Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukimo ratas kūdikiui

QUOTE(fikusas10 @ 2012 11 12, 10:20)
labai geras dalykas, mano mazylis plaukiojo nuo 2 men.

mums irgi labai patiko,mes plaukiojom vonioj jau nuo vieno men! lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes naudojom nuo kažkur 2-3 mėn. Labai patiko thumbup.gif Atsimenu, vyro puseserė kai pirmą kartą pamatė nuotraukose tai sakė "kaip galim mes vaiką kankinint su tuo ratu, visiška nesamonė.. " o kai paskuj pamatė gyvai kaip vaikui smagu, koks laimingas mūsų sūnus, kaip jam patinka su juo maudytis tai pati paprašė, kad paskolintumėm savo ratą jos dukrytei, ir jau nebegražino mums ratuko lotuliukas.gif
Atsakyti
lb patiko! naudojom nuo 2men iki 7 jei nemeluoju, paskui jau pasidare matyt nebepatogu ,tai nebedejom, nes nervuodavosi. o siaip tai tik UZ! 4u.gif
Atsakyti
Labai geras dalykas maudymosi ratas. Ir vaikui smagu pasipliuškenti vonioje ir man pačiai ramiau ir lengviau yra maudyti vaiką. Aš dar naudoju ir maudymosi kepurytę, kad vanduo nepatektų į akis smile.gif
Atsakyti
o mums jis visiskai nereikalingas daiktas buvo galeciau taip pasakyti, pasinaudojom gal du kartus..daug smagiau maudesi be jo rolleyes.gif
Atsakyti
Turėjom mes tą ratą, bet gal tik porą kartų panaudojom. Kažkaip didelio įspūdžio nei vaikui, nei mums nepaliko... schmoll.gif
Atsakyti
Super daiktas,naudojame nuo 2men.Labai pasiteisenes pirkinys:)
Atsakyti
Su tais ratais atsargiai. Mes tai prisidarem bedos. Vaikutis labai megdavo maudytis. Vonioj ant ranku paplukdydavom, tai nusprendem ta rata nusipirkt. Galvojom, kad turetu vaikui labai patikti. Uzdejom, idejom i vonia. Vaikas pradejo klykti, dar tokio issigandusio jo neesu macius. Nuemem ta rata, vel bandem su rankom vonioj plukdyti - vaikas klykia. Sekancia diena, jau ir vonelej nesileido ismaudomas. Taigi dabar turim beda...
Atsakyti
Mano pirmagimei labai patiko plaukimo ratas, vidurineliai nepatiko, verke jame, o va su suneliu dar nebandziau, laukiu kol gerai laikys galvyte ir bandysim. bigsmile.gif
Atsakyti
Mums nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Mes ji nupirkom gal 6men, bet naudojom ne vonioj, bet baseine smile.gif
Atsakyti
Mums ratas atsipirko su kaupu, nes padėjo išgydyti vaiko baimę maudytis. Gal 3 mėnesius vargom maudydami. Tik įkiši į vandenį ir baisus klyksmas iki pat galo. O su ratu merginai patiko pliuškentis. Užteko kelių kartų, paskui vanduo pasidarė nebaisus, o dabar gali kasdien maudytis smile.gif Tikrai rekomenduoju bailiukų tėveliams.
Atsakyti