Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu

sveikutes 4u.gif
kaip laikotes? o jau karsciai nezmoniski,puskuoju kaip begemotas doh.gif
Vadpr,kokios naujienos bigsmile.gif sveikinu 4u.gif
Kristulee,nesinervink viskas bus gerai mirksiukas.gif man su Nojuku vis atideliojo,data buvo nustatyta 18,o gime tik 29d,30d jau butu buve 42 savaites ir butu iskrapste nori nenori ax.gif
Rugseje,aciu uz naujus namukus 4u.gif
visom geros dieneles,nezinau ne ka parasyti daugiau,biskiuka atsilikau nuo jusu blush2.gif
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif
as ir tik trumpam uzbegau pasilabinti ax.gif Dar turiu svete,tai neturiu kada sedeti prie pc blush2.gif
mirkt,malonu susipazinti mirksiukas.gif

Karstis ir mane varo is proto doh.gif Is vesaus ezero vandens neimanoma islipti smile.gif
Atsakyti
Labutis,
Rugsėje, ačiū už naujus namučius 4u.gif
Šaunu kad balius praėjo be teatro, nors ir su pričiudais 4u.gif
Kristule, stiprybės tau 4u.gif Laikykis, nebedaug beliko ir mesk šalin visas mintis apie mirtį - niekas vaikui neatstos mylinčios mamos. 4u.gif
Baltoji avyte, kaip tu laikais? Vis nedrįstu tavęs paklaust ar nežadi planuot dar vieno mažylio? blush2.gif
QUOTE(Bona -pari @ 2009 07 18, 10:38)
[color=blue]ačiū žinau kad išbrisim bet kaip nervina kai per kartą tiek gauni doh.gif dėl klaustuko tai taip ir but gerai bo per daug laiko neber ir beprotiška baimė kurios negaliu atsikratyt

Stiprybės Bona-pari, nėra pasaulyje to, ko negalėtum žmogus atlaikyt 4u.gif Taip ir eini žmogus per gyvenimą, nes neturi kito pasirinkimo, kartais nusivildamas viskuo, kartais atrasdamas kad ir mažą, bet viltį.....
Na o dėl dar vieno mažylio - tai niekada nėra vėlu, bendradarbė taip pat po netekties, trečią vaikelį pasigimdė 40 m. ir su rezus minusu.

QUOTE(SiguteS @ 2009 07 18, 15:53)
Bet tikiuos, nezinia kaip, nezinia  is kur, nezinia su kokia medicinos pazanga ir pagalba, kad suregsiu po kokiu 7 metu leliuka

Kad tavo svajonė išsipildytų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 19, 20:05)
As MB su Lukuciu i baznycia isleidau,pati guliu,nes galva svaigsta,blogai jaucuosi ,nebegaliu jau,kas man

Vaje, gabrieliuk, kas čia su tavo sveikata daros unsure.gif Kaip šiandien jauties?

QUOTE(carramele @ 2009 07 20, 13:15)
*Dėl Botalo latako, tai taip, jis operuojamas, ir kardiochirurgai tai laiko viena lengvesnių operacijų. Bet širdies operacija vistiek ne juokas, rizikos visada yra. Ir nežinau, kaip man pačiai psichologiškai pavyktų tokį stresą pernešt.
**Aš prie planuojančių turbūt prisidėsiu žiemą 
***O pas mus nematomų berniukų ir mergaičių nėra. Užtat gyvena keturi zuikučiai - mėlynas, raudonas, geltonas ir violetinis Šiandien pas auklę "išsinešė" raudonąjį, o kiti dabar ant kilimo laksto

Smagu girdėt kad jau sveiki esat 4u.gif
*Suprantu tave, labai sunku psichologiškai būtų pakelt operaciją unsure.gif Man po netekties ir Justės adenoidų operacija atrodė tragedija..... O ypač kai pradėjo veikt narkozė..... verysad.gif Brrrrrrr, nesinori ir prisimint........ O kaip žadat tirpint riebaliukus, mankštele?
**Džiugu girdėt 4u.gif
*** biggrin.gif
Sveikatos tavo žvirbliukui 4u.gif
Žydrute, kaip tavo savijauta?
Vaivos juosta gal gimus mažylei, Miglei nebereiks ir nematomos draugės g.gif
Vau, biciuk, na jau kai tavo Amelija suskelia, tai ir palūpis atkremta.
Atsakyti
dabar pakomentuosiu nuotraukas, kas man labiausiai įstrigo....

Nojukui labai gražus paminkliukas, jei ne paslaptis- kiek kainavo? blush2.gif

Sandrynja, jau kapelio apsodinimas wub.gif wub.gif o ta žolytė kaip vadinasi? o ją taip pasėjot pavasarį tiesiai kapiuke ir ji išdygo? ar iš kažkur perpikiavot? o ji vienmetė?

SiguteS, verkė širdis žiūrint į nuotraukas....beje labai su "šarmu" moteris esi....

rences, Simukas wub.gif taip skaudu žiūrėt...beje kaip įdomiai sugalvojot- abu vaikai beveik tokiais pat vardais, čia kuris taip sugalvojot?

Bice, atrodei ir atrodai super, vienas šukuosenos variantas mano akimis tave sendina, o vienas liuks thumbup.gif bet jau mergaitė koooookia, jai tik į žurnalų viršelius tokių išskirtinių bruožų ....

Bona-pari, man tas tėvukas ar uošvis foto nu taaaaaip matytas g.gif arba į ką panašus.... o nuotraukos tavo liūdnos, tiesiog atrodo skausmas matose tavo veide neišpasakytas.....

rugsejes foto nepamačiau... g.gif

gabrieliukas- irgi matosi beribis skirtumas nuotraukose kur jūs visi ir kur liūdi.....ir man širdis plyšo žiūrint į ankstesnes....

krismantas (tik nesijuok) atrodo pamačiau tavo vyrą ir toks jausmas kad jį pažįstu 1000 metų, žinai kai būna žmonės "savi"-atviri , tai man jis tokiu pasirodė....

o šiaip buvo labai liūdna žiūrėt......
bet smagu susipažint...

nepykit kad kurios nepaminėjau, bet susipažint buvo malonu....
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2009 07 20, 10:16)
Sveikos mergaitukes 4u.gif

Rugseje aciu uz namucius wub.gif

Bona-pari cia jau antras mano planavimas po netekties todel labai apie tai nekalbu, jei pavyks pasigirsiu ax.gif . Taigi kvieciu prisijungti mirksiukas.gif . Beje jei Norgekje pasakytum, kad tu jau per sena treciam vaikui tai isjuoktu tave, pas juos ne viena pirmakarete tavo amziaus, o ir vyresniu na maziau. Mano drauge pasigimde savo dukryte 41 mirksiukas.gif

Visoms geros dieneles 4u.gif
Prazuveles atsiliepkit mirksiukas.gif

labai laikau kumštelius už tave wub.gif būtinai turi pasisekti nestuke.gif

Papildyta:
QUOTE(carramele @ 2009 07 20, 13:15)
4u.gif
Dėl Botalo latako, tai taip, jis operuojamas, ir kardiochirurgai tai laiko viena lengvesnių operacijų. Bet širdies operacija vistiek ne juokas, rizikos visada yra. Ir nežinau, kaip man pačiai psichologiškai pavyktų tokį stresą pernešt.
Turiu dabar planą jam lašinukus patirpdyt, nes ūgio-svorio santykis pagal procentiles pasidaręs didesnis, nei vidurkis. Nors dabar kardiologai nieko nesakė, atsiminiau kažkurios gydytojos žodžius (kai dar inkubatoriuj mažius gulėjo): "nesijaudinkit, kad per lėtai auga svoris. Lengviau širdutei bus dirbt. Būna, kad jei neišnešiotukams jis per daug didėja, gali net vėl atsidaryt Botalo latakas". 
Mes jau išsikapstėm pagaliau. Dar liko nežymūs paslogavimai, bet jau ir nuotaika, ir energija kita. Galėsiu toliau dukriuko gimtadienį organizuot  cool.gif

tikiuosi viskas gerai jum ten bus 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(žvelsa @ 2009 07 20, 16:20)
Labutis,

Stiprybės Bona-pari, nėra pasaulyje to, ko negalėtum žmogus atlaikyt  4u.gif Taip ir eini žmogus per gyvenimą, nes neturi kito pasirinkimo, kartais nusivildamas viskuo, kartais atrasdamas kad ir mažą, bet viltį.....
Na o dėl dar vieno mažylio - tai niekada nėra vėlu, bendradarbė taip pat po netekties, trečią vaikelį pasigimdė 40 m. ir su rezus minusu.
Kad tavo svajonė išsipildytų  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū žvelsiuk 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(mirkt @ 2009 07 20, 16:32)

Bona-pari, man tas tėvukas ar uošvis foto nu taaaaaip matytas  g.gif arba į ką panašus.... o nuotraukos tavo liūdnos, tiesiog atrodo skausmas matose tavo veide neišpasakytas.....

kas ten žino gal kur matetės tongue.gif tai mano uošvis ax.gif

sveikute žydrute senokai matyta kaip tavo žirniukai laikosi kas naujo tavo fronte ax.gif
labukas divėja smagiai pasitaškyti ir neperkaisti 4u.gif
Atsakyti

rugsejes foto nepamačiau... g.gif

prastai turbut ziurejai smile.gif , prie susitikimu esu poroj fotkiu- vienoj su Vaivos juosta, kitoj kur trise per viduriuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2009 07 20, 16:20)
Žydrute, kaip tavo savijauta?

aciu,puiki bigsmile.gif einu kaip tankas,ir grybauju,ir uogauju,ir MB kompanija zvejojant palaikau ax.gif

Nojukui labai gražus paminkliukas, jei ne paslaptis- kiek kainavo?  blush2.gif

aciu,jokia cia paslaptis,beveik 5000 lt,sakyciau gana nebrangiai...
butume dare toki pat kad ir kiek butu kainave,as kai pamaciau ir daugiau nebeieskojau,istrigo i sirdi wub.gif
QUOTE(Bona -pari @ 2009 07 20, 16:53)
sveikute žydrute senokai matyta kaip tavo žirniukai laikosi kas naujo tavo fronte ax.gif

auga,bumsena mano zirniukai wub.gif penktadieni i KMUK vaziuosiu,tai neramu truputi,vis tos baimes unsure.gif
vakar sutvarkiau kapuka tai dabar taip gera ant sirdies,kad pas ji grazu wub.gif
keliauju ir as susipazint su Mirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2009 07 20, 13:04)
mirkt malonu susipažinti 4u.gif

žydra30 taip pat malonu susipažint 4u.gif

malonu. as turejau savo nuotraukas, bet pries kazkiek laiko iskilo musu forume visokiu nesusipratimu, tai buvau istrynus. dabar atrodo, vel visos graziai bendraujam. tai ikeliau parodyt savo brangenybe smile.gif.

ir as jus visas apziurejau.
man kazkaip labai diveja ezere istrigo, labai grazi nuotrauka.

QUOTE(divėja @ 2009 07 20, 15:58)
Labutes mirksiukas.gif
Karstis ir mane varo is proto doh.gif  Is vesaus ezero vandens neimanoma islipti smile.gif

karstis? unsure.gif o pas mus visai vasaros ner. lyja, salta.

mano elizkius vakar pradejo pati vaiksciot, per kambari jau visa issisiepus ejo. laukiau jau kada isdris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 20 liepos 2009 - 16:46
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Bona -pari @ 2009 07 18, 10:38)
tai gal kartu paplanuojam dėl drąsos ax.gif  blush2.gif aš ir baisingai bijau blush2.gif

thumbup.gif Tikrai galėtume planuoti drauge clap.gif Aš irgi labai bijau. Rizika didelė, turėčiau genetinius tyrimus darytis.

QUOTE(rugsėjė @ 2009 07 18, 10:57)
nu raportas is baliaus:

blink.gif nu tavo anyta...

QUOTE(zydra30 @ 2009 07 20, 17:44)

mano elizkius vakar pradejo pati vaiksciot, per kambari jau visa issisiepus ejo. laukiau jau kada isdris.

Smagu pirmieji savarankiški žingsneliai wub.gif

Aš šiandien kažkokia be nuotaikos, galėčiau visus gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2009 07 20, 16:53)
ačiū žvelsiuk 4u.gif

4u.gif

QUOTE(zydrute @ 2009 07 20, 17:10)
aciu,puiki bigsmile.gif einu kaip tankas,ir grybauju,ir uogauju,ir MB kompanija zvejojant palaikau ax.gif
auga,bumsena mano zirniukai wub.gif penktadieni i KMUK vaziuosiu,tai neramu truputi,vis tos baimes unsure.gif
vakar sutvarkiau kapuka tai dabar taip gera ant sirdies,kad pas ji grazu wub.gif
keliauju ir as susipazint su Mirkt smile.gif

Smagu kad gerai jautiesi 4u.gif Na tu ir šaunuolė, vis dėlto nelengva net du žirniukus nešiot, aš ir vieną nešiodama puškėjau doh.gif
Viskas turi būt gerai 4u.gif
QUOTE(zydra30 @ 2009 07 20, 17:44)

Tai šaunuolė mergina wub.gif Na matai, ir tu sulaukei tos dienos 4u.gif Na greit jau nebespėsi paskui ją lakstyt biggrin.gif

QUOTE(lina31m @ 2009 07 20, 18:25)

A tai nutiko kas, ar šiaip ne su ta koja iš lovos išlipai? Čia tau 4u.gif kad nuotaika pagerėtų.
Papildyta:
QUOTE(divėja @ 2009 07 20, 15:58)
Karstis ir mane varo is proto doh.gif  Is vesaus ezero vandens neimanoma islipti smile.gif

Kaip gerai kad yra kur atsigaivint 4u.gif mirksiukas.gif Na o karštis tai tikrai savaitgalį nepakeliamas buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2009 07 20, 18:25)

ir as kazkokia slapiu maisu trenkta doh.gif , ko tai siutas baisiai eme, s... i virsu kilo, nu bet tikiuosi kad susitvarkiau su tom emocijom, nes ant saves jau pykt pradejau kad negaliu susivaldyt ir mintis kita linkme kreipt rolleyes.gif
Zydra kaip faina tokie vaiku pasiekimai, jau kaip ir is leliuko isaugineja
Gabrieliuk kaip tau siandien sekesi? kaip tavo nuotaikos po viso pokalbio g.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif visos palaikom kristute,ka tik parase is gimdyklos
Atsakyti