Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 10 dalis

gydytojai davem, bet jinai neeme, o akusere paeme ir pridirbo. smile.gif siaip per visa gimdyma jinai buvo labai gera - palaike, moke visko, o vat paskui kai siuvo dar sake turiu labai susikaupt, kad graziai susiuciau. susikaupe ir paliko tampona smile.gif kuris aisku pradejo put, o is kur man zinot kad ten kazkas palikta. o pienuaks dingo nes juk vistik antibijotikus leido visa savaite, krauajs silpnas labai buvo, dar aisku stresas begalinis. nusitraukinejau bet pradejo mazet mazet ir dingo. beje, gulint pogimdyviniam antra para temperatura laikes 38, tai sesute kviete is ginekologinio gydytoja apziuret, tai tas nesiteike nusileist is ketvirto auksto i trecia, liepe paracatamoli suduot ir viskas. tas gydytojas Gedminas, pas ji jokiais budais nepapulkit! kita diena atejo ginekologe, paspaude pilva, sako gimda traukias, esta sveikutele, sekmes laimes, viso gero. zodziu, jei blogai jauciates tegu iskart daro visus tyrimus. nevaziuokit namo.
Atsakyti
Vaje unsure.gif Aisku labai gaila, kad taip nutiko, bet gerai kad nebuvo blogiau kas, viskas gerai baiges... Kai pagalvoju, gi ir man taip galejo but..gerai, kad pries pervezant i pogimdyvini sugalvojo paziuret, paspaust pilva..murkde murkde, sako, kazko sunkiai bega...ir prisimine, kad tamponu neistrauke! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 01 07, 14:06)
Vaje unsure.gif Aisku labai gaila, kad taip nutiko, bet gerai kad  nebuvo blogiau kas, viskas gerai baiges... Kai pagalvoju, gi ir man taip galejo but..gerai, kad pries pervezant i pogimdyvini sugalvojo paziuret, paspaust pilva..murkde murkde, sako, kazko sunkiai bega...ir prisimine, kad tamponu neistrauke! doh.gif

Papildyta:
nu va, pasirodo ne man vienai taip. tik man deja nepastebejo. o zaizda tai ohoho kokia buvo, paskui savaite tris kartus per diena tekdavo ant kedes suoliuot. ir dar namuos teko mamai gyvent pora menesiu kartu ir tept zaizdas. ziauru kai taip sad.gif bet visitek cia gimdysiu antra vaiekli. visi daro klaidu tik mediku jos laaaaaaaaaaabai skaudzios.
Atsakyti
QUOTE(djak @ 2010 01 06, 22:29)
Epidūro rinkinuką parduoda tik GN vaistinėj. Tik ta vaistinė yra tame pačiame pastate kaip GN, pirmame aukšte, ir patenkama į ją perėjus visą ambulatorinį skyrių...

tikrai ne schmoll.gif
yra ir debrecene, ir brožymų vaistinėj. Kiek teko girdėti, net kitose vaistinėse mirksiukas.gif
Atsakyti
hmmm... o tarkim nuskausminamieji i vena ar raumeni kainuoja? turbut ne? viskas man taip painu, tiek klausimu galvoj..
Atsakyti
Kokius nuskausminamuosius turi omenyje?

As gimdziau geguzes pabaigoj, epidura buvau nusipirkus. Dare CP, tai po jo, jau pogimdyviniam nuskausminamuosius reikejo savo tureti, tik svirkstus sesutes atsinesdavo.
Atsakyti
QUOTE(Ramja @ 2010 01 08, 18:40)
Kokius nuskausminamuosius turi omenyje?

As gimdziau geguzes pabaigoj, epidura buvau nusipirkus. Dare CP, tai po jo, jau pogimdyviniam nuskausminamuosius reikejo savo tureti, tik svirkstus sesutes atsinesdavo.

man tai savo vaistus leido, nereikejo nieko pirkti
Atsakyti
sveikutes,
Gimdziau pries savaitele ir pabandysiu kuo trumpiau sad.gif nebejutau judesiuku tai gydytoja siunte i klp antra auksta patalogini papuoliau pas gyd. Rauba.na toks visai nieko mandagus ir paslaugus na gal del to kad patvirtino kad leliuko sirdute nebeplaka sad.gif Pasiemem seimynine palata 35 lt parai dviguba lova, wc. antra diena dejo vaistukus citotec jei gerai pamenu pavadinima kad greiciau sukeltu gimdyma nuo pirmos tabletes praejus 5 val dejo antraja tablete ir laukem kada prasides. sesutes visos malonios nei viena nesiskundziu daktares taip pat.po 12 valandu nubego vandenys papuoliau i gimdykla po 2 su puse pradejau gimdyt ir po pusvalanduko gime sunelis.
vyras ligu minejo kad anesteziologas buvo na sampano taurele islenkes nes nese na ir nauju metai plius bet suleido epidiurini net nepajutau ir kolkas db jokiu nusiskundimu su nugara nera. akusere papuole laaabai faina Egidija kupciuniene ir ramino ir mokino tiesiog liuks net zvakute atnese suneliui uzdege. o diagnoze trumpa virkstele ir aplink kakla uzsivyniojus. plysau daug siuvo kogero ilgiau negu gimdziau.
pralaukus apie kokias penkias valandikes gimdyklpj kol istrauks epidiuro kateteri is stuburo p;ius dar pamaina keitesi patekau i ketvirta auksta ginekologini. ten tai ka as zinau mane normaliai apziurejo ir israse vaistu tik po triju dienu per jas dirbo kazkoks vyrukas apie 30 metu jo net nemaciau kai vyras nuejo sneket guli lovoj ziuri tv ir sako "mes ja stebim" na o po tu triju dienu pasorode palatos gyd. Zenius gedminas apziurejo krutine uzbintavo israse antibijotiku ir kitu vaistuku nuo uzdegimo tik tada pasijutau ramiau kai jau daktaras pasirode na ir ten pagulejus penkias dienas isleido namucio
Niekam nelinkiu tokio gimdymo kai gryzti namo be mazylio sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuke @ 2010 01 08, 23:33)

Siaubinga... Laikykis, mergyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuke @ 2010 01 08, 22:33)
sveikutes,
Gimdziau pries savaitele ir pabandysiu kuo trumpiau

Uzuojauta didziausia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nieko kaip nors isgyvensim ir viestiek planuosim vaikuti bent jau zinau kaip visa tai atrodo ir jeigu taip antras tai gimdyt ir gimdyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuke @ 2010 01 08, 22:33)
Niekam nelinkiu tokio gimdymo  kai gryzti namo be mazylio sad.gif

Vajee kaip gaila..užuojauta verysad.gif
Atsakyti