Nurimk
LauraButkiene
Nurimk
, manau, kad IUI atlikta laiku
Dabar belieka laukti, ir dristu pastebeti, kad ne tiek jau ilgai liko iki rezultato suzinojimo
Nurimk
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 29, 14:59)
LauraButkiene
Nurimk
, manau, kad IUI atlikta laiku
Dabar belieka laukti, ir dristu pastebeti, kad ne tiek jau ilgai liko iki rezultato suzinojimo 
Nurimk
turbut todel ir panika kyla , kad nebedaug liko laukti, bijau neigiamo rezultato....
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 07 29, 14:58)
Ai tiesa, as del isskyru jau ilgai jos yra kremines, ryskiai ir gausiai kremines, o siandien pamaciau kad slpimo neislaikiau
ar tai normalu? kazkaip as to nepastebejau kad po O man taip butu, dazniausiai taip buna pries O
Papildyta:
negaliu suvaldyti panikos
bandziau irasyti i tas dienas temeratura visviena nekeicia
Tokia as jau trydalka esu
kai nori to rezultato neina saves valdyti 
Papildyta:
bandziau irasyti i tas dienas temeratura visviena nekeicia
Tokia as jau trydalka esu
Siūlau nusiraminti, neieškoti geriau požymių, o rytoj nuvaryti į kokią med.įstaigą ir pasidaryti Hcg - bus ramiau
Tau brėžia vėliau nes 1 fazėj aukšta temperatūra buvo kažkodėl.
O jei ką tai labai nepergyvenk, dar gi turėsi 5 IUI bandymus likusius, nėr taip blogai
QUOTE(bum @ 2009 07 29, 14:52)
Sveikos,
Chriupike, pakeleivės mes
Man 26 cd ir O nė su žiburiu nesimato
Beje, labai fainas katinas tavo paraše voliojasi
O tyrimų nedarėt jokių jūs? Pusantrų metų tai jau daug sakyčiau.
Chriupike, pakeleivės mes
darėmės iš esmės visus tyrimus- MB spermiukai superinės kokybės, 61 proc. gyvų judrių 6-7 dienos susilaikymo. mano hormonai visi normose, jokių nukrypimų. 2 ciklus sekė, kaip bręsta folikulai ir auga gleivinė. auga jie lėtokai, bet ciklas ilgas, subrsti spėja ir užauga viskas natūraliai- gleivinė iki 8 mm, folikulas - 17 mm (1 dieną prieš O tokie duomenys). abu ciklus gavau Ovitrelio, bet ciklai visgi baigėsi mmm. tiesa, viena ciklą po ovitrelio 13 dpo NT vaiduokliavo (nors vaiduoklis atsirado tik po kokių 15-20 min.), tačiau visgi mmm atsivilko.
po tų dviejų ciklų ginė sakė ateiti, duos vaistukų pastimuliuoti folikulų ir gleivinės augimą, tačiau su MB nusprendėm per vasarą natūraliai pabandyti, o rudenį pradėti stimuliaciją.
beje, 3 metus be pertraukos vartojau kontraceptikus, manau, kad jie taip pat galėjo turėti neigiamos įtakos
QUOTE(bum @ 2009 07 29, 15:10)
Siūlau nusiraminti, neieškoti geriau požymių, o rytoj nuvaryti į kokią med.įstaigą ir pasidaryti Hcg - bus ramiau
O jei ką tai labai nepergyvenk, dar gi turėsi 5 IUI bandymus likusius, nėr taip blogai
Aha is tikro nuvaryciau Hcg pasidaryti tik negaliu nes norvegijoj esu, nezinau nei kur eiti nei kaip susisneketi
QUOTE(Chriupike @ 2009 07 29, 15:19)
darėmės iš esmės visus tyrimus- MB spermiukai superinės kokybės, 61 proc. gyvų judrių 6-7 dienos susilaikymo. mano hormonai visi normose, jokių nukrypimų. 2 ciklus sekė, kaip bręsta folikulai ir auga gleivinė. auga jie lėtokai, bet ciklas ilgas, subrsti spėja ir užauga viskas natūraliai- gleivinė iki 8 mm, folikulas - 17 mm (1 dieną prieš O tokie duomenys). abu ciklus gavau Ovitrelio, bet ciklai visgi baigėsi mmm. tiesa, viena ciklą po ovitrelio 13 dpo NT vaiduokliavo (nors vaiduoklis atsirado tik po kokių 15-20 min.), tačiau visgi mmm atsivilko.
po tų dviejų ciklų ginė sakė ateiti, duos vaistukų pastimuliuoti folikulų ir gleivinės augimą, tačiau su MB nusprendėm per vasarą natūraliai pabandyti, o rudenį pradėti stimuliaciją.
beje, 3 metus be pertraukos vartojau kontraceptikus, manau, kad jie taip pat galėjo turėti neigiamos įtakos
Jei matei vaiduokliuką tai manau vilties yra
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 07 29, 15:27)
Aha is tikro nuvaryciau Hcg pasidaryti tik negaliu nes norvegijoj esu, nezinau nei kur eiti nei kaip susisneketi
jerguteliau dar 5IUI
blyn tikiuosi kad ju neprireiks 
Nu tada belieka dar pastradalinti kokias 4 dieneles
Ko taip išsigandai?
QUOTE(bum @ 2009 07 29, 15:47)
Jei matei vaiduokliuką tai manau vilties yra
Jei ką stimuliacijos tikrai turėtų padėti
ačiū
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 29, 14:40)
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 29, 14:49)
ačiū mergaitės, gal tikrai geriau matuoti, tik kažkaip reikia biškutį mažiau stresuoti ir laukti kiekvieno ryto
Dar prašau pagalbos, kitą savaitę keliauju pas gydytoją, ko man jos klausti, kokių tyrimų prašyti? Nes O buvo, su ND pataikėm, bet vat nesigauna ir viskas...kažkaip noriu susidelioti visus klausimus, kad nepražiopsoti, nenoriu laukti dar pusmečio, o tik tada pradėti tirtis
QUOTE(Chriupike @ 2009 07 29, 15:19)
aš kaip tik po tokio periodo pastojau lengvai, o dabar jau 4 metai nevartoju nieko, o pastoti sunku
QUOTE(Sugar Free @ 2009 07 29, 16:06)
o pastoti sunku 
o tai tu ne 2 cikla planavai? Jei 2 tai dar nesiskaito sunku
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 29, 16:12)
2 su BT ir OT, o šiaip planuojam nuo kalėdų, su visokiom aišku pertraukėlėm, t.y. ne taip aktyviai kaip dabar
QUOTE(bum @ 2009 07 29, 15:47)
Nu tada belieka dar pastradalinti kokias 4 dieneles
Ko taip išsigandai?
ne neissigandau
Aš prieš pastojimą žadu savavališkai du ciklus KT pagert
Nes man tikrai, esu įsitikinus, būtent KT padėjo iškart pastot, o ir gydytojai tą patį sako dažnai.
Papildyta:
Galėtum sau padėt ir padaryt kažką kad negalvotum apie tai. Juk nervai, jaudinimasis kenkia ne tik tau, bet ir jei užsimezgė tam mažiukui, dažniausiai dėl įtampos ir nepastoja, nervinasi, nervinasi. Pasiūlymai:
1. Miegas;
2. Knyga;
3. Filmai;
4. Svečiai
Aš rimtai, nu nesinervink, negalima
Ramiai ramiai viskas turi būt...`
Papildyta:
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 07 29, 14:58)
Matau, kad labai jaudinies 1. Miegas;
2. Knyga;
3. Filmai;
4. Svečiai
Aš rimtai, nu nesinervink, negalima