Įkraunama...
Įkraunama...

Geri kirpėjai Klaipėdoje

QUOTE(Giselle @ 2010 05 25, 10:43)
Gal kuri zinot Reginos tel, arba salono kuriame ji dirba? Nes Nemune ji jau nebedirba po kaledu, o skambinant i Kameja tai sako kad toks numeris neegzistuoja  doh.gif

Sveikutes,gal galit i AZ imesti Reginos numeriuka ir adresa kas turit? 4u.gif aciu.
Atsakyti
Sveikos merginos! Gal kas netycia turit kontaktus kirpejos LINOS, pries gerus pusantru/pora metu ji dirbo kirpykloje VIVA.. rolleyes.gif Kuri laika negyvenau klaipedoje, o dabar grizusi labai norejau pas ja apsilankyti, bet deja isgirdau, kad ji ten nebedirba.. verysad.gif
Atsakyti
O Aidos studijoje gerai kerpa? Aš plaukų nesidažysiu (pati išsidažau profesionaliais dažais normaliai). Noriu nusikirpti tiesiai plaukus (jokių iškarpymų), taigi man reikia pakankamai profesionalaus kirpėjo, kad galėtų paslėpti iškarpymus bei sutvarkytų kirpčiukus...
Atsakyti
Merginos, viena rusaite Anglijoje pasakojo apie savo kirpeja, kuri pagarsejus, kaip turinti gera ranka, ta prasme, kazkokia aura, net nezinau kaip pavadint, pas ja kerpasi tik moterys, turincios ilgus plaukus, kadangi jie pradeda zymiai greiciau augti, o va trumpu sukuosenu megejos jos vengia, kadangi plaukai zymiai greiciau pradeda augt ir sukuosena tenka dazniau koreguot. Gal esate apie tokia kirpeja, su "gera ranka" girdejusios Klaipedoje? Manau toks atvejis nera vienintelis, buna gi zmoniu su ta vadinama, lengva ranka... O tos pacios drauges plaukai tai nors ir dazyti sviesiai, bet sveikesni nei mano nedazyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 06 rugpjūčio 2010 - 12:03
QUOTE(vikutuk @ 2010 06 24, 17:38)
120 mokejau ana karta ar 110 berods...
Tikrai rekomenduociau ji - Klaipedoje niekam kitma neleidziu prie plauku prisiliesti  4u.gif

Sveikos merginos smile.gif Gal kas kirpotes Aropolio ,,borzua" arba ,,salon+" grozio salonuose? Jei esate tai kas geriausiai dirba? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos gal zinot gera kirpeja kuri sukuosenas darytu graziai?
Atsakyti
nezinau nezinau, pas Roma plaukus tvarkausi jau pora metu, tkrai nesiskuindziu, visada patenkinta darbu ir kokybe, siaip plaukai mano neisparatsuju, ilgi, smulkiai garbanoti ir pasisiause, lyg afrikietes. Sakyciau ir kainos nesikandzioja, saknu pasviesinimas, per visa plauka spalvos uzdejimas (pudravimas), pakirpimas maximum 150 litu. Jis niekad nelinkes gadint plauko, visada ir kauke uzdes, kad tik plaukas geriau atrodytu.
Jei tvarkausi Palangoje pas ji, ten vietu dazniau ir laisviau buna, su juo toj pacioj pamainoj ir super manikiuriste dirba, tikrai iseini visad pakyletas
Atsakyti
kur rekomenduotumet Klaipedoje pasidaryti lengvas ilgalaikes garbaneles?
labai bijau kad nesugadintu plaukuciu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2010 06 12, 22:04)
Nu va kaip negerai gavosi.  verysad.gif  Man visai patiko kaip nudaze mane  smile.gif

Salone surask save naujas kolektyvas:) Kirpeja Gintaute sestadieni padare neraelia sukuosena:) o ir nudaze graziai. Likau labai patenkinta. Pedikiura ir manikiura dare Kristina ( dirbo aidos studijoje). Paliko taip pat gera ispudi.
Makijaza anksciau ne syki dariausi pas Loreta, graziau nei grazu:) Dar ten dirba Kirpeja Sandra(taip pat is Aidos studijos).
Tikrai cia nedarau reklemos. Tiesiog likau labai patenkinta, nes vestuvese buvau graziausia pamerge:)
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2010 08 15, 20:45)
Salone surask save naujas kolektyvas:) Kirpeja Gintaute sestadieni padare neraelia sukuosena:) o ir nudaze graziai. Likau labai patenkinta. Pedikiura ir manikiura  dare Kristina ( dirbo aidos studijoje). Paliko taip pat gera ispudi.
Makijaza anksciau ne syki dariausi pas Loreta, graziau nei grazu:) Dar ten dirba Kirpeja Sandra(taip pat is Aidos studijos).
Tikrai cia nedarau reklemos. Tiesiog likau labai patenkinta, nes vestuvese buvau graziausia pamerge:)

doh.gif GERA REKLAMA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kuri zinot kirpykla Klaipedoje,kad pakirptu plauku galiukus su karstom zirklem uz padoria kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2010 08 22, 18:52)
Sveikos,gal kuri zinot kirpykla Klaipedoje,kad pakirptu plauku galiukus su karstom zirklem uz padoria kaina? ax.gif

gal galite pasakyti, kodel nusprendete plaukus kirpti butent jomis?? 4u.gif
Atsakyti