Įkraunama...
Įkraunama...

Ar įmanomas gyvenimas be trečiųjų?

QUOTE(Remigute @ 2010 03 25, 16:54)
Prasom pacituoti kur katra ***** isvadinau? Kazkas klause,kaip vadinasi moteris,kuri gulas pas visus vyrus i lova. Tai ar ji nesivadina *****? Niekam asmeniskai nedidikavau  smile.gif

Asai is smelyna isaugau, ir spjauti saldainio nezadu, i zaisliuko naatiduosiu ax.gif

A jus kadu pagalvojot, del ko motera taip elgias? Pabundykit nateisti, o suprast. Kodel? Naviskas tep parastu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari-83: 25 kovo 2010 - 16:02
Ale man tai keista, kad jus pacios taip arsiai diskutuojat apie neistikimybe, o ar pacios buvot, esat....? A? Iskart puolat burnotis, bele tik paraso kuri, kad yra istikima ir tiki istikimybe.... Sakyciau nusivylusiu namu seimininkiu bruozas....
Atsakyti
Tai valioo toms, kurios tiki istikimybe, cia sakyciau burnojimas del to, kaip (kas) pasakoma ant tu, kurios nera kategoriskos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 03 25, 16:59)
Daug pasakyta ir i tema  biggrin.gif
turi ka nors bendro su treciaisiais?? esi/buvai/busi kazkieno trecia???  bigsmile.gif patirtimi gal gali pasidalinti???

Turiu, taciau nesidalinsiu smile.gif tema vadinas, ar imanomas gyvenimas be treciuju, tai kodel as negaliu padiskutuot? Imanomas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 03 25, 17:18)
Imanomas  smile.gif

Neįmanomas.

Kur tu matai šitoj vietoj diskusiją?
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 03 25, 16:18)
tema vadinas, ar imanomas gyvenimas be treciuju, tai kodel as negaliu padiskutuot? Imanomas  smile.gif

Nugyvenai visa gyvenima? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2010 03 25, 17:04)
Ale man tai keista, kad jus pacios taip arsiai diskutuojat apie neistikimybe, o ar pacios buvot, esat....? A? Iskart puolat burnotis, bele tik paraso kuri, kad yra istikima ir tiki istikimybe.... Sakyciau nusivylusiu namu seimininkiu bruozas....

Vot zalti, ti barakudos, ti namu seiminykes doh.gif Asai susimeciau. Ci is tos serijas... i grazi, i protinga nat nazinau in kokiu pusiu stot lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Remigute @ 2010 03 25, 17:18)
Turiu, taciau nesidalinsiu  smile.gif  tema vadinas, ar imanomas gyvenimas be treciuju, tai kodel as negaliu padiskutuot? Imanomas  smile.gif

Hipotetiskai viskas yr imanoma, ale a tai yr vyraujanti tendencija mirksiukas.gif
Abejoju
Atsakyti
Tikiu, kad įmanoma, žinau pavyzdžių. O kodėl ne? Viskas įmanoma. Kodėl būti ištikimam turėtų būti kitaip? Ne kartą buvau šiam forume dėl to išvadinta naivuole, net kvaile ir višta.
Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2010 03 26, 04:13)
Tikiu, kad įmanoma, žinau pavyzdžių. O kodėl ne? Viskas įmanoma. Kodėl būti ištikimam turėtų būti kitaip? Ne kartą buvau šiam forume dėl to išvadinta naivuole, net kvaile ir višta.

Asai i tep gyvenu, ale sakyti, kad tik tep yr grazu, i tik tep yr teisinga, nagaleciau. Nagaletau sakyti, kad tie kas tur tracius yra ******, barakudos i t.t.
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 03 25, 16:44)
Kiek tau metu?  Neatsistebiu skaitydama. Tai gyvenimo ivairove ir idomumas yra neatsiejamas nuo ejimo i kaire? Kaip leksta  blink.gif  nei man nuobodu,nei jam, nei aplink mumis, nei tu zinai kaip mes gyvenam, nei ka veikiam  smile.gif

metu man tiek, mieloji, kad galeciau daug tave ismokinti ir patarti... bet manau, kad be manes tai padarys gyvenimas smile.gif
ir kas svarbiausia -asmeniskai tau as nieko nerasiau ar ne? kodel prisitaikei sau? blogai jautiesi skaitydama apie nuobodzius zmones?

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 03 25, 16:46)
a tau vaikeli jumoro jausma isoperavo vaikysteje ar siaip su defektu esi???  wub.gif  biggrin.gif

akivaizdziai matosi biggrin.gif kaip ir kaip biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2010 03 26, 04:13)

thumbup.gif Aš irgi. Kažkaip man atrodo, ištikimybė laikoma nenormalumu kažkuria tai prasme. Jeigu pasakai, kad esi ištikima ir tavo partneris toks, tuoj sulauksi pajuokos, arba pasakymo, kad po kurio laiko būtinai pradėsi valkiotis, nes tai būtina, nebūna kitaip. O aš manau, kad galima būti ir privaloma būti ištikimiems. Be ištikimybės jokių santykių nėra ir būti negali. Niekada.
Atsakyti
Gali būti visko ir visaip kaip...Gyvenimas margas,...
Atsakyti