Įkraunama...
Įkraunama...

Šukuosenos parinkimas kompiuteriu, salone

QUOTE(emiliuxas @ 2008 10 31, 05:02)
kik pramaisiau interneta tai man sita pasirode geriausia, reikia tik uzsiregistruoti.gal sukuosenu ir neperdaugiausia, bet jos atrodo naturaliau nei daugumos kitu programu,duoda ikelti daugiau nei viena nuotrauka (kiek nezinau nes keliau tik dvi), leidzia padaryta makeover issaugoti kompiuteryje, einu toliau zaisti

www.taaz.com

AČIŪ UŽ NUORODĄ. NEREALUS PUSLAPIS. thumbup.gif thumbup.gif Čia ne kiek dėl šukuosenos, bet čia fotoshopas thumbup.gif . paėmiau nuotrauką, kur buvo 8 žmonės. Save pasitvarkiau- dantis pasibalinau, blakstienas pailginau, veidas visai kitos spalvos pasidarė. ir visai nesvarbu kokio dydžio nuotraukoj esi.
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2008 12 12, 09:13)
AČIŪ UŽ NUORODĄ. NEREALUS PUSLAPIS.  thumbup.gif  thumbup.gif Čia ne kiek dėl šukuosenos, bet čia fotoshopas thumbup.gif . paėmiau nuotrauką, kur buvo 8 žmonės. Save pasitvarkiau- dantis pasibalinau, blakstienas pailginau, veidas visai kitos spalvos pasidarė. ir visai nesvarbu kokio dydžio nuotraukoj esi.

o kaipten savonuotrauka ikisti, duoda tik svetimas? gal kuri zinote?
Atsakyti
QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 12 12, 20:41)
o kaipten savonuotrauka ikisti, duoda tik svetimas? gal kuri zinote?

prisiregisruok. ten beveik jokių duomenų nereikia. dvi minutės ir kelk savo ką nori. man dar labai patinka, kad, jei vis paspaudi saugoti, tai viskas užsisaugo.
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2008 12 12, 21:32)
prisiregisruok. ten beveik jokių duomenų nereikia. dvi minutės ir kelk savo ką nori. man dar labai patinka, kad, jei vis paspaudi saugoti, tai viskas užsisaugo.

aciu, pavyko, bet su plaukais tai nesigauna, kazokiu nesamoniu pridarau, tuos taskiukus bereguliuodama lotuliukas.gif blink.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victoria Beckham: 12 gruodžio 2008 - 21:35
Aha aš irgi šitam puslapėli derinau sau sukuosenas...Tikrai jis man geriausias iš visų išbandytų thumbup.gif
Atsakyti
labai geras puslapis thumbup.gif kadangi savo foto tinkancios neturejau,tai pazaidziau su ten esanciomis panelemis lotuliukas.gif kiek tokiu programu esu maciusi nemokamu internete,sita naturaliausiai viska pateikia ax.gif
Atsakyti
tikrai GEARAS puslapis smile.gif thumbup.gif nors niekaip nerandu sau tinkamos sukuosenos, o taip pasikeist norisi unsure.gif ax.gif
Atsakyti
aciu, uz puiku puslapi , susiradau zaidima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 16 balandžio 2009 - 19:28
Aha ir pazaidziau biggrin.gif
bet kaip db is ten issiregistruoti? Niekaip nerandu. Ir nuotraukos liko... Gal kuri zinot kaip issitrint is ten?
Atsakyti
Sveikos,

kiek ieskojau forume, bet lyg tokios temos dar nera. Noreciau suzinoti, kokie kirpimai tiktu jei turi apvalu, ovalu, sirdies formos ir t.t veida ax.gif
Be to butu idomu suzinoti, koki kirpima pasirinkti, kad nuotraukose veidas neatrodytu toks apvalutis, susidaro ispudis kad, esu apkuni, nors realybej sveriu tik 55kg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kittychan @ 2009 05 16, 08:16)
Sveikos,

kiek ieskojau forume, bet lyg tokios temos dar nera. Noreciau suzinoti, kokie kirpimai tiktu jei turi apvalu, ovalu, sirdies formos ir t.t veida  ax.gif
Be to butu idomu suzinoti, koki kirpima pasirinkti, kad nuotraukose veidas neatrodytu toks apvalutis, susidaro ispudis kad, esu apkuni, nors realybej sveriu tik 55kg  doh.gif

Apsilankyk www.grozioklubas.lt
Atsakyti
dekui uz nuoroda 4u.gif tik gaila, kad virtualus stilistas, mokama programa g.gif
Atsakyti