Antakius tvarkančios merginos ieškojau labai ilgai kadangi pripažystu tik pinceta tai...radau puikiai dirbančia Vita , ji dirba Vivoj , šiuo metu ji dekrete, bet kartais užsuka i darbeli mūsų pagražinti
Vita tikrai labai graziai tvarko antakius ir labai graziai daro makiaza - dariausi ne karta - ir likau 100 proc patenkinta - makiazas issilaike ilgai, ir antakiai ilgai isislaike nenubluke
Mergaites, gal zinote kirpeja, kuri dirba nuosavame name kaloteje, nezinau nei vardo nei tel nei kainu, gal kuri kerpates pas ta kirpeja - esu tik girdejusi, kad labai ilgos eiles pas ja?
gal kas lankotes janonio g. buvusioje A studijoje? dabar ten Amber studio vadinasi ar kaip? kokie atsiliepimai apie kirpejus? Teko girdet, kad ten dirba Tadas, kuris labai gerai dazo gal yra apie ji atsiliepimu?
QUOTE(braske24 @ 2011 05 05, 21:16)
Vita tikrai labai graziai tvarko antakius ir labai graziai daro makiaza - dariausi ne karta - ir likau 100 proc patenkinta - makiazas issilaike ilgai, ir antakiai ilgai isislaike nenubluke
Sveikos,gal kas kirpotės pas Laimoną iš "Ramunės linijos"?Ar patiko?Taip pat norėčiau paklaust,ką reiškia tos I,II ir III kategorijos,kad susigaudyčiau kainose
Sveikos,gal kas kirpotės pas Laimoną iš "Ramunės linijos"?Ar patiko?Taip pat norėčiau paklaust,ką reiškia tos I,II ir III kategorijos,kad susigaudyčiau kainose
as irgi noreciau apie ji isgirsti is sono atrodo neblogai darbuojasi sis vyrukas
buvau neseniai vel pas Sarune, siaip nukirpo labai fainiai, viskas liuks, tik gal per trumpai ir siaip buvo tokia nekalbi, ne kaip kita karta... bet, zinoma, kiekvienam zmogui buna nekalbadieniu
Na va, šiandien aš tiek prisikaičius jūsų komentarų, praktiškai visą temą perskaičiau nuėjau į Ramunės liniją ir užsirašiau pas Rasą (Manoji kripėja šeštadienį nedirba, tai teko ieškot kažkur kitur) Žiūrėsim kaip čia viskas bus
Merginos, gal kas galite parekomenduoti graziu proginiu suokuosenu kurejas? Reikia ne labai imantrios (ne nuotakos) sukuosenos, bet svarbiam vakarui. Gal, pavyzdziui, is Aidos studijos ka nors?.. Na, arba is kitu geru kirpyklu, nesvarbu.