QUOTE(ader @ 2009 09 08, 13:36)
dar vienas darbelis jusu teismui. uzrasas man nelabai patinka, ilgai su juo kankinausi, bet taip nieko tinkamo ir neisspaudziau. kazkaip su raidem man sunku.
p.s. nepykit, kad skanuotas, nebuvo laiko fotkint.
neblogas darbelis..labai grazios nuotraukytes, pritariu scrapukei

bet jei nori nuosirdzios nuomones..manau, ka biski sausokas..nuotraukytes be remelio cia atrodo kazkaip tusciai..norisi remelio..galima butu pasendint krastelius, kad issiskirtu..
mazas patarimukas naudojant stampukus..nespausk stipriai, nes issilieja i nereikia stipriai imirkint i raala..as visada stampuka ne pati mirkau, bet rasalo pagalvele patapsnoju per stampuka
pavadinima galejai sudet ant vieno kartonelio arba bent abu zodzius sampuot ant kartonelio..nes vienas turi pagrinda..o kitas belekur nustampintas
tik nepriimk blogai..cia ne kritika ir nepiktybiska..tk mazuciai mano pastebejimai ir patarimai
labai patiko ideja iskirpti zyrafiuka is medziagytes
QUOTE(kristi13 @ 2009 09 08, 14:43)
nu nerealus darbukas

viskas taip dera..labai patinka..jau ir mane vylioja nuliftint
QUOTE(kristi13 @ 2009 09 08, 15:25)
Ader daugelį detalių galima nusipirkti siuvimo reikmenų parduotuvės o neblogų gėlyčių galima gauti dirbtinių gėlių parduotuvėlėse. Gėlytes dažniausiai perku Kauno bazėse.
Beja dar yra lietuviškų internetinių parduotuvių. Šiuo metu neblogas akcijas štampukams ir rašalams siūlo WWW.dekovita.lt
pritariu Kristi..tikrai labai daug galima panaudoti is siuvimo parduotuviu..kaikurios sagos tokios grazios kaip zuikiukai ar zvaigzdutes, kad galima apacioj esanti issikisima siulam vert nulaust su replem ir tiesiog klijuot ant LO

gelytem ir as pasirupinau LT(ten pigiau) bei juostelem ir nerinukais nors priejima prie scrapo reikmenu turiu puiku

tiesa, maciau kad scrapping.lt pastoviai kasnors kanors parduoda turguj..arba daro bendrus uzsakymus