Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(akilezna @ 2009 07 23, 16:53)
Sveikos, as kol kas laikausi vienoj vietoj http://www.babyplan.ru/profile/45719 , idomu kaip cia bus, bet vyraui siandien pasakiau jeigu pavyktu pastot butu stebuklas  bigsmile.gif

kada NT gadinsi?
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 23, 18:13)
kada NT gadinsi?

dar nezinau galvoju g.gif , nes po A mmm atejo tik po 34d., o siandien tik 31, tai gal keleta dienu palauksiu jeigu BT nekris ir mmm neateis gadinsiu biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,na va ir mano grafikelishttp://www.fertilityfriend.com/home/2878e9
,nuseileido,tai vadinasi kad o bus greitai?nesuprantu o isskyros tokios kaip kremukas,ju isvis beveik nera,tampiau su pirstais nieko man jos nelipnios g.gif praeita karta o buvo 16cd,dabar 14cd ax.gif
Papildyta:
http://www.fertility...com/home/2878e9
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Sugar Free @ 2009 07 23, 08:30)
O pas mane jau pradėjo kristi, manau mmm sulauksiu anksčiau sad.gif

http://www.fertility...com/home/289a30

Anksti dar tavo mmm, spės dar pavinguriuot iki tol nemažai ax.gif

QUOTE(Duniu @ 2009 07 23, 08:37)
Matyt, pagal BT taip gaunasi g.gif nors sekancia diena per echo mate sveika folikula bigsmile.gif tiesa pasakius neturiu variant,kodel g.gif

Taigi tu pati nubrėžusi tą O, o ne programa. Nuimk tą liniją, juolab kad po to dar matė folikulą sveiką ginė. Tikrai ne tada buvo O.

QUOTE(Chenelle @ 2009 07 23, 08:46)
aciu mergaites, ta kur rodziau,zymejau kaip neigiama, nes kita diena ryskesnis, o dar kita, kur zymejau + buvo ryskesnis uz konroline    dry.gif . Na ka padarysi... Kaip yra taip. Bet neidomu net mmm laukti, kai nera vilties.

O kodėl grafiko neįmeti? g.gif

QUOTE(LauraButkiene @ 2009 07 23, 09:05)
gerai tai tavo nuomone kuria CD man braizyti O? IUI diena?  g.gif
Ar sutinkat su situo
user posted image

Aš tai sutinku biggrin.gif

QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 07 23, 11:53)
O kokios isskyros vadinamos "watery" - bespalves, kaip vanduo? g.gif Ar gali buti O metu kremines? g.gif

Jo, watery bespalvės, kaip vandenukas, taip jausmas būna kad šlaipia 'ten', bet tokių kaip išskyrų ir nesimato ax.gif

QUOTE(akilezna @ 2009 07 23, 16:53)
Sveikos, as kol kas laikausi vienoj vietoj http://www.babyplan.ru/profile/45719 , idomu kaip cia bus, bet vyraui siandien pasakiau jeigu pavyktu pastot butu stebuklas  bigsmile.gif

Gražiai laikaisi. Kodėl stebuklas? ax.gif

O aš vis dar O nesulaukiau, užsitęs šitas ciklas..
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 07 23, 23:35)
Sveikos,
Gražiai laikaisi. Kodėl stebuklas?  ax.gif
O aš vis dar O nesulaukiau, užsitęs šitas ciklas..

Nes kai buvau pas gyd. 18cd sake, kad nera normaliai paaugusio folikulo, kad tikriausiai O nebus, rasiau pries tai, kad buvo tik 10 ir 11 folikulai, bet kita diena BT parode O, tai vat ir sakau stebuklas tada bus, tai nusprendem cia su merginom, kad gal blogai pamatavo arba neseniai kaip buvo sproge ir gyd. nepamate.
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 07 23, 22:56)
Nes kai buvau pas gyd. 18cd sake, kad nera normaliai paaugusio folikulo, kad tikriausiai O nebus, rasiau pries tai, kad buvo tik 10 ir 11 folikulai, bet kita diena BT parode O, tai vat ir sakau stebuklas tada bus, tai nusprendem cia su merginom, kad gal blogai pamatavo arba neseniai kaip buvo sproge ir gyd. nepamate.

Aa, mat kaip
Atsakyti
Šiandien skausmelį didelį apturejau, toks kaip ovuliacinis. Hm galvoju, ai perkirpsiu puselę ir pasidarysiu OT (apie 21 val., jau kaip ir vėlokai). Pasisinau ir palikau. Ką tik pasižiūriu, beveik teigiamas blink.gif Na, kiek iš puselės matosi. Vakar ND du kart turejom, už pusvalandžio vyras grįš, griausiu, bet tai blyn, gal šiaip bangelė mastau.gif tempos net nepradėjau matuot g.gif

user posted image

Gal čia šiaip, bet ND nepamaišys biggrin.gif Žiūrėsiu ką rodys ryt BT, nepatingėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 23 liepos 2009 - 22:43
Peržiūrėjau kelis psl grafikų su ankstyva opvuliacija, tai anksčiau 10 CD nebuvo smile.gif žodžiu, pamiršau ką dabar parašiau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
O as kaip soviau zemyn doh.gif Jei butu 10DPO,tau pagalvociau,kad mmm jau,o dabar doh.gif Bezobrazija kazkokia ax.gif
Krentu
Gaila,kad pas mus nera kur kraujo taip greit pasitikrint ax.gif Lt klinikoje 45£ ,plesikai cool.gif
Atsakyti
Labas rytelis smile.gif
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 24, 07:50)
O as kaip soviau zemyn  doh.gif Jei butu 10DPO,tau pagalvociau,kad mmm jau,o dabar doh.gif Bezobrazija kazkokia

Na kokie "spygliai" g.gif idomu kas ryt bus g.gif

O as kol kas laikausi... Kojas suspaudus irgi laikau hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 24, 06:59)
Labas rytelis smile.gif

Na kokie "spygliai"  g.gif idomu kas ryt bus  g.gif

O as kol kas laikausi... Kojas suspaudus irgi laikau hihihi.gif
user posted image

Laikykis thumbup.gif O kada NT darysi g.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif