Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 10 dalis

QUOTE(taniushka.84 @ 2009 08 20, 18:52)
aciu uz atsakima smile.gif .tai kol paskuj rubelius vaikuj atves nemazai laiko praeis,ar negeriau ir rubelis iskart pasiimt?

susidėk dvi tašytes, vieną į gimdyklą, kitą į pogimdyvinę. Kai perkels su leliuku į pogimdyvinę, vyrui beliks tik iki mašinos nueiti ir atnešti antrąją tašytę, nebereikės niekur važinėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vik_torija @ 2009 08 21, 14:37)
susidėk dvi tašytes, vieną į gimdyklą, kitą į pogimdyvinę. Kai perkels su leliuku į pogimdyvinę, vyrui beliks tik iki mašinos nueiti ir atnešti antrąją tašytę, nebereikės niekur važinėti  4u.gif

As kadangi gimdziau viena, tai visas tasytes su savim turejau biggrin.gif niekas manes su jom neisvare, gimdymo palatoj vietos daug... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Galleta @ 2009 08 21, 17:55)
As kadangi gimdziau viena, tai visas tasytes su savim turejau  biggrin.gif niekas manes su jom neisvare, gimdymo palatoj vietos daug...  mirksiukas.gif

Ir as buvau su visa manta,niekas nei puses zodzio nepasake,kad daug tasiu. biggrin.gif
Atsakyti
na masinos mes neturim,tai pasidet nera kur.o man sake kad negalima daug daiktu i gimdikla g.gif
Atsakyti
QUOTE(taniushka.84 @ 2009 08 21, 18:33)
na masinos mes neturim,tai pasidet nera kur.o man sake kad negalima daug daiktu i gimdikla g.gif

Tai ir mes buvome be masinos,ir niekas nieko nesake del tasiu absoliuciai.Pries tai gulejau patologiniame,is ten isejau gimdyti,tai tase buvo is patologinio mano rubu,paskui krepsys didelis i pogimdyvini suruostas,ir i gimdykla maisiukas dar.Taip kad daiktu buvo nemazai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2009 08 21, 20:45)
Tai ir mes buvome be masinos,ir niekas nieko nesake del tasiu absoliuciai.Pries tai gulejau patologiniame,is ten isejau gimdyti,tai tase buvo is patologinio mano rubu,paskui krepsys didelis  i pogimdyvini suruostas,ir i gimdykla maisiukas dar.Taip kad daiktu buvo nemazai. biggrin.gif

keista,o mano brolio zmona gimde neseniai,tai jai neleido,jinai net pogimdivinio skirio seselem mokejo,kad daiktus pasaugotu.. g.gif tai gal nieko ir nesake del to,kad pries tai gulejai,suprantamai kad daiktu nera kur pasidet,o atvaziuot gal neleidzia?
Atsakyti
supratau, kad i gimdykla reikia:
Leliukui: vilnonės kojnytės, kepuriukas ir pamperiukas. Rūbelių nereikia, nes aprengs tik pogimdyvinėje.
Sau: pasas, sodros pažymėjimas, nėščiosios kortelė, chalatas (jei neturi lyg duoda ligoninės, o naktinius tikrai duoda, savų net neapsimoka tepti), tapkės paprastos ir guminės (gal norėsis į dušą), rankšluostis, tinklinės kelnaitės+paketas arba pampersas po gimdymo, vandens, na ir fotoaparatas.

O i pogimdyvine?
Atsakyti
Mano pussesere irgi nesenai gimde,tai neleido daug daiktu nestis i gimdymo palata,liepe pasideti kitus masinoje.Tai as jau susikroviau dvi atskiras tasytes.Matyt nuo personalo priklauso,kuris tuo metu budi g.gif bet turbut eitu susitarti,kad leistu visus daiktus nestis,jei be masinos atvyktum.
Atsakyti
na as irgi galvoju,kad galima bus susitart,nes tikrai taip vazinetis nesamone tongue.gif
Atsakyti
Gal kas nors gali atsakyti i mano klausyma? 4u.gif

QUOTE(C`est_la_vie @ 2009 08 22, 10:03)
Leliukui: vilnonės kojnytės, kepuriukas ir pamperiukas. Rūbelių nereikia, nes aprengs tik pogimdyvinėje.
Sau: pasas, sodros pažymėjimas, nėščiosios kortelė, chalatas (jei neturi lyg duoda ligoninės, o naktinius tikrai duoda, savų net neapsimoka tepti), tapkės paprastos ir guminės (gal norėsis į dušą), rankšluostis, tinklinės kelnaitės+paketas arba pampersas po gimdymo, vandens, na ir fotoaparatas.

O i pogimdyvine?

Atsakyti
QUOTE(C`est_la_vie @ 2009 08 22, 11:03)

O i pogimdyvine?

Nu ka reikia i pogimdyvine....Sau rubus kokius nesiosite,iklotu dideliu,vaikui rubeliu kelius komplektus,pampersu,dregnu serveteliu,merliuku... smile.gif
Atsakyti
Sveikos, esamos ir būsimos mamytės,
gimdžiau prieš 3 mėn., tad noriu pasidalinti savo patirtimi. Viso ligoninėje praleidau 11 parų - nėštumo patologinis, gimdymo, pogimdyminis skyriai. Apie nėštumo pat.skyrių įspūdis liko slogus. Gimdymo sk.teko trumpai susidurti su akušere Kristina. Tikrai l.maloni ir savo darbą išmananti moteris. Gaila, kad neteko prie jos ir pagimdyti, mat gimdymas l.komplikavosi - prieš laiką atsiskyrė placenta - tad viskas baigėsi Cezario pjūviu. Ačiū, Dievui, viskas laimingai...Operavo gyd.Rovas.
Ilgiausiai prabuvome pogimdyviniame sk. L.šaunios akušerės Violeta, Diana, Vilija(atrodo, tokie vardai).Tokioms, kaip jos, medalius už ištvermę reiktų skirti - net suplukusios po skyrių davėsi. Stebiuosi jų ištverme.
Žodžiu, likome l.patenkintos. Taip kad gimdykite Klaipėdoje smile.gif
O dabar apie epidūrą: aš jį turėjau, bet laukiau iki paskutinio momento ir nesidariau. Ir, ačiū Dievui, kad nesidariau, nes pati pajutau skausmą, kuris neturėjo nieko bendra su gimdymu. Skausmas atsirado dėl placentos priešlaikinio atsiskyrimo. O ar būčiau jį pajutusi, jei būčiau epidūrą pasidariusi??? Vargu. Tad tik dėka to, kad nesidariau epidūro, laiku pranešiau gydytojam apie pašalinį skausmą ir gimdymas baigėsi l.l.laimingai.
Taigi, būsimos mamytės, spręskite pačios, kas geriau g.gif Ir dar: net ir per didžiausius skausmus išlikite budrios, nes gimdymo sklandumas 90% priklauso nuo gimdyvės. Akušerė ar gydytojas tik pagalbininkai šiame nelengvame darbe smile.gif
Atsakyti