Įkraunama...
Įkraunama...

Išstorėjusi žmona...

QUOTE(xxkamane @ 2009 08 12, 09:45)
Rimtai galima parsisiusti? buk gerute mestel kam nuoroda i AZ, busi labai labai dekinga 4u.gif

mestelėjau bigsmile.gif
Atsakyti
Jei svoris didokas, reik atsargiai su pastrikaliojimais greitais, didesniais krūviais- kad sąnariams nepakenkt. Gal pradėti reiktų nuo tempimo pratimų.
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 08 11, 21:25)
na prisipazinsiu visko as cia neskaiciau,tik pirmus pasisakymus.Na turiu ir as ta virssvori,po truputi metu ir vel atsipalaiduoju,bet galiu pasakyt tiek kad kol vyras sakydavo kad viskas gerai,tu nestambi,tai ir man laikinai atrodydavo kad as liekna,ir aisku tai nepadejo sublokt.  manau turit siektiek parodyt demesi kitom moterim ir sukelt jaj pavyda,kad ji susimastytu,ir susirupintu savim,aisku neperlenkit lazdos.Na man tai suveikia,Arba nusipirkit dviracius ir sportas ir pramoga,ir sanariam l.sveika.Ir pats stenkites nevalgyt saldziai,riebiai.Nes l.sunku laikytis dietos kai vyrui reik virt cepelinus o paciai valgyt salotas.Na as save itikineju kad tai labai sweika.Dar labai greit krenta svoris laikantis latvio dieta,tik reik daug valios.Sekmes.
Papildyta:

na manau trugdo,jug kai tekejo buvo liekna,tokia ja isimylejo,o ne 100kg.Manau del meiles reik pasistenkt.jug nereiskia kad isteki ir jau gali apsileist

kategoriskai nesutinku su sia nuomone schmoll.gif as visa gyvenima buvau apkuni. mano pirmas draugas labia kompleksavo del mano kuno ir as nuo to tik dar labiau storejau doh.gif
antras draugas (ir dabartinis vyras) mane labai palaike, sake, kad as grazi tokia kokia esu, o jei kam nepatinka tai ju problema. ir as pati to nejausdama pradejau liekneti.
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 08 12, 10:05)
mestelėjau  bigsmile.gif

Gal ir man galima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hokaida @ 2009 08 14, 12:07)
kategoriskai nesutinku su sia nuomone  schmoll.gif  as visa gyvenima buvau apkuni. mano pirmas draugas labia kompleksavo del mano kuno ir as nuo to tik dar labiau storejau  doh.gif
antras draugas (ir dabartinis vyras) mane labai palaike, sake, kad as grazi tokia kokia esu, o jei kam nepatinka tai ju problema. ir as pati to nejausdama pradejau liekneti.

ir dabar jus liekna?/tai jusu vyrui patinka lieknos ar stambios?ar visokios?Nemanau kad daug kam patinka stambios,ar net ir ar patys sta mbus zmones yra laimingi,tada jie nesikudintu,bet dauguma vistik bando.Tik jei nepavyksta tai bando save ar kitus apgaut kad jiems ir taip gerai.O kur dal ligos,spaudimas ar sirdis?
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 08 17, 15:11)
ir dabar jus liekna?/tai jusu vyrui patinka lieknos ar stambios?ar visokios?Nemanau kad daug kam patinka stambios,ar net ir ar patys sta mbus zmones yra laimingi,tada jie nesikudintu,bet dauguma vistik bando.Tik jei nepavyksta tai bando save ar kitus apgaut kad jiems ir taip gerai.O kur dal ligos,spaudimas ar sirdis?

taip, dabar as liekna.
taip, mazai kam patinka apkunios ir moterys tai zinodamos stengiasi suliekneti.
mano vyrui patinka lieknesnes, patinka kaip dabar atrodau, bet jis niekada neverte mane kudintis. mes susipazinome kai buvau apvali, bet jam patiko mano asmenybe ir kilogramai jam netrukde su manimi bendrauti ir dalintis buitimi.
ir sulieknejau ne del to, kad jam patinka tokios ar tokios, o todel, kad jis mane ismoke save myleti. mano asmenine nuomone, storejimas yra saves naikinimas. tai nemeiles sau israiska. tai bandymas save sunaikinti..
Atsakyti
QUOTE(hokaida @ 2009 08 17, 17:17)
taip, dabar as liekna.

tuomet atsakyk.
Kur dingo odos perteklius?
Atsakyti
[quote=blondinas Nr.177,2009 08 17, 16:20]tuomet atsakyk.
Kur dingo odos perteklius?
[/quot

kai metama kilogramus letai, o ne per menesi 20 kg., tai ir oda pamazu traukiasi, ypac jauname amziuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hokaida: 17 rugpjūčio 2009 - 16:24
[C
OLOR=red] storejimas yra saves naikinimas.[/COLOR]
su siuo teiginiu sutinku ir as,.Manau det to temos autorius ir praso patarimo,kaip tuo itikinti zmona.
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 08 12, 07:41)
bet jaučiu, kad reikia judėt ir radau sprendimą, parsisiunčiau namų aerobikos video kursus skirtus "įpatingai judrioms" ir nieks ten manes nemato, kada aš ten dryktelėjau kairėn ar dešinėn gal kaimynas girdi, bet ar man rūpi trepsiu kai noro yr ir viskas  bigsmile.gif

Brėkšta prajuokino iki ašarų su savo istorija . Ir šiaip šaunuolė kad nenuleidai rankų biggrin.gif Juk namie išvis sunku prisiversti sportuoti - o čia prašau, nu super!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 07 lapkričio 2009 - 17:20
Nesu stora, niekada tokia ir nebuvau, bet ABEJOJU ar mane vyras pavaikytu su
Geriau ne verskite savo moteris sportuoti, o gyvenkite aktyviai: kartu vaziuokite pasivazineti dviraciais, eikite pasivaikscioti, lankykite baseina, renkite seimyninius zygius i gamta, su vaikais vazinekites rogutemis ir pan. Ir smagiai laika praleisite, ir jusu moteru kilogramai ims tirpti doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 22, 22:59-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2009 07 22, 22:59)
kaip suprantu, jums tai trukdo, nes pats sakete, kad net lovos reikalai pasikeite. tai pabukit jos vietoje, juk mato pati, kad ne tokia, kaip anksciau, o ir vyrui tokia nepatinka. gal kaip tik reiketu jai sakyti, kad ji grazi, juk grozis ne nuo kuno liniju priklauso, o kai bus palaikymas is jusu, gal ir liekneti bus lengviau? nes nori nenori, is jusu puses gaunasi spaudimas.

Ne jau, tikrai nereikia sakyti, kad grožis ne nuo kūno linijų priklauso, pagalvos, kad guodžiat(nu, taip ir būtų), geriau reikėtų pagirti tai, kas jums tikrai gražu jos išvaizdoje.
Atsakyti