Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip planuojate parsivežti naujagimį iš ligoninės?

Mes savo dukriuka atsivezem taip pat autokeduteje ax.gif

user posted image
Atsakyti
Mano vyrukas gime didelis todel keduteje jautesi gerai. As ligonineje klausiau daktaro del tu auto keduciu ar jos nekenkia vaikui .Tai jis sake kad nekenkia ir kad maziuko stuburas ten tokioj padety kaip pas mamyte pilvely , bet galvytei nelabai gerai todel patare tik automobilyje naudoti ,nei namie nei po parduotuves vaikstant joje leliuko nelaikyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwer: 29 rugsėjo 2010 - 19:42
mes abu savo vaikiukus parsivezem su autokedute, ir nekilo jokiu minciu parsivezti kaip nors kitaip smile.gif
Atsakyti
Mes ir savo mazaji parsivezem su auto kedute ax.gif
Atsakyti
Ir is ligonines, ir iki dabar dukra veziojame visada tik autokeduteje ir tik tvarkingai prisegta. Net taksi ( nors pagal istatyma jiems padaryta issimtis ir taksi vaikus galima vezti neautokedutese) rekames tas imones, kurios turi autokedutes.... Vaiko saugumas man - sventa!
Atsakyti
QUOTE(smarty_978 @ 2012 08 22, 11:27)
Ir is ligonines, ir iki dabar dukra veziojame visada tik autokeduteje ir tik tvarkingai prisegta. Net taksi ( nors pagal istatyma jiems padaryta issimtis ir taksi vaikus galima vezti neautokedutese) rekames tas imones, kurios turi autokedutes.... Vaiko saugumas man - sventa!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Taxi tai mes savo kėdutę turim. Maniškis dar telpa į 0-11 kg (1,5 m. - 9 kg), tai problemų nėra.
Bet vienas taksistas atsisakė vežti net autokėdutėje, nes, pasak jo, jiems uždrausta vaikus vežioti doh.gif

Iš gimdymo namų važiavom 100 km, net neprabudo vaikas autokėdutėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Astartė~: 22 rugpjūčio 2012 - 10:44
vežiau chicco lopšyje su spec. tvirtinimu. visgi dabar yra daug geresnių, saugesnių lopšių (bebe comfort su tritaškiu diržiuku), kurie saugumo testuose pasirodo geriau nei didelė dalis autokėdučių thumbup.gif ir vaikui saugu, ir patogu.

per policijos reidus 3proc. vairuotojų būna apgirtę, t.y. tikėtina, kad NET trys iš šimto kelyje, su kuriais prasilenkiate, yra neblaivūs doh.gif
Atsakyti
Dukrą prieš 8 metus lopšy, nes mašinos neturėjom, tai ir auto kėdutės nereikėjo. O sūnų autokėdutėje ir net minčių kitų nekilo vežti kitaip.
Atsakyti
Tik autokėdutėje, net minčių kitokių nebuvo schmoll.gif
Ir kažin kaip būčiau vežus ant rankų, jeigu pati pusiau gulom mašinoj drybsojau, sėdėt normaliai negalėjau doh.gif
Atsakyti
Gime mano pupa vasario menesiuka smile.gif
Is ligonines parveze mociute, mergina dejom i auto kede, siltai supakuota i labai per dideli kombinezoniuka smile.gif
Atsakyti
vezimelio lopsyje rolleyes.gif
Atsakyti
Gimdziau uzsienyje. Tai pas mus tokia tvarka, kad israsymo diena turi atsinesti auto-kedute i ligonine ir parodyti ja seselems, isodinti leliuka, pamokina, jei blogai prisegtas ir tik TADA isleidzia namo. Kitaip neisleistu. Manau labai teisingas poziuris, kad taip rupinamasi savo mazais pilieciais.
Atsakyti