a,aišku

QUOTE(seles @ 2008 06 28, 11:02)
Oro valytuvo darbas nematomas ir beveik nejaučiamas, nesitikėkite kažkokio stebuklo ir gaivaus oro kaip prie jūros vėjuotą dieną. Apie jonizatorių nieko negaliu pasakyti, nebandžiau. Vaikui su bronchine astma jonizatorius mano manymu nereikalingas, juo labiau aromatizatorius, kuris gali tik pakenkti, reikalingas švarus oras, oro valytuvo pakanka. Tiesiog stebėkite, ar pagerės vaiko sveikata, o turėtų pagerėti. Bent jau JAV forumuose skaičiau, kad labai padeda. Mieste, bent jau Vilniuje, dulkių ore - siaubas, nepatikėčiau, jei nepamatyčiau keičiant filtrą. Kai kitą kartą keisiu pirminį filtrą (keičiu kas 3 savaites), būtinai nufotografuosiu naują filtrą ir filtrą po 3 savaičių. Tik nelabai žinau kaip įkelti nuotrauką į forumą, patarkite. Ir netikėkite, kad pirminis filtras oro valytuvuose tarnaus metus. Švarus oras kvapo neturi, kvapą turi tik nešvara.
Kvapus panaikina aktyvuotos anglies filtrai.
Kvapus panaikina aktyvuotos anglies filtrai.
Idomu

Dar sitaip gyvenime nebuvau susimoves
Vakar nusipirkom Electrolux z8030(1100lt) oro valytuva(pries tai daugybe informacijos internete perskaiciau ir issirinkau butent si modeli), o pasirodo jame nera jonizatoriaus. is kur as istraukiau, kad jame jis turi buti, nezinau, bet buvau isitikines. tik siandien pastebejau, kad nera. siandien ryte atsikele dziaugemes, kad vaikas ismiegojo iki 7.30h(nes taip visada nuo 6h ryto prabunda), tai galvojam, kad puikiai viskas veikia
o taip norejau valytuvo su jonizatorium

Papildyta:
va tikriausiai is kur istraukiau, kad yra jonizatorius:
http://imarket.lt/ca...673141e3accba5f

Papildyta:
va tikriausiai is kur istraukiau, kad yra jonizatorius:
http://imarket.lt/ca...673141e3accba5f
QUOTE(DjiXas @ 2008 06 15, 16:40)
Dar vienas įdomus straipsnis:
http://www.air-zone....onsvsozone.html
Kaip ten rašoma, norint išvalyti ora, reikia labai didelio kiekio jonų. Daugiau, negu yra numatytose saugumo normose. Oras kambaryje turi 100-200 jonų cm3, lauke - 200-500 cm3, oras miškuose - 1500 - 5000 jonų cm3.
Jonų generatoriai dažniausiai generuoja daugiau nei 1 000 000 - 10 000 000 jonų cm3. Didelis kiekis jonų reikalingas tam, kad prispaustų daleles prie sienų ir grinų. Norint, kad tokie generatoriai būtų tikrai efektyvūs valant orą, jiems reikia sugeneruoti tiek daug jonų, kad gali prasidėti galvos ir gerklės skausmai.
Va taip va. Kuo daugiau skaitau, tuo baisiau darosi ir tuo daugiau abejoju :-)
Therapy Air Ion generuoja 220 000 jonų cm3.
http://www.therapyai...
http://www.air-zone....onsvsozone.html
Kaip ten rašoma, norint išvalyti ora, reikia labai didelio kiekio jonų. Daugiau, negu yra numatytose saugumo normose. Oras kambaryje turi 100-200 jonų cm3, lauke - 200-500 cm3, oras miškuose - 1500 - 5000 jonų cm3.
Jonų generatoriai dažniausiai generuoja daugiau nei 1 000 000 - 10 000 000 jonų cm3. Didelis kiekis jonų reikalingas tam, kad prispaustų daleles prie sienų ir grinų. Norint, kad tokie generatoriai būtų tikrai efektyvūs valant orą, jiems reikia sugeneruoti tiek daug jonų, kad gali prasidėti galvos ir gerklės skausmai.
Va taip va. Kuo daugiau skaitau, tuo baisiau darosi ir tuo daugiau abejoju :-)
Therapy Air Ion generuoja 220 000 jonų cm3.
http://www.therapyai...
Siaip teisingai raso

Isbandziau ne viena jonizatoriu,testavau taip sakant

Galiu tik pasakyti kuris labiau nuvyle ,tikiuosi neuzpiks zepter firmos fanai ,bet zepter oro val. man pasirode visiskas sh. per letas reaguodamas i kvapa ,dulkes beto pajutes valo vangokai vos ne per prievarta. Kai pastatai kitos firmos oro valytuva gretimai matai ,kad tas jau varo dirba o zepter dar vis suka galva reik ar nereik valyti pavalo biski ir tipo svaru ,bet ziurim kitus ,jie vis dar rodo uzterstuma,kvapus..judresni.Beto testuojant zepter del isvalyto oro kokybes rezultatai nieko ipatingo pasakyciau .Cia tik mano nuomone.
Na ,bet mano testas buvo sekantis.
Kas turi oro valytuvus zino ,kad rytinio sunkaus oro valytuvas nepanaikina cia kalbama apie kambari iki 20m2 kuriame miega 3 zmones ar daugiau, vasara arba ziema be vedinimo nakti (pvz kai yra mazylis...)
Isbandziau tikrai ne viena oro valytuva ir nebuvau patenkintas 100 % nei vienu nepriklausomai nuo to kaip svariai isvalytas oras !!!
Taigi kombinavau viena kita staciau net kelis oro valytuvus kuriu butu uzteke 10kart didesnem patalpom aisku galima buvo tiesiog ryte pravedinti patalpas atidaryti balkona ir viskas tuo lab ,kad pas man miskas uz lango

Ir ka gi ,atradau

Kaip ten rašoma, norint išvalyti ora, reikia didesnio kiekio jonų

Tad kai patalpa tuscia ,jonizatorius jungiamas stipriau o oro valytuvas automatine programa.
Bet vedinti patalpas vistiek reik !!!
QUOTE(Renpzs @ 2008 06 27, 18:47)
Prisiskaiciau forume apie jonizatorius, ir kadangi turiu vaika, serganti bronchine astma, nusipirkau oro valytuva Baren 747. Para islaikiau kambaryje ant pilno pajegumo, bet nei svaraus oro kvapo, nei jausmo kambaryje kaip po lietaus tikrai nejauciu. O ir tas aromatizavimas visai nesijaucia. Zodziu bent dabar jauciuos, kaip ismetus 1000 Lt. Labai norejau Zepterio isbandyt, bet panorau sutaupyt, va ir sutaupiau
Atsiliepkit kas toki turit ir pasidalinkit.

Atsiliepkit kas toki turit ir pasidalinkit.
Sveikute,
Turiu Baren 757, jis labai panašus į tavo. Naudojų jau 11 menesiu, man labai patinka. Aromatizavimas veikia tik 2 savaites paskiau reikia keisti i nauja. As nusipirkau keleta ir pavargau nuo to , kad gereitai pasibaige efektas tai dabar tesiog i indeli palašinu alejuko su obuolių ar melynių kvapu, daug pigiau išeina.
Dėl jonų tai dažnai pavalau šepetelius .
Man dar labai patinka ozono funkcija, ijungiu prieš miegą megamajame. Tai jau nežinau, kaip ozona galima nepajausti. Mano vyras mane bara, nes jam kvapas nepatinka. Išjungia po 5 minučių.
QUOTE(Obana @ 2008 09 19, 19:31)
Siaip teisingai raso 
Galiu tik pasakyti kuris labiau nuvyle ,tikiuosi neuzpiks zepter firmos fanai ,bet zepter oro val. man pasirode visiskas sh. per letas reaguodamas i kvapa ,dulkes beto pajutes valo vangokai vos ne per prievarta. Kai pastatai kitos firmos oro valytuva gretimai matai ,kad tas jau varo dirba o zepter dar vis suka galva reik ar nereik valyti pavalo biski ir tipo svaru ,bet ziurim kitus ,jie vis dar rodo uzterstuma,kvapus..judresni.Beto testuojant zepter del isvalyto oro kokybes rezultatai nieko ipatingo pasakyciau .Cia tik mano nuomone.
Kas turi oro valytuvus zino ,kad rytinio sunkaus oro valytuvas nepanaikina cia kalbama apie kambari iki 20m2 kuriame miega 3 zmones ar daugiau, vasara arba ziema be vedinimo nakti (pvz kai yra mazylis...)
Isbandziau tikrai ne viena oro valytuva ir nebuvau patenkintas 100 % nei vienu nepriklausomai nuo to kaip svariai isvalytas oras !!!
Taigi kombinavau viena kita staciau net kelis oro valytuvus kuriu butu uzteke 10kart didesnem patalpom aisku galima buvo tiesiog ryte pravedinti patalpas atidaryti balkona ir viskas tuo lab ,kad pas man miskas uz lango
,bet buvau labai priekabus
uz ka mokam ?
Ir ka gi ,atradau
pastacius Electrolux oro valytuva (nes jis testuojant parode geriausius isvalyto oro rezultatus) kartu statau tik jonizatoriu silpnu pajegumu oras pakito ir tai akivaizdu.
Tad kai patalpa tuscia ,jonizatorius jungiamas stipriau o oro valytuvas automatine programa.

Ir ka gi ,atradau

"Rytinio sunkaus oro valytuvas nepanaikina"- mano pilnai panaikina, net virtuvėje kepant po 1 val- jokio kvapo.
"pas man miskas uz lango"- kam tada oro valytuvas ? Nebent sergate alergija ar astma.
As turiu oro valytuva, man labai patinka
Tiesiog liuks.
Valo ora, toks jausmas, kad jis pasidaro lengvas, grynas.
O dar neseniai man prasidejo sloga, tai ijungiau ozono 5 min, ir kita diena lasu nereikejo.
Siaip sergu po 2 savaites, o cia per savaitgali viskas praejo
Papildyta:
Jie nera superbrangus, as pirkau issimoketinai
ir labai dziaugiuosi!!!

Tiesiog liuks.
Valo ora, toks jausmas, kad jis pasidaro lengvas, grynas.
O dar neseniai man prasidejo sloga, tai ijungiau ozono 5 min, ir kita diena lasu nereikejo.
Siaip sergu po 2 savaites, o cia per savaitgali viskas praejo

Papildyta:
Jie nera superbrangus, as pirkau issimoketinai

Labas
Nusipirkom Sharp oro valytuvą, atsiliepimų dar nežinau, tik prieš valandą įsijungiau, bet pritrebkė kainų skirtumas
Šalnoje tas pats modelis apie 1900LT( bent jau taip telefonu man pasakė atsiliepęs vyrukas), o Elektromarkte už tą patį sumokėjau 660 Lt

QUOTE(RėjKa @ 2008 10 15, 16:29)
Labas
Nusipirkom Sharp oro valytuvą, atsiliepimų dar nežinau, tik prieš valandą įsijungiau, bet pritrebkė kainų skirtumas
Šalnoje tas pats modelis apie 1900LT( bent jau taip telefonu man pasakė atsiliepęs vyrukas), o Elektromarkte už tą patį sumokėjau 660 Lt 

koks modelis ?
QUOTE(RėjKa @ 2008 10 15, 15:29)
Labas

Kokių funkcijų turi? Nes aš pirkau už 1000 Lt, bet ten yra naudingų dalykėlių.