virskinti, tai taip ir iki siol. kazin, tai normalu ?  g.gif

Aš irgi džiaugiuos penktadieniu biggrin.gif Man kitą savaitę tik pirmadienį ir antradienį beliko dirbti, o tada išeinu atsotogų, tada iškart į dekretą nuo rugsėjo pirmos bigsmile.gif Ech, bus pagaliau laisvė ir ramybė, auginsiu savo pilvą, nereikės anksti keltis ax.gif
Totti, mudvi turbūt beveik tą pačią dieną gimdysim, kiek matau iš Tavo liniuotės drinks_cheers.gif
O dėl virškinimo tai pas mane jokių problemų, valgau kaip begemotas viską iš eilės ir viską suvirškina be jokių klausimų biggrin.gif Ale ir norisi valgyt, kone nuolat skrandyje jaučiu tuštumą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuciacia @ 2009 07 31, 11:36)
O kaip mane patikrins? Man reik paprasyti kad echoskopa padarytu?  g.gif  Bijau kad gine nesakytu ka cia issigalvoji dabar  biggrin.gif

gali ivairus tyrimus skirti : ant "lektuvo" ziuri ar gimdos kaklelis padidejes ar gimda padidejusi ir minksta (man taip ziurejo kai su 6 sav nestumu nuejau), jei kas bus neaisku gali ir ekoskopija daryti arba kraujo tyrima, na nueisi pasakysi kas ir kaip, o tada jau gine nuspres kaip patikrint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuciacia @ 2009 07 31, 10:36)
O kaip mane patikrins? Man reik paprasyti kad echoskopa padarytu?  g.gif  Bijau kad gine nesakytu ka cia issigalvoji dabar  biggrin.gif

Na kraujo, šlapimo tyrimus atliks, gali echoskopą skirt blush2.gif mirksiukas.gif
Arba gine apžiūrės
Atsakyti
QUOTE(kukuciacia @ 2009 07 31, 11:36)

Labai greit sužinotum, ar tikrai esi nėščia, jei HCG kraujo tyrimą pasidarytum 4u.gif Aš pamenu labai nekantravayu sužinoti, ar pavyko vaikutis, tai pasidariau testą net mmm nesulaukusi, parodė kažkokį ten šešėliuką...nusprendžiau nesikankinti tų nelemtųjų belaukdama, nuėjau, kraują pridaviau ir po trijų valandų jau žinojau, kad laukiuos pagal faktą apie 1-2 savaites ir su tuo tyrimo rezultatu tiesiai pas gydytoją, tai nekilo jokių abejonių, echo tik po dviejų savaičių tedarė, nes sakė, kad taip anksti nieko ir nematytų biggrin.gif
Atsakyti
Jezau biggrin.gif Arba man ten nuejus tegu pasako tuoj jau pat kas kaip kur man yra arba jei dar reiks laukt pirmadienio ar dar kokio velnio tai nuprotesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 07 31, 10:38)
Aš irgi džiaugiuos penktadieniu  biggrin.gif Man kitą savaitę tik pirmadienį ir antradienį beliko dirbti, o tada išeinu atsotogų, tada iškart į dekretą nuo rugsėjo pirmos  bigsmile.gif Ech, bus pagaliau laisvė ir ramybė, auginsiu savo pilvą, nereikės anksti keltis  ax.gif

Skaitau dėl atostogų su baltu pavydu blush2.gif ax.gif doh.gif , man dar du mėn. liko, o aš jau dienas skaičiuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 07 31, 10:38)
Aš irgi džiaugiuos penktadieniu  biggrin.gif Man kitą savaitę tik pirmadienį ir antradienį beliko dirbti, o tada išeinu atsotogų, tada iškart į dekretą nuo rugsėjo pirmos  bigsmile.gif Ech, bus pagaliau laisvė ir ramybė, auginsiu savo pilvą, nereikės anksti keltis  ax.gif
Totti, mudvi turbūt beveik tą pačią dieną gimdysim, kiek matau iš Tavo liniuotės  drinks_cheers.gif
O dėl virškinimo tai pas mane jokių problemų, valgau kaip begemotas viską iš eilės ir viską suvirškina be jokių klausimų  biggrin.gif Ale ir norisi valgyt, kone nuolat skrandyje jaučiu tuštumą  doh.gif

aha smile.gif ir as pastebejau, kad mes panasiai auginam pilvus wink.gif prasiausi ir as atostogu, bet vis manes nenori paleisti, gallabai brangi esu blush2.gif tai buciau taip pat iki dekreto poilsiavusi, o dekretas rugsejo 3 d.
o vat pas mane su virksinimu sudetingiau. suvalgau ka nors ir tada reikia vaiksciot, kol atsirugsiu. o jei einu pagulet, tai ima rugstys kilti, isvis katastrofa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(llizza @ 2009 07 31, 11:49)
Skaitau dėl atostogų su baltu pavydu blush2.gif  ax.gif  doh.gif , man dar du mėn. liko, o aš jau dienas skaičiuoju blush2.gif

Aš turėjau labai daug neišnaudotų atsotogų, praėjusiais metais šiaip ne taip ištaikydavau trumpam išeit, tai ir prisikaupė jų be proto doh.gif Tai nuo tada kai nėščia esu jau ketvirtą kart einu atostogaut, va beveik visam mėnesiui ir dar sugebėjo dvi savaitės atostogų neišnaudotų likt blink.gif Žodžiu kiek nėščia tiek mažai ir bedirbau ax.gif tongue.gif Nusprendžiau pagaliau spjaut į viską ir atsisukt į save, tausot mažylę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(llizza @ 2009 07 31, 10:49)
Skaitau dėl atostogų su baltu pavydu blush2.gif  ax.gif  doh.gif , man dar du mėn. liko, o aš jau dienas skaičiuoju blush2.gif

bet tu isivaizduok su kiekviena diena, su nauju rytojumi arteja tavo isvajotos atostogos smile.gif man asmeniskai, tai dienos lekia nerealiu greiciu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
gine man liepe per diena isgerti du litrus vandens ir po to ziureti kiek kartu per para begioju i tulika, bei kiek litru issiusinu smile.gif
o kaip jums? ax.gif
Atsakyti