Įkraunama...
Įkraunama...

Ar įmanomas gyvenimas be trečiųjų?

QUOTE(Rethimna @ 2010 03 17, 20:00)
Mečiau lauk be gailesčio nors ir mylėjau.

QUOTE(Rethimna @ 2010 03 17, 20:03)
Mano vyras nelaksto paskuj sijonus.

Taip ir nesupratau.. ismestas vyras ar jau naujas cia. Nors nesvarbu rolleyes.gif Bet del to pasakymo, kad mano vyras tai jau nelaksto paskui kitus sijonus, - nusispjauciau per kairi peti bigsmile.gif Taip daznai tas garantas neissipildo...

QUOTE(Rethimna @ 2010 03 17, 20:48)
Čia apie save kalbi? Vibratorį sau gali įsikišti, kad mažiau lakstytum pas kitus.

Oi kokia jus pikta doh.gif Beje, fainas tas dalykas vibratorius, jis gi skirtas ne lakstymui suvaldyti, nereiktu taip pykt. Geriau si daikta isbandyt, jei dar neteko.

Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 03 17, 17:16)
lieku prie savo nuomonės. neištikimybė-tai klaida. jei žmogus gailisi, reikia atleisti, duoti šansą. sexas yra labai sureikšminamas. tai geismas. spontaniškumas. dar sudėk susiklosčiusias aplinkybes ir bam, įvyko. sugriauti šeimą dėl to? et, atleisti reikia. gyvenime nėra tik juoda ar balta...

Tikrai ne klaida. Negi kas surištą ar,atsiprašau, "apglušintą" į kitą lovą įkišo ir vertė ten seksu užsiimti? Negaliu tai pavadinti mylėjimuisi. Tai ne klaida, tai planuota apgaulė. Aišku, gal ir galima to gailėtis, bet ar galima atleisti.... ar tai nepasikartos.... Netikiu. Apgavo dar, apgaus ir daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 03 18, 18:50)
Tikrai ne klaida. Negi kas surištą ar,atsiprašau, "apglušintą" į kitą lovą įkišo ir vertė ten seksu užsiimti? Negaliu tai pavadinti mylėjimuisi. Tai ne klaida, tai planuota apgaulė. Aišku, gal ir galima to gailėtis, bet ar galima atleisti.... ar tai nepasikartos.... Netikiu. Apgavo dar, apgaus ir daugiau.

galbut. visi skirtingai reaguojame i tam tikrus ivykius, tad neistikimybe ne isimtis.
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 03 18, 17:52)
galbut. visi skirtingai reaguojame i tam tikrus ivykius, tad neistikimybe ne isimtis.

Dange, pasakyk atvirai, ar turėjai lytinių santykių su svetimu vyru?
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 03 18, 16:50)
Tikrai ne klaida. Negi kas surištą ar,atsiprašau, "apglušintą" į kitą lovą įkišo ir vertė ten seksu užsiimti?
Tai ne klaida, tai planuota apgaulė.

Surista, "apglusinta", tai jau i isprievartavima panasiau, bet su zodziu klaida nieko bendra neturi g.gif
Gali but planuota, o gali but ir neplanuota "apgaule"- taigi kaip ir klaida.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 03 18, 21:54)
Dange, pasakyk atvirai, ar turėjai lytinių santykių su svetimu vyru?

tuoj, sulauksi atvirumo biggrin.gif biggrin.gif
Svetimi vyrai man dar nepažįstama teritorija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2010 03 18, 01:22)
Taip ir nesupratau.. ismestas vyras ar jau naujas cia. Nors nesvarbu  rolleyes.gif  Bet del to pasakymo, kad mano vyras tai jau nelaksto paskui kitus sijonus, - nusispjauciau per kairi peti  bigsmile.gif Taip daznai tas garantas neissipildo...
Oi kokia jus pikta  doh.gif  Beje, fainas tas dalykas vibratorius, jis gi skirtas ne lakstymui suvaldyti, nereiktu taip pykt. Geriau si daikta isbandyt, jei dar neteko.

Buvusi draugą mečiau
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 03 18, 22:17)
tuoj, sulauksi atvirumo biggrin.gif  biggrin.gif

Kur medaliai, tuoj pat grazink. Superinis avataras buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2010 03 18, 22:16)
Surista, "apglusinta", tai jau i isprievartavima panasiau, bet su zodziu klaida nieko bendra neturi  g.gif
Gali but planuota, o gali but ir neplanuota "apgaule"- taigi kaip ir klaida.

Neištikimybės atveju negali būti neplanuota klaida, bet tik apgaulė. Nes bet kokiu atveju - planuotu ar ne, žino, ką daro, ir žino, kad išduoda.
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 03 18, 22:17)
tuoj, sulauksi atvirumo biggrin.gif  biggrin.gif

nemanau...
...taip drąsiai patarimais ir gyvenimiška patirtim žarstaisi...
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 03 19, 10:43)
Neištikimybės atveju negali būti neplanuota klaida, bet tik apgaulė. Nes bet kokiu atveju - planuotu ar ne, žino, ką daro, ir žino, kad išduoda.

Na tep, meluoti negarbinga, meluoti negrazu, bet... Ale kiek zmoniu jums meluoja ir jus tai zinote, bet su jais bendraujate, jiems atleidziate.
Nazinau, kaip kitas, ale je as panoretau, bet koki dieda galiu supunciot. Silpni diedai yr. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rethimna @ 2010 03 18, 22:47)
Buvusi draugą mečiau

Zinant tamystos dozatoriaus pilosopija, nesistebiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Imanomas gyvenimas be treciuju.Nesigincykite, jei to nepatyrete.Reikia tik surasti savaja obuolio pusele.O tada gali iki pabaigos nugyventi be treciuju.
Atsakyti