tik autokeduteje
QUOTE(Letta26 @ 2010 01 29, 18:57)
mes jau turim paruose lopsiuka- kedute Jane Matrix, superinis daigtas

Ant ranku gal ir patogiau kartais, bet kiek skaudziu ivykiu buvo, nes tokiu budu vaikai buna patis nesaugiausi keleiviai, kaiminai taip prarado vaika, nes kedute buvo bagazineje

Airijoj (as cia gyvenu) net neisleidzia niekas is ligonines be autokedutes.. mano vaikutis buvo pasilikes +2d ligoninej tai kai atvaziavai jo pasiimti kedute buvo jau pritvirtinta masinoj tai manes neisleido ir liepe atsinesti kedute. o kedute mano buvo sunki kokie 4kg min ir dar vaikas 4160.. ir dar rubelius sauskelnes ir tt y kita ranka.. galejo bent padet kas is personalo (nes masinu stovejimo aikstele tolokai nuo isejimo..)

QUOTE(Simute90 @ 2010 01 30, 01:41)
Airijoj (as cia gyvenu) net neisleidzia niekas is ligonines be autokedutes.. mano vaikutis buvo pasilikes +2d ligoninej tai kai atvaziavai jo pasiimti kedute buvo jau pritvirtinta masinoj tai manes neisleido ir liepe atsinesti kedute. o kedute mano buvo sunki kokie 4kg min ir dar vaikas 4160.. ir dar rubelius sauskelnes ir tt y kita ranka.. galejo bent padet kas is personalo (nes masinu stovejimo aikstele tolokai nuo isejimo..)

Mes irgi planuojam vesti autokeduteje, nes jau viska turim..tik va man klausimas iskilo, jau ligonineje i ta kedute lialiuka ir isidedat ar issinesat kazkaip kitaip ir tik masinoje idedat i kedute?

Tik keduteje! As uz sauguma

tiesa sakant apie tai dar taip rimtai nediskutavom, bet vaikiuka vesim auto keduteje
tik taip..vaikiuko saugumas pirmiausiai

va cia geras klausimelis... mamos brolis atsiunte mano busimam leliukui vezima is uzsienio. komplekte buvo viskas. tik autokedute vien sedima padetis, tai nezinau net ka daryt
turbut teks lopsiuke parsivezt.

savo pirma vaikiuka parsivezem lopsyje. Bet kai paskaiciau cia dabar susimasciau. Tikriausiai antra atzalelia parsivesim auto keduteje.
Nugazdino mane siandien viena mano pazistama......
Matai, brangu pirkti tas kedutes.... Geriau pirks tada, kada vaikas jau bus didesnis (mazdaug nuo puses metu) tada ir didesne kedute pirks...
Juk vyro masinos langai tamsinti, tai gales ir lopsyje vezioti......
Neturejau ka pasakyti......

Matai, brangu pirkti tas kedutes.... Geriau pirks tada, kada vaikas jau bus didesnis (mazdaug nuo puses metu) tada ir didesne kedute pirks...
Juk vyro masinos langai tamsinti, tai gales ir lopsyje vezioti......

Neturejau ka pasakyti......

QUOTE(just-me @ 2010 01 30, 17:16)
Mes irgi planuojam vesti autokeduteje, nes jau viska turim..tik va man klausimas iskilo, jau ligonineje i ta kedute lialiuka ir isidedat ar issinesat kazkaip kitaip ir tik masinoje idedat i kedute? 

kadangi ir as gyvenu Airijoj galiu atsakyti:tai jau ligoninej privalai vaika ideti i kedute ir tik tada tave isleis namo. Kelios pazystamos surizikavo ir bande iseiti be kedutes-neisleidzia

Pati leliuka irgi vesiu namo keduteje,nors ir nebutu tokio istatymo vezciau keduteje,nes cia Airijoj tokie vairuotojai...