QUOTE(pukuotukassss @ 2009 08 11, 21:25)
na prisipazinsiu visko as cia neskaiciau,tik pirmus pasisakymus.Na turiu ir as ta virssvori,po truputi metu ir vel atsipalaiduoju,bet galiu pasakyt tiek kad kol vyras sakydavo kad viskas gerai,tu nestambi,tai ir man laikinai atrodydavo kad as liekna,ir aisku tai nepadejo sublokt. manau turit siektiek parodyt demesi kitom moterim ir sukelt jaj pavyda,kad ji susimastytu,ir susirupintu savim,aisku neperlenkit lazdos.Na man tai suveikia,Arba nusipirkit dviracius ir sportas ir pramoga,ir sanariam l.sveika.Ir pats stenkites nevalgyt saldziai,riebiai.Nes l.sunku laikytis dietos kai vyrui reik virt cepelinus o paciai valgyt salotas.Na as save itikineju kad tai labai sweika.Dar labai greit krenta svoris laikantis latvio dieta,tik reik daug valios.Sekmes.
Papildyta:
na manau trugdo,jug kai tekejo buvo liekna,tokia ja isimylejo,o ne 100kg.Manau del meiles reik pasistenkt.jug nereiskia kad isteki ir jau gali apsileist
kategoriskai nesutinku su sia nuomone

as visa gyvenima buvau apkuni. mano pirmas draugas labia kompleksavo del mano kuno ir as nuo to tik dar labiau storejau
antras draugas (ir dabartinis vyras) mane labai palaike, sake, kad as grazi tokia kokia esu, o jei kam nepatinka tai ju problema. ir as pati to nejausdama pradejau liekneti.