Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkim!

feneke koks fainas megztukėlis ir kepurytė wub.gif tas ežiukas su obuoliukais taip nuostabiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(feneke @ 2009 08 15, 02:58)
Labutis.Mezgimas nera mano stiprioji puse hihihi.gif ,bet  jau dviem  rudeneliaims mezgiau mazajam megztuka-svarkiuka.Cia siam rudeneliui ka tik iskeptas komplektelis "Pu-pu-pu,rudeneli tau nesu".Ne idealas,bet man be galo mielas ,nes savom rankelem suregztas
user posted image

Tikrai labai originalus ir linksmas komplektukas thumbup.gif Ir darbelio, matosi, daug įdėta. Na bet rezultatas puikus smile.gif
Atsakyti
Kokie grožiai wub.gif visų darbeliai tokio gražučiai. Rudeninis komplektukas super thumbup.gif O Panelės Prym balta suknelė tiesiog akyse stovi.. wub.gif . ax.gif Ir idėjų pasigaudyt galima... ax.gif
Atsakyti
Na jei jau visos giriasi, bandau ir aš, nors man iki čia esančių profesionalių mezgėjų tikrai toli blush2.gif Štai dar vienas mano "burbulinis šalis":

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 08 10, 23:44)
pasivaidensiu dar ir cia  ax.gif
mano suknyte-tunika smile.gif

user posted image

Tunika labai graži ir labai gražiai atrodo.Gal labai nesupyksi bet norėčiau paprašyti apačios raščiuko (gal kur ir jau idėjai bet gal pražiopsojau).Bus didelis ačiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2009 08 15, 16:10)
Na jei jau visos giriasi, bandau ir aš, nors man iki čia esančių profesionalių mezgėjų tikrai toli blush2.gif Štai dar vienas mano "burbulinis šalis":

Oi, koks smagus šalis thumbup.gif Man jis asocijavosi su karameline draže, skanumėlis bigsmile.gif
Atsakyti
giriuosi pirma krikstynu skraiste ir jau nebelabai naujomis rankovemis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brela: 16 rugpjūčio 2009 - 09:31
keleta paskutiniu

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

Paskutinis mezginys. Iš moheros. Trumpas, rankovės vos dengia alkūnes.
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2009 08 16, 16:29)
keleta paskutiniu

Labai gražus darbai 4u.gif O batai - tikri didelio vyro batai wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(feneke @ 2009 08 14, 15:58)
Labutis.Mezgimas nera mano stiprioji puse hihihi.gif ,bet  jau dviem  rudeneliaims mezgiau mazajam megztuka-svarkiuka.Cia siam rudeneliui ka tik iskeptas komplektelis "Pu-pu-pu,rudeneli tau nesu".Ne idealas,bet man be galo mielas ,nes savom rankelem suregztas
user posted image

bigsmile.gif geras thumbup.gif
O kokie čia siūlai?
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 08 13, 21:16)
naujas pasizaidimas. Cia tik meginimas kazka naujo sukurti...
Batukai-masinytes

thumbup.gif

mano paprastuciai tokie bet vistiek pasigirsiu blush2.gif
user posted image

QUOTE(feneke @ 2009 08 14, 15:58)
Labutis.Mezgimas nera mano stiprioji puse

oho tai kaip atrodo tie dalykai kur yra jusu stiprioji puse unsure.gif
nu nepaprastai dailu thumbup.gif
Atsakyti