Tikuosi, kad atsiras tokiu, kurie man gales padeti.
Turiu pazistama, kuriai del kazkokiu priezasciu praeitu metu gruodzio menesi suparalyzavo puse veido. Yra taip, kad ji tiesiog nevaldo vienos savo veido puses, t.y. neuzsimerkia akis, nejuda antakis, nevaldoma puse burnos, nejuda viena nosies snerve. Veiksmas vyksta Danijoje (mano drauge dane). Medikai atsisako ka nors daryti. Anot ju gydymas yra nereikalingas, visa tai praeis savaime. Bet visa tai jau tesiasi daugiau nei 4 men., taigi ilgokai.
Dalykas tas, kad as pati, kai buvau 16 metu isgyvenau ta pati. Buvo ziemos vidurys ir gal del to, kad persisaldziau, o gal del kitu priezasciu, man buvo suparalyziave puse veido. Ir as, ir mano mama labai susirupinom, mama mane pradejo vezioti pas ivairius medikus. Man buvo skirtas gydymas, masazai ir , laimei, po pusantro menesio as visiskai pasveikau. Taigi zinau, kad siuo atveju gydymas tikrai reikalingas. Beda ta, kad as to gydymo, isskyrus masazus, neprisimenu. Nepamenu, pas kokius gydytojus ejau, kokius vaistus geriau, todel negaliu padeti tai savo draugei tiek, kiek noreciau. Todel labai prasau jusu pagalbos, gal kam teko susidurti su panasia problema, gal zinot koks yra gydymas, kokius vaistus medikai skiria ir siaip kaip gydoma, bent jau mazdaug. Patarciau jau, o paskui ji jau pati reikalautu ir kalbetu su savo gydytojais.
Is anksto aciu