Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

As i ji kazkodel rimtai neziuriu, nors is pradziu buvo sudomines.
Atsakyti
Kaip dendrobium orchideja galima padauginti? Sodinti i zeme ar laikyti vandeni kad isleistu saknis?
Atsakyti
Mergytes, ar visos orchidejos uzaugina keikius, ar tik kai kurios ir nuo ko priklauso, ar staigiu oro pokyciu?Karščio, šalčio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 09 16, 17:21)
Mergytes, ar  visos orchidejos uzaugina keikius, ar tik kai kurios ir nuo ko priklauso, ar staigiu oro pokyciu?Karščio, šalčio? blush2.gif

turi buti dregnas oras kiek pamenu g.gif visos gali uzauginti, bet ne visos nori biggrin.gif
Atsakyti
Taigi negavau pirkt, orchidėjų substrakto nei vakar nei šiandien, tai šiandien seną substraktą iškaitinau orkaitei, nuo tų vabaliukų. Dabar atvėsinsiu ir galiu sodinti bet kiek pamenu laistyti jos dabar nebus galima, o tai kaip ji dabar prigis? blush2.gif
P.S Per nakti laikiau savo vargšelę ant drėgnų popieriukų, nes vakar kaip sakiau substrakto negavau, tai gal biški papurkšti šiandien pasodinus, ar kaip daryt.? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2009 09 16, 18:06)
Taigi negavau pirkt, orchidėjų substrakto nei vakar nei šiandien, tai šiandien seną substraktą iškaitinau orkaitei, nuo tų vabaliukų. Dabar atvėsinsiu ir galiu sodinti bet kiek pamenu laistyti jos dabar nebus galima, o tai kaip ji dabar prigis? blush2.gif
P.S Per nakti laikiau savo vargšelę ant drėgnų popieriukų, nes vakar kaip sakiau substrakto negavau, tai gal biški papurkšti šiandien pasodinus, ar kaip daryt.? blink.gif

tikrai prigis, nereikia pergyventi, kokiame cia mieste nerandate subsrato? seip keista nes dabar beveik visose maximose yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 09 16, 18:08)
tikrai prigis, nereikia pergyventi, kokiame cia mieste nerandate subsrato? seip keista nes dabar beveik visose maximose yra  g.gif

Nu va per maximas ir begiojau trijose šiandien buvau ir Senukuose, aną kartą mačiau buvo tokie substraktai buvo kartu su vazonėlių, tai tų ieškojau bet niekur neradau o kitokių pabijojau pirkt. Aš Kaune čia laksčiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 09 16, 17:21)
Mergytes, ar  visos orchidejos uzaugina keikius, ar tik kai kurios ir nuo ko priklauso, ar staigiu oro pokyciu?Karščio, šalčio? blush2.gif

Ekstremalios salygos, aukstesne temperatura paskatina keikiu auginima. Mano keikis uzsimezge butent labai karsta vasara.
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2009 09 16, 18:12)
Nu va per maximas ir begiojau trijose šiandien buvau ir Senukuose, aną kartą mačiau buvo tokie substraktai buvo kartu su vazonėlių, tai tų ieškojau bet niekur neradau o kitokių pabijojau pirkt. Aš Kaune čia laksčiau. ax.gif

Kaun savanoriuose, akropoli, pramones pr tai TIKRAI YRA !!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 09 16, 19:29)
Kaun savanoriuose, akropoli, pramones pr tai TIKRAI YRA !!! 4u.gif

Akropoli buvau nėra, o draugystės maximoj nebuvau, biški tolokai man jau. nestuke.gif ax.gif .
Atsakyti
sveikutes , vel pakartosiu klausimeli pirmai ne toj temoj parasiau blush-anim-cl.gif turiu Cambria nuzydejo kaip dabar man elgtis su ziedkociu kaip PH ties akele nupjauti ar visiskai ,ziedkoris dar zalias nepadziuves
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 09 16, 22:15)
sveikutes , vel pakartosiu klausimeli pirmai  ne toj  temoj  parasiau blush-anim-cl.gif turiu Cambria nuzydejo kaip dabar  man elgtis su ziedkociu kaip PH  ties  akele nupjauti ar visiskai ,ziedkoris dar zalias nepadziuves

Kambrijomis vadinami tarpgentiniai orchidėjų hibridai ant to paties žiedkočio nebežydi, gali drąsiai kirpti iki pat apačios.
Atsakyti