Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

LauraButkiene

Nurimk friends.gif , manau, kad IUI atlikta laiku 4u.gif Dabar belieka laukti, ir dristu pastebeti, kad ne tiek jau ilgai liko iki rezultato suzinojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 29, 14:59)
LauraButkiene

Nurimk friends.gif , manau, kad IUI atlikta laiku  4u.gif  Dabar belieka laukti, ir dristu pastebeti, kad ne tiek jau ilgai liko iki rezultato suzinojimo  4u.gif

turbut todel ir panika kyla , kad nebedaug liko laukti, bijau neigiamo rezultato.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 07 29, 14:58)
Ai tiesa, as del isskyru jau ilgai jos yra kremines, ryskiai ir gausiai kremines, o siandien pamaciau kad slpimo neislaikiau  blush2.gif  ar tai normalu? kazkaip as to nepastebejau kad po O man taip butu, dazniausiai taip buna pries O
Papildyta:

blush2.gif  negaliu suvaldyti panikos  blush2.gif
bandziau irasyti i tas dienas temeratura visviena nekeicia  doh.gif 

Tokia as jau trydalka esu  blush2.gif  kai nori to rezultato neina saves valdyti  blush2.gif

Siūlau nusiraminti, neieškoti geriau požymių, o rytoj nuvaryti į kokią med.įstaigą ir pasidaryti Hcg - bus ramiau 4u.gif
Tau brėžia vėliau nes 1 fazėj aukšta temperatūra buvo kažkodėl.
O jei ką tai labai nepergyvenk, dar gi turėsi 5 IUI bandymus likusius, nėr taip blogai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 07 29, 14:52)
Sveikos,
Chriupike, pakeleivės mes biggrin.gif Man 26 cd ir O nė su žiburiu nesimato ax.gif Beje, labai fainas katinas tavo paraše voliojasi hihihi.gif O tyrimų nedarėt jokių jūs? Pusantrų metų tai jau daug sakyčiau.

darėmės iš esmės visus tyrimus- MB spermiukai superinės kokybės, 61 proc. gyvų judrių 6-7 dienos susilaikymo. mano hormonai visi normose, jokių nukrypimų. 2 ciklus sekė, kaip bręsta folikulai ir auga gleivinė. auga jie lėtokai, bet ciklas ilgas, subrsti spėja ir užauga viskas natūraliai- gleivinė iki 8 mm, folikulas - 17 mm (1 dieną prieš O tokie duomenys). abu ciklus gavau Ovitrelio, bet ciklai visgi baigėsi mmm. tiesa, viena ciklą po ovitrelio 13 dpo NT vaiduokliavo (nors vaiduoklis atsirado tik po kokių 15-20 min.), tačiau visgi mmm atsivilko.
po tų dviejų ciklų ginė sakė ateiti, duos vaistukų pastimuliuoti folikulų ir gleivinės augimą, tačiau su MB nusprendėm per vasarą natūraliai pabandyti, o rudenį pradėti stimuliaciją.
beje, 3 metus be pertraukos vartojau kontraceptikus, manau, kad jie taip pat galėjo turėti neigiamos įtakos
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 07 29, 15:10)
Siūlau nusiraminti, neieškoti geriau požymių, o rytoj nuvaryti į kokią med.įstaigą ir pasidaryti Hcg - bus ramiau 4u.gif
Tau brėžia vėliau nes 1 fazėj aukšta temperatūra buvo kažkodėl.
O jei ką tai labai nepergyvenk, dar gi turėsi 5 IUI bandymus likusius, nėr taip blogai 4u.gif

Aha is tikro nuvaryciau Hcg pasidaryti tik negaliu nes norvegijoj esu, nezinau nei kur eiti nei kaip susisneketi blush2.gif jerguteliau dar 5IUI blink.gif blyn tikiuosi kad ju neprireiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2009 07 29, 15:19)
darėmės iš esmės visus tyrimus- MB spermiukai superinės kokybės, 61 proc. gyvų judrių 6-7 dienos susilaikymo. mano hormonai visi normose, jokių nukrypimų. 2 ciklus sekė, kaip bręsta folikulai ir auga gleivinė. auga jie lėtokai, bet ciklas ilgas, subrsti spėja ir  užauga viskas natūraliai- gleivinė iki 8 mm, folikulas - 17 mm (1 dieną prieš O tokie duomenys). abu ciklus gavau Ovitrelio, bet ciklai visgi baigėsi mmm. tiesa, viena ciklą po ovitrelio 13 dpo NT vaiduokliavo (nors vaiduoklis atsirado tik po kokių 15-20 min.), tačiau visgi mmm atsivilko.
po tų dviejų ciklų ginė sakė ateiti, duos vaistukų pastimuliuoti folikulų ir gleivinės augimą, tačiau su MB nusprendėm per vasarą natūraliai pabandyti, o rudenį pradėti stimuliaciją.
beje, 3 metus be pertraukos vartojau kontraceptikus, manau, kad jie taip pat galėjo turėti neigiamos įtakos

Jei matei vaiduokliuką tai manau vilties yra 4u.gif Jei ką stimuliacijos tikrai turėtų padėti ax.gif

QUOTE(LauraButkiene @ 2009 07 29, 15:27)
Aha is tikro nuvaryciau Hcg pasidaryti tik negaliu nes norvegijoj esu, nezinau nei kur eiti nei kaip susisneketi  blush2.gif  jerguteliau dar 5IUI  blink.gif  blyn tikiuosi kad ju neprireiks  doh.gif

Nu tada belieka dar pastradalinti kokias 4 dieneles biggrin.gif
Ko taip išsigandai? biggrin.gif Negi IUI taip baisu? mirksiukas.gif Aš tai tik džiaugiuosi kad dar ne 6-as buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 07 29, 15:47)
Jei matei vaiduokliuką tai manau vilties yra 4u.gif Jei ką stimuliacijos tikrai turėtų padėti ax.gif

ačiū 4u.gif pagarba, kad sugebi išlikti optimistiška pati ir dar kitas padrąsinti user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 29, 14:40)
verysad.gif  neliudek, 3 kartas nemeluos ir bsu sekmingas  4u.gif  Matuok, bent zinosi kada O ir kada mmm laukti, tiksliau nelaukti

QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 29, 14:49)
Matuok būtinai, vien Dievui palikti negalima  schmoll.gif

ačiū mergaitės, gal tikrai geriau matuoti, tik kažkaip reikia biškutį mažiau stresuoti ir laukti kiekvieno ryto sad.gif

Dar prašau pagalbos, kitą savaitę keliauju pas gydytoją, ko man jos klausti, kokių tyrimų prašyti? Nes O buvo, su ND pataikėm, bet vat nesigauna ir viskas...kažkaip noriu susidelioti visus klausimus, kad nepražiopsoti, nenoriu laukti dar pusmečio, o tik tada pradėti tirtis

QUOTE(Chriupike @ 2009 07 29, 15:19)

aš kaip tik po tokio periodo pastojau lengvai, o dabar jau 4 metai nevartoju nieko, o pastoti sunku sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugar Free @ 2009 07 29, 16:06)
o pastoti sunku sad.gif

o tai tu ne 2 cikla planavai? Jei 2 tai dar nesiskaito sunku console.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 29, 16:12)
o tai tu ne 2 cikla planavai? Jei 2 tai dar nesiskaito sunku console.gif

2 su BT ir OT, o šiaip planuojam nuo kalėdų, su visokiom aišku pertraukėlėm, t.y. ne taip aktyviai kaip dabar
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 07 29, 15:47)

Nu tada belieka dar pastradalinti kokias 4 dieneles biggrin.gif
Ko taip išsigandai? biggrin.gif Negi IUI taip baisu? mirksiukas.gif Aš tai tik džiaugiuosi kad dar ne 6-as buvo blush2.gif

ne neissigandau blush2.gif tiesiog nera paprasta grysti kartu su vyru i lietuva kad pasidaryti IUI, na meldziu dieva kad pavyktu dabar wub.gif Zinai, o tau linkiu kad neprireiktu to siasto karto ir pastotum naturaliai wub.gif
Atsakyti
Aš prieš pastojimą žadu savavališkai du ciklus KT pagert smile.gif Nes man tikrai, esu įsitikinus, būtent KT padėjo iškart pastot, o ir gydytojai tą patį sako dažnai.
Papildyta:
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 07 29, 14:58)
Tokia as jau trydalka esu  blush2.gif  kai nori to rezultato neina saves valdyti  blush2.gif
Matau, kad labai jaudinies smile.gif Galėtum sau padėt ir padaryt kažką kad negalvotum apie tai. Juk nervai, jaudinimasis kenkia ne tik tau, bet ir jei užsimezgė tam mažiukui, dažniausiai dėl įtampos ir nepastoja, nervinasi, nervinasi. Pasiūlymai:
1. Miegas;
2. Knyga;
3. Filmai;
4. Svečiai
biggrin.gif thumbup.gif

Aš rimtai, nu nesinervink, negalima unsure.gif Ramiai ramiai viskas turi būt...`
Atsakyti