Mergyte mano 1,7 men. ciulptukas jei tik miegui reikalingas, istikro noreciau jau atpratinti bet tik bandau neduoti ir pirstukas burnytei, gal del dantuku, bet vis nepavyksta.Sakau gal luktelti dar,
QUOTE(mamyte burbulyte @ 2010 03 07, 14:56)
Mergyte mano 1,7 men. ciulptukas jei tik miegui reikalingas, istikro noreciau jau atpratinti bet tik bandau neduoti ir pirstukas burnytei, gal del dantuku, bet vis nepavyksta.Sakau gal luktelti dar,
galite tikrai dar palaukti, maniskiui dabar 1,9 menesiai ir ciulptuko jau atsisakeme pries muse menesio ir nebe reikalauja ir pirstuku nebe kisa i burnyte. Kai buvo 1,7 men., dar reikedavo kai eidavome miegoti, bet galiausiai ja sugrauze, matyt dantukus nieztejo, o sugriauzes pats numete ir nebe ima. Tad manau pats vaikas zino, kada jam jau nebe reikia, nereikia vaiko traumuoti. Aisku geriau, kad anksciau atsisakytu ciulptuko, bet bet jei vaikas jaucia diskomforta tai irgi negerai.
nuo metukų, manau geriuasia
Kazkur nuo metu "pametem"tai baisiai ir nepasigedo.Po poros dienu visai uzmirso.
2-aji gimtadieni sutikom jau be ciulptuko, bet labai jau sunkiai. Dar ir dabar vieno atsarginio neismetam, nes kartais kaip uzeina, tai tik sitas daiktas gali apraminti

Mes tiute naudojam tik miegui jau nuo kokiu 7-8 men. Bet kaip reiks neduot pries miega, tai as neisivaizduoju
Kol kas dar nesisviecia nei graziuoju, nei piktuoju kad pavyktu susitart

Suneli atpratinau nuo 1.8met, kazkaip labai lengvai gavosi...nakti pamete lovytei, ieskojom...negalejom rasti daviau pagerti ir uzmigo...diena bandem ieskoti ir neradom, bet vietoj ciulptuko turejau duoti buteliuka su bet kokiu skysciu(pienas, kompotas , arbata ir pan.), po 2 dienu jau ciulptuko mums nereikejo
o vat su dukryte
..tai jauciu bus sunkiau, nes jau sitas dalikelis labiau reikalingas, nei kazkada suneliui....
o vat su dukryte

'ATE TIUTE' padarem TELEBIMBAM - labai sauniai !!!
1.5 m. pati suvoke kad jau atidave tiutiuka ir veliau nebereikejo

Mes jau savaite kaip be "tiutiuko"
. Dukrytei 2 metai 4 men. O jau koki pusmeti atgal, duodavau tik nakciai. Taip labai greitai uzmigdavo. Is tikro tai mums reikejo jo atsisakyti anksciau, bet cia jau mano apsileidimas
, nes man taip patogiau buvo. Kai nuejom pas stomatologe dantuku parodyt, tai pasake, kad nuo ciulptuko vaiko virsutinis zandikaulis pasislinkes i prieki
. Ir kad jeigu dar kokius puse meteliu taip su tiutiuku miegos, tai gali susidaryti atviras sakandis (iveskit i google "vaizdai", pamatysit kaip tai atrodo). Tiesa sakant, as sito anksciau nezinojau, tai kai isejom is stomatologes, man buvo didelis sokas. Nuo tos dienos, as visas tiutes ismeciau, netgi buteliukus su soskem
. Ta diena buvo sunkoka uzmigti, vaikas verke, prase, kad duociau, bet as pasakiau jai, kad palikom pas gydytoja, ir kad jei nores galesim ryt nuvaziuot ir pasiimt. Ji labai bijo gydytoju, tai zinojau, kad tikrai nenores ten dar karta vaziuot
. Tris dienas dar prisimindavo karts nuo karto, bet dabar jau visai nebepraso, uzmiega be tiutiuku savo, tik dabar pakaitalas yra kokios 8 pasakos pries miega
, bet sitas nors nekenkia
Kantrybes visoms mamytems, bandancioms atpratinti nuo sito "gerio"

Kantrybes visoms mamytems, bandancioms atpratinti nuo sito "gerio"

Jau daugiau kaip savaitė be tiūtės dukrytė (2,3 metukų) gyvena..
Pragraužė pelytė tiūtę ir ji pasidarė nebetinkama. Pavaikščiojo susirūpinusi kelias dienas, o dabar jau visai nebepasigenda
Nuo vasaros mes jį naudojom tik miegeliui.
Bandėm su tiūte atsisveikinti anksčiau - 1,9 metukų, bet tada nepasisekė. Gal sutrukdė adaptacija daržely arba tiesiog dar buvo nelaikas.
Visoms linkiu kantrybės padedant vaikučiams atsisveikinti su tiūte

Nuo vasaros mes jį naudojom tik miegeliui.
Bandėm su tiūte atsisveikinti anksčiau - 1,9 metukų, bet tada nepasisekė. Gal sutrukdė adaptacija daržely arba tiesiog dar buvo nelaikas.
Visoms linkiu kantrybės padedant vaikučiams atsisveikinti su tiūte