QUOTE(žvelsa @ 2009 07 17, 15:02)
Vaje, carramele, sveikatos tavo šeimynai

Sunku kai rodos savęs nepaneši, dar reik mažiukais rūpintis. Bet ko nepadarysi dėl savo brangenybių

Gal šiąnakt ramesnė naktelė pasitaikys ir galėsit pailsėt.
Po truputėlį gal susitvarkys tas prieširdžių defektas, na o tas Bolako latakas, tai kaip suprantu būna visiems naujagimiams, tik po gimimo palaipsniui užsidaro, na tavo žvirbliukas gimė anksčiau, gal dėl to neskuba jis susitvarkyt

Man rodos, jei jis taip ir neužsitraukia, tai jį galima operuot.
Vaje, ką judu mažučiai valgot

kai nuo visko beria..... Tu teisi, sunku, bet manau yra vilties kad pamažu viskas susitvarkys ir iš visos širdies linkiu tavo žvirbliukui sveikatos
Šaunu kad nuotaikos neblogos, na o nuo to vis į viršų iškylančio skausmo ko gero nė viena nesam apsaugotos........... Stiprybės tau.............
Dėl Botalo latako, tai taip, jis operuojamas, ir kardiochirurgai tai laiko viena lengvesnių operacijų. Bet širdies operacija vistiek ne juokas, rizikos visada yra. Ir nežinau, kaip man pačiai psichologiškai pavyktų tokį stresą pernešt.
Turiu dabar planą jam lašinukus patirpdyt, nes ūgio-svorio santykis pagal procentiles pasidaręs didesnis, nei vidurkis. Nors dabar kardiologai nieko nesakė, atsiminiau kažkurios gydytojos žodžius (kai dar inkubatoriuj mažius gulėjo): "nesijaudinkit, kad per lėtai auga svoris. Lengviau širdutei bus dirbt. Būna, kad jei neišnešiotukams jis per daug didėja, gali net vėl atsidaryt Botalo latakas".
QUOTE(bicė @ 2009 07 19, 04:56)
mano drauge kazkada pasake, kad gyvenimas tai vandenynas, uzsimerki ir neri, taigi manau, kad tai geriausias budas po musu netekciu, tiesiog uzsimerkti ir nerti . reikia didinti 2010 metu leliuku skaiciu, negi 2009 nukonkuruos.

. As labai garsiai nekalbu, bet rudeniop zadejau ir as pabandyti laime dar karteli

, taigi kompanija nepamaisytu.
Caramelle, Nledi kaip jusu seimynu sveikatos?
Mes jau išsikapstėm pagaliau. Dar liko nežymūs paslogavimai, bet jau ir nuotaika, ir energija kita. Galėsiu toliau dukriuko gimtadienį organizuot
Labai smagu girdėti apie tamstos ketinimus
Aš prie planuojančių turbūt prisidėsiu žiemą
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 20, 08:37)
Geriu kavą, mažė moja su pirštuku - "ateik, pazaisim". sakau, ką tu čia kvieti? Atsako, kad mergytę.

Ir jau ne pirmas kartas, kai žaidžia kambaryje su įsivaizduojama mergyte.... Klausiau, kokia ta mergytė - sako, kad mažytė.... prisigalvojau visko.....
Įsivaizduoju, kaip šiurpiai gali nuskambėt tokios frazės
O pas mus nematomų berniukų ir mergaičių nėra. Užtat gyvena keturi zuikučiai - mėlynas, raudonas, geltonas ir violetinis

Šiandien pas auklę "išsinešė" raudonąjį, o kiti dabar ant kilimo laksto