Labutis,
Rugsėje, ačiū už naujus namučius
Šaunu kad balius praėjo be teatro, nors ir su pričiudais
Kristule, stiprybės tau

Laikykis, nebedaug beliko ir mesk šalin visas mintis apie mirtį - niekas vaikui neatstos mylinčios mamos.
Baltoji avyte, kaip tu laikais? Vis nedrįstu tavęs paklaust ar nežadi planuot dar vieno mažylio?
QUOTE(Bona -pari @ 2009 07 18, 10:38)
[color=blue]ačiū žinau kad išbrisim bet kaip nervina kai per kartą tiek gauni

dėl klaustuko tai taip ir but gerai bo per daug laiko neber ir beprotiška baimė kurios negaliu atsikratyt
Stiprybės Bona-pari, nėra pasaulyje to, ko negalėtum žmogus atlaikyt

Taip ir eini žmogus per gyvenimą, nes neturi kito pasirinkimo, kartais nusivildamas viskuo, kartais atrasdamas kad ir mažą, bet viltį.....
Na o dėl dar vieno mažylio - tai niekada nėra vėlu, bendradarbė taip pat po netekties, trečią vaikelį pasigimdė 40 m. ir su rezus minusu.
QUOTE(SiguteS @ 2009 07 18, 15:53)
Bet tikiuos, nezinia kaip, nezinia is kur, nezinia su kokia medicinos pazanga ir pagalba, kad suregsiu po kokiu 7 metu leliuka
Kad tavo svajonė išsipildytų
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 19, 20:05)
As MB su Lukuciu i baznycia isleidau,pati guliu,nes galva svaigsta,blogai jaucuosi ,nebegaliu jau,kas man
Vaje, gabrieliuk, kas čia su tavo sveikata daros

Kaip šiandien jauties?
QUOTE(carramele @ 2009 07 20, 13:15)
*Dėl Botalo latako, tai taip, jis operuojamas, ir kardiochirurgai tai laiko viena lengvesnių operacijų. Bet širdies operacija vistiek ne juokas, rizikos visada yra. Ir nežinau, kaip man pačiai psichologiškai pavyktų tokį stresą pernešt.
**Aš prie planuojančių turbūt prisidėsiu žiemą
***O pas mus nematomų berniukų ir mergaičių nėra. Užtat gyvena keturi zuikučiai - mėlynas, raudonas, geltonas ir violetinis Šiandien pas auklę "išsinešė" raudonąjį, o kiti dabar ant kilimo laksto
Smagu girdėt kad jau sveiki esat
*Suprantu tave, labai sunku psichologiškai būtų pakelt operaciją

Man po netekties ir Justės adenoidų operacija atrodė tragedija..... O ypač kai pradėjo veikt narkozė.....

Brrrrrrr, nesinori ir prisimint........ O kaip žadat tirpint riebaliukus, mankštele?
**Džiugu girdėt
Sveikatos tavo žvirbliukui
Žydrute, kaip tavo savijauta?
Vaivos juosta gal gimus mažylei, Miglei nebereiks ir nematomos draugės
Vau, biciuk, na jau kai tavo Amelija suskelia, tai ir palūpis atkremta.