Įkraunama...
Įkraunama...

Ar įmanomas gyvenimas be trečiųjų?

QUOTE(coliuke123 @ 2009 04 17, 23:54)
Manau, kad visada atsiras tas trečias jei poroje vienas arba kitas jaus kažkokį trūkumą

Ar įmanoma nugyventi gyvenimą retkarčiais nepajaučiant dėmesio, meilės ar sekso trūkumo? g.gif
Ar įmanoma pragyventi be konfliktų, išvengti rutinos ir buities, nuovargio?

Pasiklausau tokių kalbų - pasižiūriu į savo šeimą ir suprantu, kad na neįmanoma gyventi sklandžiai ir gražiai schmoll.gif Būna barnių, būna krizių, ašarų ir t.t. Nėra idealių šeimų. Ir laikas nuo laiko atsiranda kažkoks trūkumas. Ne trečiųjų pagalba turi būti sprendžiamos problemos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(roof @ 2005 09 21, 13:48)
Nekalbu apie tai, kad visi ir visos yra neistikimi. Mintis tokia: zmones is prigimties yra poligamiski. Ar realu, kad yra tas vienintelis, kuris lydes visa gyvenima? Nebutinai trecias asmuo yra realus asmuo - meiluzis ar meiluze. Bet prisipazinkim, kad mus traukia kiti (be partnerio) zmones... Aisku, yra kas valdo savo instinktus, pazaboja savo mintis, ir isipareigojimus kitam pastato auksciau savo noru. Ir yra tokiu, kas dalina save i kaire ir i desine... Ar imanoma, kad pora gyventu tik vienas kitu? Mano nuomone, ne. Jei tu treciuju ir nera gyvenime, tai jie pasilieka svajonese, fantazijose, sapnuose...

Manau teisingai pasakyta. bet kartais susikurt fantazija, susapnuot, geriau nei daryt ta pati realybeje
Atsakyti
QUOTE(zenitas111 @ 2009 09 08, 19:39)
Manau teisingai pasakyta. bet kartais susikurt fantazija, susapnuot, geriau nei daryt ta pati realybeje

O, kad taip ir būtų! bigsmile.gif Mes žmonės turime unikalią galimybę fantazuoti-svajoti. Bet be viso šito, dar ir realizuojame.... verysad.gif
Atsakyti
kiek daug idomiu minciu isdestyta.as manau,kad kiekvienas musu apie tai pasvajoja ar susapnuoja,o tai realizuoti yra tikrai zema.labai patiko ta mintis ,kad ne trecio pagalba reikia problemas spresti.vadovajuos tokiu paprastu pasakymu elkis taip kaip nori,kad su tavim elgtusi.kazkaip atrodo,kad visa tai patapo mados reikalas,negu is tiesu reikejimu tureti trecia g.gif zinau viena jeigu suzinociau,kad mb turejo ar turi kazka lagaminai atsispirtu prie duru per penkias minutes ir jokio bet buti negaletu.skyrybos garantuotos cool.gif
Atsakyti
esu is tu, kuri vis ka nors platoniskai isimyli lotuliukas.gif bet niekada neleidau ir neleidziu sau nueiti i kaire is tikruju. O tos meiles ir fantazijos apie kita zmogu ateina ir iseina smile.gif arba ateina, bet lieka giliai giliai smile.gif
Atsakyti
laikas nuo laiko i musu gyvenimus ateina rutina,nesusikalbejimas,abejingumas..
mes su vyru kitais metais svesime 20 vestuviu metines,susituokem jauni,jam 19 man 17 tebuvo..is reikalo,nors ir pradraugave buvom 4 metus..
tegaliu pasakyt-gyvenimas banguoja kaip jura..tai audra,tai stilis..visko buvo..ir reali meiluze,ir skyrybos ant nosies..atrodo isbridom,susitvarkem..buvo kazkoks jausmu atgijimas,vaiksciojom susikibe uz ranku,koleges darbe is manes saipesi,kad ne su vyru o su meiluziu matyt vaikstau...
sumastem 3 vaikeli ''pasigaminti'',ilgai gaminom kol pasigamino..vel buvo euforija,lig pirma kart tevais tapom..
dabar ziuriu vel santykiu stilis...as pavargstu su vaiku,vyras ziuriu stengiasi kazkuo uzsiimti,tai ka stato,tai griauna...vis uztinku internete,draugas.lt puslapyje..neiskentusi ilindinau i jo anketa,esu nebloga hakere...rasinejasi su moteriskem..neradau prie ko prikibt-ka veiki?koks suniuko vardas?aciu uz ivertinima..
jauciu kad vel bresta krize...bet nieko nedarau.pagaunu save galvojant-o kodel vis as turiu gelbet musu santuoka,kodel ne jis..kas bus jei nieko nedarysiu?gal pribresim skyrybom..
sumaistis galvoj,neramu ant dusios...kalbam tik kas liecia buiti,vaikus,bendra uki..zinau,kad negerai,bet nesistengiu nieko pakeisti..ir nezinau ar noriu ka keisti... doh.gif
kvaila situacija...nu va issisnekejau...
Atsakyti
Na as pati kaskada esu turejusi meiluzi,nes jis buvo vedes o as ne,tai mes tikrai leisdavome laika smagiai,net dar ir dabar prisimenu tuos seliojimus,bet taip likimas leme kad as susiradau savo dabartini vyra,ir viskas kaskaip nubleso,nors netgi pradzioje dar pameluodavau ir istrukdavau su juo susitikti,dabar neturiu jokio meiluzio issyrus savo vyra,bet dabar mano vyras ytariu kad turi kita,tai turbut kaip tam posakyje ;lazda turi du galus,geriau taip nebutu,nes myliu savo vyra,nors dar galvoju ir apie ta buvusiji,jai jis dabar atsirastu,tikrai eiciau su juo susitikti.Nes dabar labai blogai man su savo vyru ,neiseina nieko lipdyti,dabar kaip tuo laiku man reiketu kasko tokio,prasiblaskyti.
Atsakyti
QUOTE(roof @ 2005 09 21, 14:48)
Nekalbu apie tai, kad visi ir visos yra neistikimi. Mintis tokia: zmones is prigimties yra poligamiski. Ar realu, kad yra tas vienintelis, kuris lydes visa gyvenima? Nebutinai trecias asmuo yra realus asmuo - meiluzis ar meiluze. Bet prisipazinkim, kad mus traukia kiti (be partnerio) zmones... Aisku, yra kas valdo savo instinktus, pazaboja savo mintis, ir isipareigojimus kitam pastato auksciau savo noru. Ir yra tokiu, kas dalina save i kaire ir i desine... Ar imanoma, kad pora gyventu tik vienas kitu? Mano nuomone, ne. Jei tu treciuju ir nera gyvenime, tai jie pasilieka svajonese, fantazijose, sapnuose...

Nebutinai visi ir visos yra neistikimi. Realu, kad bus tas vienintelis, kuris lydes visa gyvenima.Priklauso nuo poziuro, brandumo.
Atsakyti
nezinau, kas bus santuokoje po daug metu... taciau dabar manau, jog jei jau istekesiu, tai tik uz tokio vyro, kuri labai mylesiu, kuris manes neerzins ir su kuriuo seksas tenkins... o jei myli vyra ir jei viskuo esi patenkinta, nelabai tada suprantu, kam reikalingas meiluzis... g.gif tam, kad galiausiai prarast ta nuostabu vyra, kuris yra salia? juk tiesa daznai isaiskeja... g.gif arba tam, kad sukt nuolat galva, kaip cia viska nuslept, kad niekas nesuzinotu ir pan... g.gif visiems savo buvusiems buvau visiskai istikima... smile.gif tikiuosi, kad jie irgi....

kitas dalykas, kai jau matai, kad vyras visiskai nesistengia santykiui puoseleti... g.gif sitam forume kartais kaip paskaitau, tai baisu pasidaro.. kai pvz, vyrai tiesiai sviesiai pareiskia, kad savo zmonu nebenori, su jom nebesimyli.. ir velniai zino, kur laksto... ax.gif nu tokiu atveju, tai manau ir pas mane meiluzis butu... arba su vyru skirciausi g.gif

bet jei santykiai puikus, seksas puikus... meiluzio man tikrai nereiktu.. schmoll.gif

o del tos neistikimybes mintyse, tai visai kas kita... visi susilaukiam kazkokio demesio, kazkuo susizavim, flirtuojam ir pan... nepriklausomai nuo to, ar ta antra puse yra ar ne.. taciau juk nebutina visko, kas mintyse, perkelt i realybe...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinsiliuke: 13 rugsėjo 2009 - 20:12
pradzia visur ir visada grazi-atrodo myliu,noriu,negaliu lotuliukas.gif
bet deja tai nestesia amzinai..lengva pasakyti-iskart skirciausi..oj kiek draugiu man tai sake..bet nera lengva issiskirti..tai del finansu,viena parasciausiai neisgyvensi,kitai del busto-jei nori eik i gatve nes butas vyro..
visada sakau-lengva isteketi..o kad taip lengva ir issiskirti butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 09 14, 09:05)
pradzia visur ir visada grazi-atrodo myliu,noriu,negaliu lotuliukas.gif
bet deja tai nestesia amzinai..lengva pasakyti-iskart skirciausi..oj kiek draugiu man tai sake..bet nera lengva issiskirti..tai del finansu,viena parasciausiai neisgyvensi,kitai del busto-jei nori eik i gatve nes butas vyro..
visada sakau-lengva isteketi..o kad taip lengva ir issiskirti butu doh.gif

drinks_cheers.gif taip tik jaunutės žaliukės šneka...o gyvenimas nesiskirsto vien į juoda-balta,dar yra ir pilkasis ruožas.Turi ištverti-dėl savęs,kitų.Taip,ir dėl finansų-nors kartais pagalvoji-kaaaip mesčiau...toliau nei akys mato...paskui-vėl-mielas...
Gyvenimas be trečiųjų įmanomas,yra tokių,kur taip gyvena(aš rolleyes.gif )...tik kai užgraužia rutina ir saviškio egoizmas,pagalvoju-gerai būtų tas,trečias.Neišgelbės jis manęs,gal tik problemų pridarys.Bet kiek teigiamų emocijų ir relakso gaučiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 09 13, 20:09)
.. taciau dabar manau, jog jei jau istekesiu, tai tik uz tokio vyro, kuri labai mylesiu, kuris manes neerzins ir su kuriuo seksas tenkins...

jus uzmirsot kad gyvenime viskas kinta laikas nuo laiko..kas tenkino pernai,siemet jus erzina,o kas nekele jokiu emociju vakar,siandien vercia eiti is proto bigsmile.gif
taigi geriausiu atveju jus galite tik tiketis,kad viskas bus gerai..nors viskas bus taip kaip turi buti ir tik biski kaip mes norim smile.gif
Atsakyti