Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Sveikutės 4u.gif Na merginos padėkit, šiandien fertilis vėl persigalvojo doh.gif tai kuris dabar nemeluoja g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(flower_girl @ 2009 07 27, 14:01)
ir dar tai kada daryt ta progesterona kai tiksliai nezinia kada tas o buvo g.gif
nes as irgi amzino pavasario metodu sakiau si men pasidarysiu 7 DPO progesterona, kad zinociau ar ivyko ar ne O.
ir dar vienas klausimukas  progesterona 7 DPO reikia daryt nesvarbu kokio ilgumo II faze? nes pas mane budavo ji ir 14 dienu ir 12 ... g.gif

Sako kad reikia 7 dienos iki mmm, tai išvesk vidurkį, sakykim tau būna antra fazė 13 dienų tai reikia tirtis 13-7 = 6 dpo
Papildyta:
QUOTE(valiusiuke @ 2009 07 27, 14:07)
Sveikutės  4u.gif  Na merginos padėkit, šiandien fertilis vėl persigalvojo  doh.gif  tai kuris dabar nemeluoja  g.gif
user posted image
user posted image

Man atrodo Babyplan arčiau tiesos g.gif O išskyrų nebuvo?
Papildyta:
QUOTE(Abo @ 2009 07 27, 14:07)
Įdedu paskutinį kart grafiką šiais metais laugh.gif Nes viskas. Jau nusprendėm, saugomės. Visoms sėkmės, laimės, tikrai, manau dar susitiksim, nes mėgstu žinot kas su manimi daros. Visų pasiilgsiu  wub.gif cray.gif  Aišku, gaila to laiko planuoto, alia, ką jau čia. Gal ir gerai, pabaigsiu mokslus, mažiukė paaugs, CP randas pagis daugiau.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 27, 14:07)
Užeisiu aišku pašnipinėt kaip jums sekas  biggrin.gif

cray.gif nesinori islydeti senbuviu be teigiamo NT. Na ka padarysi, aplankyk mums bent retkartciais 4u.gif
Atsakyti
kas cia dabar yra...daugumoje neaiskus grafikai...oi prisiplanuosim mes cia lotuliukas.gif
Atsakyti

as uz babyplan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 07 27, 14:10)
Man atrodo Babyplan arčiau tiesos g.gif O išskyrų nebuvo?

Lyg ir buvo 10-11 CD bet bijau sumaišyt su likučiais nuo ND užtai nieko ir nerašiau ax.gif
Atsakyti

as uz gerus ND thumbup.gif

irodymas, kad reikia pradeti is anskciau ir varyt varyt varyt...o tik paskui analizuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 27, 14:22)

as uz gerus ND thumbup.gif

irodymas, kad reikia pradeti is anskciau ir varyt varyt varyt...o tik paskui analizuoti lotuliukas.gif

Tai kad mes čia ne specialiai pas mus panašiai toks tempas visada ar planuojam ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(flower_girl @ 2009 07 27, 14:01)
ir dar tai kada daryt ta progesterona kai tiksliai nezinia kada tas o buvo g.gif
nes as irgi amzino pavasario metodu sakiau si men pasidarysiu 7 DPO progesterona, kad zinociau ar ivyko ar ne O.
ir dar vienas klausimukas  progesterona 7 DPO reikia daryt nesvarbu kokio ilgumo II faze? nes pas mane budavo ji ir 14 dienu ir 12 ... g.gif

Man gyd. visad sake daryti progesterona 21 - 22 diena, nepriklausomai nuo ciklo ilgumo. Bet klausimas aisku logiskas g.gif jei ciklas pvz ilgesnis. mano ciklas buvo nestabilus 30 -35 dienos,tai pirma karta PRG - 20 o antra karta - 30 (matyt kai ciklas buvo trumpesnis)
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 27, 14:14)
cray.gif nesinori islydeti senbuviu be teigiamo NT. Na ka padarysi, aplankyk mums bent retkartciais  4u.gif
Aiškiai biggrin.gif Jei jūs dar čia būsit laugh.gif

Liūdna, alia taip geriau smile.gif Nedega iš tikro, šiaip ar taip jau skirtumas būtų didesnis nei planavom, tai ai, tuomet jokio skirtumo, labai norim paskolą sumažint, kol kas čia mūsų niekas nelaiko stipriai, atlyginimus per pusę numažino, nei pasitaupyt, nei ką nusipirkt smile.gif Spėsim dar tų vaikučių susilaukt irnesakyk.gif Ne 38 kokie man, o dešimčia metų mažiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 27, 14:22)
irodymas, kad reikia pradeti is anskciau ir varyt varyt varyt...o tik paskui analizuoti  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif good.gif
Atsakyti
na merginos, sulaukiaus as savo mm...
Atsakyti