QUOTE(pyratū vadas @ 2010 04 09, 22:26)
nesusilaikiau...ne kiekviena diena sutinku demono motina
Aš tik tiek galiu pasakyti SUPERDIEDUI dėl žmonos viršsvorio:
perskaičius visus komentarus, mačiau daug patarimų...šiek tiek keista, kad žmonės lengva ranka dalina įvairius patarimus....pamiršdami, kad visi esame be galo skirtingi. Išsakysiu tik savo nuomonę iš "šono" ir koks man susidarė "vaizdas".
1. Taigi, kaip Jūs jau ir minėjote - Jūsų žmonai jau buvo pavykę atsikratyti net 7 kg. Tai tikrai daug. Tą būtinai pasakykite savo žmonai, nes žmogų motyvuoja JO PATIES JAU PASIEKTI REZULTATAI. Kai tik išgirstate jos pasiguodimą, kad ji nori sukūsti - Jums tereikia jai priminti: KAD JI TIKRAI TAI GALI, KAD JI YRA ŠAUNUOLĖ IR JAI TIKRAI TAI PAVYKS, NES JAU JAI PAVYKO ATSIKRATYTI 7 KG.
Tai veikia, patikėkit.
2. Labai noriu atkreipti Jūsų dėmesį į jos elgesį į jos elgesį, kai ji pajunta ĮTAMPĄ. Kai tik jai mama ar kas nors iš jos šeimos mesteli replika, Jūsų žmona PRADEDA "kimšti bandeles, šokoladą ir pyragėlius". Jos "protrūkiai" apsivalgymo bandelių, šokoladais ir t.t. - nėra tiesiog iš "neturėjimo ką veikti".
Čia tik mano SUBJEKTYVI nuomonė, kad Jūsų žmonos elgesys labai panašus į depresijos apraiškas, o iš tai ir įtakoja apsirijimą.
Žinau, kad patarimų negalima duoti, bet pasiūlymą visgi išdrįsiu: geriausiai jai padėtų profesionalus psichologas (akivaizdu, kad tarp jos šeimos narių ir jos tikrai daug sunkumų, jai tai kelia įtampą, jai kelia įtampą ir negalėjimaas susitaikyti su pakitusia savo išvaizda - labai daug matau kurs galima "kasti ir kasti"). Padėkite jai "susitvarkyti" savo vidų, išsiaiškinti, kas ją labiausiai neramina, kas sukelia jai be galo didelį nesaugumo jausmą - ir Jūsų žmona "SUTIRPS" akyse
Labai nuoširdžiai linkiu Jums ir Jūsų šeimai sėkmės.