Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje (5 tema)

sveiki ar esate kas atostogave zuvedru 12-2 pas aldevina?rezervavau kambari o dabar galvoju pervedziau pinigus ir bijau kad neapgautu.nuotrauku nera tai baisoka truputeli. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2010 06 22, 12:26)
Laba visoms 4u.gif
o mes kaip ir pernai važiuosime į Limetos poilsio namus bigsmile.gif  http://www.limeta.lt/poilsio_namai/
Arti jūra ir nebrangu 4u.gif  (keturvietis kamb.80lt rolleyes.gif )
Nors ir nėra tenai viskas labai naujoviška, santechnika kiek primena seną rusišką, bet švaru 4u.gif ir svrabiausia arti jūra wub.gif

Idomu suzinoti, o kokios ten kainos?
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2010 06 23, 11:52)
merginos, o kaip oras prie juros šiandien? 4u.gif

Skambino draugė, sakė, kad Šventojoj saulė šviečia, užslenka debesėlis ir vėl šviečia mirksiukas.gif
Ir orų prognozė truputį pakeista į gerąją pusę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2010 06 17, 10:54)
gal kas buvot cia  www.ilsekissventojoje.lt  2 namukai su visais patogumais

Buvom mes su draugais pernai. Panašu kaip ir nuotraukose rodo, tačiau 200 Lt parai, manau, neverta mokėti. Ten nematyti, kad šalia kito namelio yra lauko tualetas, į kurį bent jau pernai ėjo žmonės iš kito, trečio esančio namelio, kuriame nėra vandentiekio ir kanalizacijos. Galima susirasti geriau. Antrą kartą nevažiuočiau. Tokia mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(erke @ 2010 06 23, 12:22)
Googlej įvesk "palangos tiltas tiesiogiai" ten turėtų  būti pats pirmas adresiukas www.priejuros.lt/... Va ten rodo tiesiogiai vaizdą nuo Palangos tilto ir kažkur Neringoj  thumbup.gif
Visada įsijungiu pavarvinti seilę. Kartais ir saulėlydi gali matyti

Kaip tik dabar dangus ten žydras, vos pakraščiukas debesėlio matos  mirksiukas.gif

QUOTE(jovaida @ 2010 06 23, 14:57)
Skambino draugė, sakė, kad Šventojoj saulė šviečia, užslenka debesėlis ir vėl šviečia  mirksiukas.gif
Ir orų prognozė truputį pakeista į gerąją pusę  mirksiukas.gif

aciu drinks_cheers.gif
tai gal rytoj bandyti vaziuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jjolanta @ 2010 06 23, 15:34)
Idomu suzinoti, o kokios ten kainos?

mes praeitais metais už dvivietį mokėjome 50lt/parai, šiemet 80lt/parai keturvietis.. Reik skambinti ir kalbėti mirksiukas.gif

aš jau irgi labai laukiu bigsmile.gif noriu jūros, to kvapo.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuska71 @ 2010 06 23, 16:08)
Buvom mes su draugais pernai. Panašu kaip ir nuotraukose rodo, tačiau 200 Lt  parai, manau,  neverta mokėti.  Ten nematyti, kad šalia kito namelio yra lauko tualetas, į kurį bent jau pernai ėjo žmonės iš kito, trečio esančio namelio, kuriame nėra vandentiekio ir kanalizacijos. Galima susirasti geriau. Antrą kartą nevažiuočiau. Tokia mano nuomonė.

nu ka, jau niekur nepabėgim, nes avansą sumokėjom smile.gif šiaip šeimininkė sakė, kad jie savo teritorijoj namelius tik 2 passistatę...na man svarbiausia, kad vietos būtų pakankamai namely, nes notraukose tai jau labai mažai to ploto atrodo yra.
p.s. už 5 vietas 150 lt mokėsim
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2010 06 22, 23:39)
gal apie tuos namukus sneki? irgi sode ir mokyklos g. Norėtusi komentaru
www.ilsekissventojoje.lt

nea, ne apie situos. mes buvome mokyklos 31 ar 33, nebepamenu. ta mociute tikriausiai internete nesiskelbia, nes niekus neradau. o situos maciau. turetum likti patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2010 06 23, 21:48)
mes praeitais metais už dvivietį mokėjome 50lt/parai, šiemet 80lt/parai keturvietis.. Reik skambinti ir kalbėti mirksiukas.gif

aš jau irgi labai laukiu bigsmile.gif noriu jūros, to kvapo..  wub.gif

Jūs man paaiškinkit blush2.gif čia žmogui tiek ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilė @ 2010 06 24, 18:09)
Jūs man paaiškinkit  blush2.gif čia žmogui tiek ? blush2.gif

Ne zmogui-kambariui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 06 24, 21:54)
Ne zmogui-kambariui 4u.gif

Aišku 4u.gif
Na sakytis aš kažkaip bijau,nes tie orai dabar doh.gif mes nusprendėm,kad važiuosim kai tik orai pasitaikys geri,kažin kaip su nuomų kainom atvažiavus tik g.gif ar galima išsinuomoti pigiai tokius apartamentus ,o gal namuką išsinuomoti irgi galimybė būtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanilė: 24 birželio 2010 - 21:15
QUOTE(saulyteee @ 2010 06 23, 22:48)

aš jau irgi labai laukiu bigsmile.gif noriu jūros, to kvapo..  wub.gif

Mes vakar skambinom į Limetą. Kambarys trims žmonėms-85 Lt ir jokių nuolaidų. Virtuvėlė, sakė, yra padaryta kažkur kitame kambaryje bendra.
Atsakyti