Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkim!

QUOTE(Ligvita @ 2009 07 29, 14:09)

Super kaip gražu thumbup.gif

QUOTE(Aruna @ 2009 07 29, 22:02)

Nu čia tai kantrybės išbandymas man būtų doh.gif . Labai labai dailu

QUOTE(IngaKo @ 2009 07 31, 08:03)

Daili suknutė 4u.gif
Atsakyti
IngaKo, be galo daili suknute thumbup.gif
Atsakyti
Kaip malonu skaityt pagyrimus, taip skatinat mane vel ko nors imtis smile.gif Jau visai siuvinejima isdaviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2009 07 31, 13:37)
Kaip malonu skaityt pagyrimus, taip skatinat mane vel ko nors imtis smile.gif Jau visai siuvinejima isdaviau  blush2.gif

LAUSKIM NAUJŲ DARBŲ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2009 07 31, 07:03)
Svekos, ateinu ir as su savo pirmuoju didesniu blynu, nusineriau sau suknyte. Man toli grazu dar iki jusu groziu, bet pasigirti vis tiek norisi  blush2.gif  user posted image Fotografas mano baisiai nekantrus, tai sitoj nors bendras vaizdas kazkiek matosi smile.gif

gal turi schemą raštelio
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 07 29, 14:09)
Kadangi sulaukiau labai daug prašymų parodyti kaip megztukas ant modelio atrodo, išprašiau klientės tokią naminę foto
user posted image

Kokia jauki meili gražutė nuotrauka wub.gif Rūbas NEPAPRASTAI tinka nešiotojai. Toks atitaikymas - talentas.

QUOTE(Aruna @ 2009 07 29, 22:02)
Ir dar kartą pasirodysiu su savo naujausiu. Nors tas naujausias per atostogas spėjo poEuropą pakeliauti  biggrin.gif
user posted image

4u.gif vasaros pievaaaaaaaaaa thumbup.gif
Vis sakau,kad man tokie rūbai gražūs. Gal kokią žiemą reikės sau tokią pievą pasigaminti?

QUOTE(IngaKo @ 2009 07 31, 08:03)
Svekos, ateinu ir as su savo pirmuoju didesniu blynu, nusineriau sau suknyte. Man toli grazu dar iki jusu groziu, bet pasigirti vis tiek norisi  blush2.gif  user posted image Fotografas mano baisiai nekantrus, tai sitoj nors bendras vaizdas kazkiek matosi smile.gif

Rožinė wub.gif wub.gif wub.gif
Tokia smagi smagi atrodo. Koks čia siūlas taip dailiai gula? BAISIAI norėčiau VA TOKIOS spalvos ir sau.

{Dovyda, garsiai nesijuok, jei ir čia pagausi mane rooooožinybes giriančią, aš turiu mažutuką alibiiiiiii}.
Atsakyti
kaip cia viskas grazu... ir as pasigirsiu
katukas
user posted image
servetele lekstei
user posted image
gelyte is arciau
user posted image
Atsakyti
gadget3, aciu
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2009 08 01, 17:02)

4u.gif vasaros pievaaaaaaaaaa  thumbup.gif
Vis sakau,kad man tokie rūbai gražūs. Gal kokią žiemą reikės sau tokią pievą pasigaminti?

O paskui atsistoti lauke, kad visokie drugeliai skristuuser posted image
Atsakyti
vestuvine suknele thumbup.gif wub.gif wub.gif labai grazi, romantiska, subtili wub.gif
QUOTE(driftas @ 2009 07 21, 21:10)
Kad jau girtis, tai garsiai biggrin.gif
Aš irgi pasirodysiu savo naują mezginį  ax.gif
user posted image user posted image user posted image

Mezgiau čia

wub.gif bigsmile.gif labai labai. ir as noriu panasaus.
Atsakyti
Kaip čiaaaa viskas gražuuuuuuuu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ypač nuotakos suknelė mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Margalape, katukas mielai būt priglaustas mano dukriuko wub.gif
Atsakyti