Įkraunama...
Įkraunama...

Kuba, kurią aš mačiau

QUOTE(jolie @ 2010 01 29, 04:55)
As buvau Dominikoj ir Kuboj is Karibu.Tai man Kuba tikrai pigesne ir daug grazesne. Gal del to kad beveik 10 dienu prabuvau cajo largo saloj,o ne kokiam Varadero.Zinau,kad tai labai populiarus kurortas,labai jau komercinis,bet buvau daug informacijos susirinkus is uzsienio saitu,todel i varadero ir nevaziavau,nors buvau radus deala-2 savaitem-12 dienu varadero 5*viesbuty ir 2 havanoj central park viesbuti AI tik uz 700 svaru.Aisku Cajo largo kainavo brangiau,bet nesigailiu!As asmeniskai rinkciaus Kuba,nors tiesa pasakius,paciu graziausiu Dominikos vietu taip ir nepamaciau smile.gif Bet cia ir priklauso i kuria salos dali vaziuosi smile.gif

O per koki puslapi suradot toki gera pasiulyma ?
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

kelios foto
Atsakyti
Geros foto... 4u.gif aš visąlaik stebėjausi, kaip jie čiulpia tuos cigarus.... kai kuriems jie net užgesę burnoj kabodavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Žmonės Havanoje
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
suvenyrai tipiški
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aistux @ 2010 02 07, 02:48)
O per koki puslapi suradot toki gera pasiulyma ?

Per http://www.theholida...79297_749582203, bet vaziavom spali,tai ir buvo pigu.
Atsakyti
Geros nuotraukos.
Atsakyti
Aistux, jau kokios foto. wub.gif Jeckau kleckau kaip aš ten noriu, bet kad kelionė ne iš pigiųjų tai faktas... O kažin įmanoma salą apkeliauti tranzu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 13 vasario 2010 - 01:26
QUOTE(svete @ 2010 02 04, 22:53)
P.S. Juokinga, kai Varadera peikia zmones, kurie net Kuboj nera buve, nekalbant apie pati pusiasali. Parasykit, kai turesit su kuo palygint mirksiukas.gif

Oi cia nelabai supratau i kieno darza akmuo buvo mestas doh.gif Ir nemanau kad kazkas ji peikia cia,tik kievienas turi savo pasirinkima.Mano atveju Varadero buvo pigiausias variantas,bet mes labiau egzotikos norejom smile.gif As pvz.iguanas pliaze gaudziau,nereikejo net tos salos smile.gif saloj buvo tik 5 viesbuciai,tai labiau norejau atitrukti nuo visu kurorto komerciniu dalyku,o Cajo Largo ju visiskai nera!!!Cia kaip kas ko nori,as pvz pirkau kelione is uk,tai visi anglai vare i varadero-nes ten isvystyta,funas ir pan.Kaip mums buvo keista kai Cajo Largo saloj visikai nematem anglu,na gal kur uzsislepe buvo...Mes visa informacija pries kelione kelis menesius rinkomes,tik turbut ilgiausiai uztruko susirast kad kas organizuotu poilsines keliones tiesiai i Cajo Largo,o ne i Varadero,Cayo Coco,Holguna ar pan.
Siaip as planavau dar siais metais ir i ta pati Varadero nuskrist,nes turbut pigesnio varianto Karibuose nelabai ir rasiu ir si karta jau surmulio noreciau smile.gif Tada labiau norejom pamatyt graziu,zmoniu nepaliestu vietoviu smile.gif
Atsakyti
Dar kelios wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aistux @ 2010 04 01, 02:22)
Dar kelios wink.gif

Nuostabu... Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kedrė @ 2010 04 01, 06:26)
Nuostabu... Ačiū! 4u.gif

brunette.gif
Atsakyti
Labai puikios nuotraukos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti