Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkim!

[quote=gadget3,2009 07 22, 14:49]
benomama, kai dėjau nuorodą, tai int anglišką... Gali pati paieškot pagal pavadinimą "Gail {aka Nightsongs}". Man KABLYS šaliams ažūriniams.

radau thumbup.gif
Atsakyti
mano kuklus paprastutis bolero. blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kristukass, gražus bolero. ir spalvytė tokia saulėta. Bet man priekyje jo norėtųsi daugiau smile.gif
Atsakyti
kristukass, labai dailiai nunerta, rastelis grazus ir spalvyte superine. Bet butinai dar primegzk priekyje, nes atrodo kaip maudymuko virsus. (I bolero dar nelabai panasus) Dar prinerk tos pacios spalvytes nerinuku arba kitos spalvos ir bus labai liuksiskai 4u.gif
Atsakyti
Paskutinis darbelis 4u.gif Ant modeliuko niekaip nepavyko nufotografuot doh.gif Bais judri moteriškė lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 07 26, 09:32)
Paskutinis darbelis  4u.gif Ant modeliuko niekaip nepavyko nufotografuot  doh.gif Bais judri moteriškė  lotuliukas.gif
user posted image

labai graži thumbup.gif thumbup.gif
gal turi kaklo schemą?
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2009 07 26, 09:39)
labai graži  thumbup.gif  thumbup.gif
gal turi kaklo schemą?

ale tai, kad visa suknia "iš galvos" nerta ax.gif Aš tokias vadinu "suknelė be siūlės" smile.gif
Gal kuri galės paaiškint tokį nėrimą, jei ne, bandysiu parašyt i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2009 07 25, 13:12)
mano kuklus paprastutis bolero. blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 07 26, 09:47)
ale tai, kad visa suknia "iš galvos" nerta  ax.gif Aš tokias vadinu "suknelė be siūlės"  smile.gif
Gal kuri galės paaiškint tokį nėrimą, jei ne, bandysiu parašyt i az  mirksiukas.gif

thumbup.gif gal turi kokį pavyzdį kaip pradedi nert nuo kaklo? arba gal ant lapo gali pabraižyt tą pačią pradžią.

ačiū
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2009 07 26, 10:18)
thumbup.gif  gal turi kokį pavyzdį kaip pradedi nert nuo kaklo? arba gal ant lapo gali pabraižyt tą pačią pradžią.

ačiū

kad kaklas yra butent pabaiga smile.gif
lekiu i sodyba nuravėt gėlynų lotuliukas.gif ir tada parašysiu kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *coliukeee*: 26 liepos 2009 - 10:41
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 07 26, 10:32)
Paskutinis darbelis  4u.gif Ant modeliuko niekaip nepavyko nufotografuot  doh.gif Bais judri moteriškė  lotuliukas.gif

ir shitoj temelej negaliu nepagirti - nuostabi suknute wub.gif wub.gif wub.gif

o chia dar ish vestuviu - saldaus stalo papuoshimai, tik vyrishkio skrybele neishejo, bet nebebuvo kada pernert doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 07 26, 10:41)
kad kaklas yra butent pabaiga  smile.gif
lekiu i sodyba nuravėt gėlynų  lotuliukas.gif ir tada parašysiu kaip  mirksiukas.gif

labai lauksiu

dėkoju
Atsakyti