Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 10 dalis

QUOTE(Agnieska111 @ 2009 07 26, 17:56)
Sveikos,

Ar kai plysti gimdydama, siuna daktare ar akusere?
Jei gimdai tik su akusere ar ji nusprendzia plysti ar kiprti?  ax.gif

labuka,
man viska atliko akusere. daktaras buvo kelis kart uzejes, paziuret kiek cm kaklelis atsivere. visa likusi procesa atliko tik akusere, nes gimdymas buvo gan sklandus. Ji pati nusprende kad reikia kirpt, tik perspejo mane apie tai, ji veliau ir siuvo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galleta @ 2009 07 25, 17:52)
Duoda ir chalata, ir naktinius, po gimdymo duoda naktinius naujus, aisq isvaizda tai "firmine"  hihihi.gif bet man uzteko, savo nebuvau net uzsivilkus  ax.gif

o man i gimdykla dave tik sexy naktinukus, gerai, kad chalata pati turejau bigsmile.gif bet man jo neprireike, nes jau kai atsiguliau, tai atsiguliau i ta lova cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2009 07 27, 18:56)
o man i gimdykla dave tik sexy naktinukus, gerai, kad chalata pati turejau  bigsmile.gif  bet man jo neprireike, nes jau kai atsiguliau, tai atsiguliau i ta lova  cool.gif

Man irgi sutremontuotos gimdymo palatos privalumais neteko pasinaudoti schmoll.gif per greit viskas vyko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kearen @ 2009 07 25, 20:00)
Su niekuo is anksto nesitariau,atejus i skyriu is karto tase pereme akusere Diana Pociene, nuvede i palata, supazindino su artimiausiais planais kas kur ir kada  thumbup.gif
beje, vyras dalyvavo gimdyme, bet jokiu pazymu is del tuberkuliozes net neprase  g.gif
Nu bet zodziu toliau apie akusere - vyrui atvaziavus atsakinejo i visus jam iskilusius klausimus, visada su sypsena.

ir aš gimdžiau su šia akušere - super moteris thumbup.gif viską paaiškina, visada su šypsena. Tik mano vyras buvo pasimetęs, kai jo nepaklausė ar norės perkirpt virkštelę, o įbruko į rankas žirkles ir pasakė- kirpk čia lotuliukas.gif Bet aš džiaugiuosi, kad taip viskas susiklostė, nes iš vyro akių mačiau, kad nebūtų pasiryžęs šiam žingsniui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes . Mano maziukui jau 5 men ir 9 dienos. Tai mano pirmas vaikutis. Gimdziau be jokiu isankstiniu susitarimu. Gydytoja gimdymo metu visa laika stovejo salia akuseres (taip sako mano vyras, nes as to net neatsimenu). Mano maziuka prieme pati nuostabiausia akusere vardu Rasa. Nemenkai suplysau, bet vis tiek viskas praejo puikiai. Esu labai dekinga akuserei, kuri puikiai manim rupinosi. Taip pat esu patenkinta ir savim, nes neprireike jokiu nuskausminamuju ar kitu pagalbiniu priemoniu (viska garbingai atkentejau duse sokdama mambo). Taip ir isvaziavome is gimdymo namu po keletos dienu niekam nesumokeje ne lito.
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2009 07 25, 15:48)
koks poilsis kai reikia arbuza su savim tampysis, naktim isvis nebepamiegu, o dar 4 metu sunu priziuret reikia  doh.gif
Papildyta:
ar atvaziavus i gimdykla duoda chalata ir naktinius ar reikia savo tureti?

tongue.gif tikrai nera kada ilsetis ax.gif bigsmile.gif

Tikrai sexy lotuliukas.gif naktinukus duoda (per skubejima ir ranku, koju drebejima as atvirksciai juos uzsidejau lotuliukas.gif ), o chalata turejau savo bigsmile.gif
QUOTE(Vikiki 28 @ 2009 07 25, 17:28)
sveikos,va mums 2 rugpjucio bus menuo,gimdymas praejo gerai,prieme gyd.Locaitiene ir akusere Jurksiene

SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif
QUOTE(kearen @ 2009 07 25, 19:00)
sveikos mamytes esamos ir busimos,
mazai cia rasau, bet daug paskaitau...pagalvojau parasysiu ir as svieziai po visko.
gimdziau pries 3 dienas

SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu mirksiukas.gif
mes jau paliekam sia temele ir Klaipeda - issikraustem i Vilniu. Tiesa sakant persikraustem dar pries gimdyma likus porai savaiciu, bet vaziavom i Klaipeda laukti gimdymo ir gimdyti butent ten. Jau po pirmos mergaites buvau patenkinta, nors gimdymas buvo daaaaug sunkesnis smile.gif
linkiu visoms kolegems kuo lengvesniu gimdymu, sveiku vaikuciu ir geros likusios vasaros cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

norejau paklausti ar leidzia per gimdyma buti su savo naktiniais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kearen @ 2009 07 25, 20:00)
Diana Pociene,
Nu bet zodziu toliau apie akusere - vyrui atvaziavus atsakinejo i visus jam iskilusius klausimus, visada su sypsena. Atnese visko, ko galejo prireikti saremiu eigoj. Ir ant kamuolio sedejau kortom bezaisdama (kamuolys tai tikrai superinis dalykas per saremius), ir ant mazesnio kamuolio sedejau duse (kai vandenukus pagrindinius nuleido ir bijojau kur kitur buti isskyrus dusa), ir vaikstukus tokius atnese ir ant lovos vienaip ir kitaip sodino. Nu zodziu prieziura buvo tikrai labai labai gera. Ji tik viena ateidavo, daugiau nieko ir nemaciau, niekas nesimakalavo  biggrin.gif

Ta pati akusere ir man prieme gimdyma. Tikrai super moteris drinks_cheers.gif Tik man atrodo ji Pociute... unsure.gif

QUOTE(kuziux @ 2009 07 28, 18:58)
ir aš gimdžiau su šia akušere - super moteris  thumbup.gif  viską paaiškina, visada su šypsena. Tik mano vyras buvo pasimetęs, kai jo nepaklausė ar norės perkirpt virkštelę, o įbruko į rankas žirkles ir pasakė- kirpk čia  lotuliukas.gif  Bet aš džiaugiuosi, kad taip viskas susiklostė, nes iš vyro akių mačiau, kad  nebūtų pasiryžęs šiam žingsniui  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tas pats ir mum su virkstele buvo biggrin.gif
QUOTE(Perseida @ 2009 08 05, 09:22)
Sveikos  4u.gif

norejau paklausti ar leidzia per gimdyma buti su savo naktiniais?  ax.gif

Zinoma, kai sutvarko dokumentus, paklausia ar reikia halato ir naktiniu, ar savo turit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InesaP: 05 rugpjūčio 2009 - 10:59
Sveikos mamos, jeigu atvaziuoji gimdyti nesusitarusi ir nezinai kokia gydytoja pasirinkti kaip tuomet buna? O beto jei reikia daryti cezario operacija kas ja atlieka, juk akusere neoperuos? Man pries pora metu yra darytas cezaris, kaip manot ar lieps sykart paciai gimdyti ar darys cezari? Gal kuriai yra buvusi panasi situacija, kaip viskas vyko?
Atsakyti
QUOTE(varlius2007 @ 2009 08 05, 14:17)
Sveikos mamos, jeigu atvaziuoji gimdyti nesusitarusi ir nezinai kokia gydytoja pasirinkti kaip tuomet buna? O beto jei reikia daryti cezario operacija kas ja atlieka, juk akusere neoperuos? Man pries pora metu yra darytas cezaris, kaip manot ar lieps sykart paciai gimdyti ar darys cezari? Gal kuriai yra buvusi panasi situacija, kaip viskas vyko?

Rinktis ir neleidžia, gimdymas arba CP būna pas tuo metu budintį gydytoją.
Atsakyti
Kaip as pavidziu(geraja to zodzio prasme)Visoms gimdziusioms tokiom salygom.As musu Klaipedos ligonines net prisiminti negaliu.O praejo jau beveik 7 metai.Elgesi su manim kaip su suniu.Gal del to,kad buvau viena.Vyras nespejo grizt is komandiruotes.Daugiau nei uz ka negymdisiu.
Atsakyti