Įkraunama...
Įkraunama...

Geri kirpėjai Klaipėdoje

QUOTE(Kapricija @ 2011 01 28, 10:56)
tai Sarune parenka  kirpima ir nudazo? ir visada pokyciai kardinalus? g.gif

as pas ja tik kirpausi. pokyciai nebutinai turi buti kardinalus. man patiko, kad ji gana greitai ir uztikrintai dirba, atsizvelgia i kliento nuomone, duoda daug pasiulymu. jeigu norite keistis, tai ji tikrai pasiulys dauuuug variantu drinks_cheers.gif
dabar pati siek tiek auginu savo kirpcius, nes buvau pas kita kirpeja, tai sugadino visa reikala doh.gif laukiu nesulaukiu vel atsisest i kede pas Sarune thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spilgiukee: 12 vasario 2011 - 10:18
QUOTE(spilgiukee @ 2011 02 12, 11:17)
as pas ja tik kirpausi. pokyciai nebutinai turi buti kardinalus. man patiko, kad ji gana greitai ir uztikrintai dirba, atsizvelgia i kliento nuomone, duoda daug pasiulymu. jeigu norite keistis, tai ji tikrai pasiulys dauuuug variantu drinks_cheers.gif
dabar pati siek tiek auginu savo kirpcius, nes buvau pas kita kirpeja, tai sugadino visa reikala doh.gif  laukiu nesulaukiu vel atsisest i kede pas Sarune thumbup.gif

Dabar perskaiciau ir prisiminiau,kad as irgi pas ja kirpausi, tik jau senokai.Liko labai silti prisiminimai.Patiko,kad nebuvo ikyri,isiklause i mano norus,paskui aptarem viena kita varianta.O kai baige kirpti,parode,kaip greit rytais plaukucius paciai susitvarkyti,kad atrodytum,kaip tik ka is kirpyklos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2011 02 13, 13:32)
Dabar perskaiciau ir prisiminiau,kad as irgi pas ja kirpausi, tik jau senokai.Liko labai silti prisiminimai.Patiko,kad nebuvo ikyri,isiklause i mano norus,paskui aptarem viena kita varianta.O kai baige kirpti,parode,kaip greit rytais plaukucius paciai susitvarkyti,kad atrodytum,kaip tik ka is kirpyklos. smile.gif

jo jo, man irgi patinka kaip ji po kirpimo parodo keleta sukuosenu variantu, ka is savo plauku galiu pasidaryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2011 01 13, 17:16)
Merginos,gal kas lankosi ''Elinoje'' laukininku 1? Su kokiais dazais dirbama? kas geriausiai kerpa?...

Lankausi jau daug metu pas ta pacia kirpeja sitoj kirpykloj,Laima... Dirba su KEUNE,MATRIX...
Atsakyti
QUOTE(inngrid @ 2011 02 16, 12:44)
Lankausi jau daug metu pas ta pacia kirpeja sitoj kirpykloj,Laima... Dirba su KEUNE,MATRIX...

o kokios kainos dazymo plius kirpimo?
Atsakyti
mergaites kokios ten kainos Ramunes linijoje? kiek kainuoja dazymas su kirpim?
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 02 20, 20:40)

Pas Ramune be 300 neissisuksi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2011 02 21, 00:57)
Pas Ramune be 300 neissisuksi  smile.gif

blink.gif eikit sau, o pas Sarune irgi tokios pat kainos?
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 02 21, 14:31)
blink.gif eikit sau, o pas Sarune irgi tokios pat kainos?

ne, pas Sarune kaina praktiskai galite braukti 60% thumbup.gif
pas Sarune uz kirpima moku 70LT
pas Ramune viena vieninteli karta sumokejau 200LT blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spilgiukee: 21 vasario 2011 - 13:52
QUOTE(sindirela @ 2011 02 20, 20:40)

As kirpausi ir daziau sruogelem Ramunes linijoje pas kirpeja Sandra, tai sumokejau 150 lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 02 21, 14:51)
ne, pas Sarune kaina praktiskai galite braukti 60% thumbup.gif
pas Sarune uz kirpima moku 70LT
pas Ramune viena vieninteli karta sumokejau 200LT blink.gif

o tai kiek tada dazymas pas Sarune kainuotu? g.gif
Atsakyti
Gal rekomenduotumėt šukuosenų meistrę Klp? Vestuvėms jau ieškaus. Geriau centre...
Atsakyti