Sveikos,
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 22, 10:07)
folis neturetu bet teko skaityti ne viena varianta, kai emus planuoti buves ciklas "kaip laikrodukas" issidarko, gal cia kazkas su BT susidarke
Būna taip kai pradėdi planuoti. Čia pamenu spėliojom su mergom kodėl, žvengėm kad sperma išreguliuoja ciklą

Nežinau kaip bet organizmas pamato kad pradedi planuoti ir kitaip pradeda veikti
QUOTE(Chriupike @ 2009 07 22, 10:10)
įdomumo dėlei įkelsiu savo praėjusio ciklo grafiką- buvau nusprendusi nematuoti, bet kaip prieš pat O dvi dienas iš eilės pamačiau baisiausiai ryškius II OV teste, nusprendžiau matuotis.
Sorry, bet manau kad praeitą ciklą tau O išvis nebuvo, o tas teigiamas OT tai gal tik LH banga
QUOTE(paula11 @ 2009 07 22, 10:51)
sveikos mergaites, pabuvau su jum keleta ciklu o dabar jau begu i

temutes, noriu padekoti BUM ir visom kitom nepatingejusiom ir komentavusiom mano grafikelius, visom linkiu kuo greiciau sulaukti II, sekmes ir lauksiu

temutese
Sveikinu
QUOTE(Duniu @ 2009 07 22, 12:25)
Ikeliu ir as savo grafikiuka siandiena graziai pakilo

bet tai vakar man buvo baliukas, nemazai sampes isragavau kiek skaiciau gali tai BT pakilima itakoti
http://www.babyplan.ru/profile/45499
O kodėl tu O nubrėžei prieš tiegiamą OT?
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 22, 13:54)
bet kaip fainiai butu padaryti musu visu matuojanciu turistini...isivaizduoju, anskti ryte tyliame ir atokiame miske prie ezeriuko padeda skambeti zadintuvai, kelias minutes mergos su termometrais, kas burnoje, kas kitur...prie pusryciu stalo kas nervinasi del pakritimu, kas del pakilimu. Puciam balionelius viena kitai ir laukiam pietu meto. Po pietu susilaikymas nuo gerimo ir slapinimosi. Per sekancias kelias valandas iki dienos kulminacijos, kas verdasi zoleles, kas laksto keturiomis po samanas del issilenkusios gimdos, kas dar kokius ten tepaliukus daro, kas pildo dienorasti... Paskui lyg niekur nieko po keliu valandu visos susiranda po savo medeli, tyliai padaro i indeli ir ant bendro stalo pasideda mirkymas bei juosteliu aptarimas
toliau kazkas nakti praleidzia ramiai, kazkas su namu darbais
Gerai čia pažvengiau

Puiki stovykla būtų norinčioms pastoti
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 07 22, 17:33)
Nezinau ar ka sako mano grafikelis

kazko neramu kad nerodo O nes IUI tai jau padaryta
Tau ir nenubrėš su tokiais duomenimis, geriau pati nubrėžk
QUOTE(Chriupike @ 2009 07 22, 18:05)
man dėl sprogdukų nebrėžė, bet nežinau, ar tai galioja IUI. pabandžiau įvesti IUI į savo grafikėlį, nieko panašaus nerašo, kad reiktų pačiai brėžt, tai manau sulauksi brūkšnio savaime.
Prašo ne kai IUI pažymi, o kai prie Medications pažymi HCG - tipo sprogdukus
QUOTE(kripau @ 2009 07 22, 23:21)
Sveikos, merginos, gal galite kas painterpretuoti ir man grafikeli? Buciau dekinga. Bandau ikelti, gal pavyks
Dabar tau 11 dpo, paprastai būna apie 14, taip kad 3 dienas dar ramiai palauk, ir jei mmm dieną nekris temperatūra galėsi testą išbandyti