Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Chriupike @ 2009 07 22, 18:29)
o tu nuimk BT per mėnesines ką žymėjai- j ganėtinai aukšta, tai nesusidaro bent 0,2 laipsnio skirtumas tarp galimų I ir 2 fazės. kita vertus, ir tas dienas nuėmus kilimas žemas.... net nežinau. aišku, patarimas mano bjaurus ir turbūt įgrisęs, bet pabandyk atsipalaiduoti ir nestresuoti, nes IUI padaryta, ar brėš brūkšnį, ar ne, nieko juk nebepakeisi  4u.gif

Bandau nusiraminti bet zinai kaip buna kai labai nori blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal galite kas painterpretuoti ir man grafikeli? Buciau dekinga. Bandau ikelti, gal pavyks smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 22, 10:07)
folis neturetu  bet teko skaityti ne viena varianta, kai emus planuoti buves ciklas "kaip laikrodukas" issidarko, gal cia kazkas su BT susidarke 

Būna taip kai pradėdi planuoti. Čia pamenu spėliojom su mergom kodėl, žvengėm kad sperma išreguliuoja ciklą biggrin.gif Nežinau kaip bet organizmas pamato kad pradedi planuoti ir kitaip pradeda veikti hihihi.gif

QUOTE(Chriupike @ 2009 07 22, 10:10)
įdomumo dėlei įkelsiu savo praėjusio ciklo grafiką- buvau nusprendusi nematuoti, bet kaip prieš pat O dvi dienas iš eilės pamačiau baisiausiai ryškius II OV teste, nusprendžiau matuotis.

Sorry, bet manau kad praeitą ciklą tau O išvis nebuvo, o tas teigiamas OT tai gal tik LH banga ax.gif

QUOTE(paula11 @ 2009 07 22, 10:51)
sveikos mergaites, pabuvau su jum keleta ciklu o dabar jau begu i  nestuke.gif temutes, noriu padekoti BUM ir visom kitom nepatingejusiom ir komentavusiom mano grafikelius, visom linkiu kuo greiciau sulaukti II, sekmes ir lauksiu nestuke.gif temutese

Sveikinu thumbup.gif

QUOTE(Duniu @ 2009 07 22, 12:25)
Ikeliu ir as savo grafikiuka  siandiena graziai pakilo thumbup.gif bet tai vakar man buvo baliukas, nemazai sampes isragavau  kiek skaiciau gali tai BT pakilima itakoti
http://www.babyplan.ru/profile/45499

O kodėl tu O nubrėžei prieš tiegiamą OT? g.gif

QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 22, 13:54)

bet kaip fainiai butu padaryti musu visu matuojanciu turistini...isivaizduoju, anskti ryte tyliame ir atokiame miske prie ezeriuko padeda skambeti zadintuvai, kelias minutes mergos su termometrais, kas burnoje, kas kitur...prie pusryciu stalo kas nervinasi del pakritimu, kas del pakilimu. Puciam balionelius viena kitai ir laukiam pietu meto. Po pietu susilaikymas nuo gerimo ir slapinimosi. Per sekancias kelias valandas iki dienos kulminacijos, kas verdasi zoleles, kas laksto keturiomis po samanas del issilenkusios gimdos, kas dar kokius ten tepaliukus daro, kas pildo dienorasti... Paskui lyg niekur nieko po keliu valandu visos susiranda po savo medeli, tyliai padaro i indeli ir ant bendro stalo pasideda mirkymas bei juosteliu aptarimas  lotuliukas.gif 
toliau kazkas nakti praleidzia ramiai, kazkas su namu darbais 

Gerai čia pažvengiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Puiki stovykla būtų norinčioms pastoti hihihi.gif

QUOTE(LauraButkiene @ 2009 07 22, 17:33)
Nezinau ar ka sako mano grafikelis  unsure.gif  kazko neramu kad nerodo O nes IUI tai jau padaryta
user posted image

Tau ir nenubrėš su tokiais duomenimis, geriau pati nubrėžk 4u.gif

QUOTE(Chriupike @ 2009 07 22, 18:05)
man dėl sprogdukų nebrėžė, bet nežinau, ar tai galioja IUI. pabandžiau įvesti IUI į savo grafikėlį, nieko panašaus nerašo, kad reiktų pačiai brėžt, tai manau sulauksi brūkšnio savaime.

Prašo ne kai IUI pažymi, o kai prie Medications pažymi HCG - tipo sprogdukus mirksiukas.gif

QUOTE(kripau @ 2009 07 22, 23:21)
Sveikos, merginos, gal galite kas painterpretuoti ir man grafikeli? Buciau dekinga. Bandau ikelti, gal pavyks
user posted image

Dabar tau 11 dpo, paprastai būna apie 14, taip kad 3 dienas dar ramiai palauk, ir jei mmm dieną nekris temperatūra galėsi testą išbandyti 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
As pakilau visais 0.3 ,gal tikrai ko nors tiketis ax.gif
grafikas
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 23, 08:20)

labas rytas 4u.gif labai grazu thumbup.gif as tikeciaus rolleyes.gif

Beje mano temp si ryta nukrito, vadinasi jokios O nebuvo cray.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
As pakilau visais 0.3 ,gal tikrai ko nors tiketis  ax.gif
grafikas

Grafikas tikrai daug žadantis wub.gif

O pas mane jau pradėjo kristi, manau mmm sulauksiu anksčiau sad.gif

http://www.fertility...com/home/289a30
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 07 22, 23:36)
O kodėl tu O nubrėžei prieš tiegiamą OT? g.gif

Matyt, pagal BT taip gaunasi g.gif nors sekancia diena per echo mate sveika folikula bigsmile.gif tiesa pasakius neturiu variant,kodel g.gif
O man pakrito BT, reiskia tikrai buvo pakilus nuo sampes smile.gif pagal mano grafika galima matyti kada esu dar sampe is vakaro ragavus biggrin.gif

http://www.babyplan.ru/profile/45499
Papildyta:
Labas rytas 4u.gif
grafikas

taip vakar ir prognozavome mirksiukas.gif grazu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 23, 08:29)

angel_sadangel.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 23, 07:29)

Nu nepergyvenk taip,bet kita cikla kiasides bus pailsejusios ir tikrai kaip ovuliuos,tai su laiminga pabaiga 4u.gif 4u.gif 4u.gif Neliudek

QUOTE(Sugar Free @ 2009 07 23, 07:30)
Grafikas tikrai daug žadantis  wub.gif

4u.gif O gal ir nesulauksi 4u.gif
QUOTE(Duniu @ 2009 07 23, 07:35)

O man pakrito BT, reiskia tikrai buvo pakilus nuo sampes smile.gif pagal mano grafika galima matyti kada esu dar sampe is vakaro ragavus biggrin.gif

hihihi.gif gerai tu cia lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Labas rytas 4u.gif

thumbup.gif

Beje mano temp si ryta nukrito, vadinasi jokios O nebuvo  cray.gif

man buvo keista, kad tau nejautrus OT buvo net dvi dienas kaip teigiamas, kazkaip paskutiniu metu maniau, kad nejautrus buna teigiamas tik diena, o kai kuriom net neisryskeja pilnumoje, nes jis rodo jau pati pika, o jautrus gali rodyti ir kelias dienas teigiama g.gif

QUOTE(Duniu @ 2009 07 23, 08:37)

gal tau cia implantacinis pakritimas, ryt vel pakilsi ir sampe ne prie ko pasirodys, as taip manau.

Papildyta:
QUOTE(Sugar Free @ 2009 07 23, 08:30)
Grafikas tikrai daug žadantis  wub.gif

nieko tu cia dar nekrenti ir dar mmm anskti...laukiam smile.gif

ai ir dar, koks tas rusiskas zodelis babyplane rodo vaisingas gleives?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amzinai_pavasaris: 23 liepos 2009 - 07:45
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 23, 08:43)
man buvo keista, kad tau nejautrus OT buvo net dvi dienas kaip teigiamas, kazkaip paskutiniu metu maniau, kad nejautrus buna teigiamas tik diena, o kai kuriom net neisryskeja pilnumoje, nes jis rodo jau pati pika, o jautrus rodo kelias dienas teigiama  g.gif

aciu mergaites, ta kur rodziau,zymejau kaip neigiama, nes kita diena ryskesnis, o dar kita, kur zymejau + buvo ryskesnis uz konroline dry.gif . Na ka padarysi... Kaip yra taip. Bet neidomu net mmm laukti, kai nera vilties.
Atsakyti
Labas rytelis bigsmile.gif
As pakilau visais 0.3 ,gal tikrai ko nors tiketis  :

Graziai kyli thumbup.gif

Beje mano temp si ryta nukrito, vadinasi jokios O nebuvo 

console.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Sugar Free @ 2009 07 23, 08:30)
O pas mane jau pradėjo kristi, manau mmm sulauksiu anksčiau

Palauk, dar laiko yra, juk dar nezinia kaip gali pasisukti, kantrybes 4u.gif

QUOTE(Duniu @ 2009 07 23, 08:37)
O man pakrito BT, reiskia tikrai buvo pakilus nuo sampes smile.gif pagal mano grafika galima matyti kada esu dar sampe is vakaro ragavus

Ach ta sampe... Visa sumaiso...

Pasirodau as, kol kas laikausi ax.gif
user posted image
Atsakyti
Aš vakar taurę raudono vyno išgėriau vakare, tai man gal irgi žymėti, kas neskaitytų?
Atsakyti