Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(valiusiuke @ 2009 07 29, 08:21)
Labas rytas  4u.gif  Atgal į aukštumas  thumbup.gif

super, taip ir toliau thumbup.gif

QUOTE(Ankara @ 2009 07 29, 08:24)

laikykis ir tu aukstumoje thumbup.gif

QUOTE(Chenelle @ 2009 07 29, 08:43)
Pabandyk issimti OT. Manau del ju tau ir nebrezia  g.gif

nuemiau OT, brezia 17 c.d., bet realybe tokia, kad jie visi buvo neigiami, taip kad cia jau duomenu klastojimas gavosi del bruksnio lotuliukas.gif bet as labiau tikiu, kad O buvo 17 diena, nei kaip babyplanas galvoja, net nervina mane ta sjo bruksnys doh.gif

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 29, 08:47)

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(shipra @ 2009 07 29, 09:44)
kaip suprantu geriausiai pradeti matuoti iskart po menesiniu, taip? nes dabar man 20cd, tai ar verta? ryt jau 21cd. o kur tuos grafikelius daryti galima ir kaip? pasimatuoji temp ir parasai, automatiskai viska subraizo  g.gif  blush2.gif

geriau aisku nuo ciklo pradzios matuoti, bet ir dabar gali kelias dienas pamatuoti, bent zinosi, iki kiek antroje fazeje pakyli, bet tik tiek, pirmam puslapyje viskas aiskiai parasyta, kuriuose puslapiuose registruotis, o ten tai jau jo, ivedi tempa ir pats jau braizo

Papildyta:
QUOTE(Justta @ 2009 07 29, 09:11)

o gal tikrai tau ta O buvo g.gif

QUOTE(Sugar Free @ 2009 07 29, 09:42)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Stai ir as sugrizau po menkutes pertraukeles, ir atrodo per ta pertraukele praziopsojau savp O. Pasirodau...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristuciuke: 29 liepos 2009 - 09:15
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 29, 07:41)

o cia mano grafikas: http://www.babyplan.ru/profile/42163
FF dar nieko nebrezia  doh.gif

Siaip galejo buti ir 17 ar 18 CD g.gif O del tu OT, tai gal tu juos daraisi viena karta per diena, o banga uzejo trumpam, tarkim vakare, ir nespejai jos pagauti? g.gif

Valiusiuke, kaip is vadovelio thumbup.gif

Pas mane nieko ypatingo, tiesiog laukimas ax.gif

user posted image
Atsakyti
labas rytas,

QUOTE(Chenelle @ 2009 07 29, 09:10)
Pas mane nieko naujo  ax.gif  6 DPO, dar savaitele iki NT ax.gif

user posted image

kiek pamenu, tau vėliau buvo O nei įprastai, ar ne? kiek maždaug dienų vėlavo?

esu pati sutrikusi- OT neigiami, tiesa, daryti su 2 dienų pertrauka, galbūt tada ir buvo teigiamas, BT įsikabinus ir nekyla nors tu ką doh.gif praėjęs ciklas, panašu, buvo anovuliacinis, ngi ir šitas toks bus?
paprastai O būdavo 19-21 CD, o šiandien jau 27CD verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sugar Free @ 2009 07 29, 09:42)
na, o aš dėjau žemyna, jau tikrai viskas, manau per piet ateis nelabosios sad.gif jau ryte posmelį ir nužliumbiau 

console.gif console.gif console.gif

QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 07 29, 10:28)
Pas mane nieko ypatingo, tiesiog laukimas

Laikykis iki II

QUOTE(Chriupike @ 2009 07 29, 10:33)
esu pati sutrikusi-  OT neigiami, tiesa, daryti su 2 dienų pertrauka, galbūt tada ir buvo teigiamas, BT įsikabinus ir nekyla nors tu ką  doh.gif praėjęs ciklas, panašu, buvo anovuliacinis, ngi ir šitas toks bus?
paprastai O būdavo 19-21 CD, o šiandien jau 27CD 

Tai įprastai ciklas apie 35 dienas? g.gif Anovuliacinis irgi tokio ilgio buvo?
Atsakyti
Siaip galejo buti ir 17 ar 18 CD g.gif O del tu OT, tai gal tu juos daraisi viena karta per diena, o banga uzejo trumpam, tarkim vakare, ir nespejai jos pagauti? g.gif

nu jo, tik viena karta dienoje, o ka jus mirkote tas juosteles kas valanda? ax.gif

nu mano jautrus, tai manau turejo uzgriebti, darydavaus apie puse penkiu...nu kita men darysiuos anskciau...ai nezinau...nesidarau si men jokiu hormonu, ner nuotaikos...
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2009 07 29, 10:33)
kiek pamenu, tau vėliau buvo O nei įprastai, ar ne? kiek maždaug dienų vėlavo?

Man paprastai O vyksta 17-19 CD.

Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 29, 10:46)
Tai įprastai ciklas apie 35 dienas?  g.gif Anovuliacinis irgi tokio ilgio buvo?

taip, 35 CD. praėjęs anovuliacinis buvo 34CD

QUOTE(Chenelle @ 2009 07 29, 10:47)
Man paprastai O vyksta 17-19 CD.

tai vėlavo apie 5-7 dienas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2009 07 29, 10:53)
tai vėlavo apie 5-7 dienas  g.gif

Ta diena, kai mmm as uzymejau 1 d. prasidejo velai vakare ir buvo ne raudonas kraujas, o dar rausvas su gleivem skiestas. Dar dvejojau kuria zymeti, bet uzzymejau (nors kai kur raso 1 d. zymeti kai normaliai kraujuot pradeda). Tai del to gali buti, kad pasislinko i prieki per viena diena. Kai 20 CD pakrito, turedama omeny, kad 1 dienele gali buti CD maziau nei rodo- apsidziaugiau, kad O, nes paskutiniu metu man ji 19 CD vykdavo, bet deja neivyko ir tik po 4 dieneliu pakilo ax.gif

Nepasiduok ir neprarask vilties, dar gali ivykti 4u.gif Kaip minejau vasario menesi, kai turejau daug streso velavo gera savaite doh.gif galvojau nebus, bet uzzsivelavus atejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 29, 11:01)
Ta diena, kai mmm as uzymejau 1 d. prasidejo velai vakare ir buvo ne raudonas kraujas, o dar rausvas su gleivem  skiestas.
Nepasiduok ir neprarask vilties, dar gali ivykti  4u.gif  Kaip minejau vasario menesi, kai turejau daug streso velavo  gera savaite  doh.gif  galvojau nebus, bet uzzsivelavus atejo  4u.gif

na taip, patepliojimai dar priklauso praėjusiam ciklui, mano ginė sakė, kad pirmą CD žymėčiau normalią kraujavimo dieną.

bandžiau pažaisti su būsimom BT- jei kyla, O žymi 24 CD, nors pojūčių kaip ir nebuvo, nors per tiek laiko planavimo, visada jausdavau...
na, bus matyti. ačiū už palaikymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2009 07 29, 11:15)
bandžiau pažaisti su būsimom BT- jei kyla, O žymi 24 CD, nors pojūčių kaip ir

kelinta cikla planuoji? Daznai pasitaiko anovuliaciniu? Jei jau praeitas manai buvo be ovuliacijos, tai sis tikrai turetu buti su O 4u.gif o gal net dviem 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Valiusiuke, kaip is vadovelio thumbup.gif

Tai kad aš jau pradedu baidytis to pasakymo - kaip iš vadovėlio mano visi grafikėliai gražūs ir be zigzagų, bet kol kas naudos iš jų jokios unsure.gif
Atsakyti