Įkraunama...
Įkraunama...

Išstorėjusi žmona...

QUOTE(superdiedas @ 2009 07 24, 14:28)
..va ka jus darot kad jum neskanu vakare valgyt?

Kaip neskanu, labai skanu. Bet gražiai atrodyt- irgi laaabai skanu mirksiukas.gif
Kai mano diedas kepsnius triauškia vakare vėlai- aš pomidorą su druskyte praryju, arba agurką. Ir dar stiklinę vandens išgeriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -- Meeresfrau --: 24 liepos 2009 - 13:33
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 07 24, 14:24)
Mane tai moyvuotų, dar ir kaip. O kas motyvuoja ją? Siūlyta, kaip supratau, buvo viskas. Tai daktarų bijo, tai maudymkės nėra pirkt, tai dar kokie vėjai doh.gif 
Jau daėjo iki to, kad su vyru gėdijasi ne tik šviesoj mylėtis, bet ir į kiną kartu eiti, tai kas dar gali būti blogiau ?  blink.gif Pasisekė, kad  dar labai gerą vyrą turi.  Suprantu, kai žmogus apkūnus, čia viskas gerai, bet kai jaunas žmogus jau dūsta ir kelienai šaibom eina, tai kokios dar motyvacijos bereikia? bigsmile.gif

o kaip gali motyvuot badymas pirstais?
nu sakys, kiaule tu, o ka jinai? nu kaiule, tai kaiule, vienu sokoladuku dagaiu ar maziau, nu vis tiek juk kiaule...
o motyvacija kad ir kokia butu, bet pirmiausia reikia patiketi savim, kad imanoma numest ta svori, nes kitaip bus kova su vejo malunais...
teisingai kazkas cia pastebejo - pirma pas endokrinologareikia eit, jei su hormonais viskas tvarkoj, tai tada uzsiimt pasivaiksciojimais, maitinimosi rezimu ir kiekiais, plaukiojimais (maudomas is internetines parduotuves), medziagu apykaita aktyvinanciu sportu namie (is interneto sportai) cool.gif
Atsakyti
Oponentai ,ka cia kalbat liga prisisauks.Liga jau yra prisisaukta.Dabar mes ja gydom ,konsiliumas skias,nusprende .... tegu tik eina pas gydytoja ,kol mes mirties liudimo nepasirasem.
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2009 07 24, 14:31)
Aišku, kad numestu, vien dėl streso, kad neturi nei vieno artimo ir norinčio padėti žmogaus. Bet patapusi norimų proporcijų ir vyrui, ir draugams pasakytų atia  rolleyes.gif Arba atvirkščiai, iš to streso prisikimštų skrandį ir dar daugiau priaugtų....

Papildyta:
Gal taip pasakė jo buvusioji? Todėl jis šiandien visas dailus su Jumis, o ne su ja bigsmile.gif

drinks_cheers.gif nes vieni is streso negali valgyti, o kiti stresa "suvalgo" ir dar daugaiu storeja...
nera visiems zmonems vieno recepto...

superdiedui linkas su dideliu dydziu maudomais
http://www.laredoute...goryid=61162149
Atsakyti
Valgymas po sesiu yra yprocio reikalas, tik neapsigaukite vien nevalgyti po sesiu nepades (sakau is patirties) vakare isvis geriau kazka lengvo o ne kepsiu su bulbom. isbandziau pradejo padeti (motyvacija tikrai ne vyras ax.gif ) 2 svaites 5kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2009 07 24, 13:33)

taigi patarimas nespausk jos, pabrezk kad jai viskas gerai, viskas ciki, gal pades, nes man tai labai skatina, gaila diendas to nesupranta

as jso nespaudziu.

QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2009 07 24, 14:00)
jei ji pati nenores numesti svorio niekas jei nepades,nesuprantu as jos,gedijasi saves moteris,net pries vyra gedijasi ir vistiek negali susiimti  blink.gif  g.gif man atrodo cia kaip tik reikia visiem pirstais pradet rodyti ir sakyti paziurek i save,taigi tu stora,pradetu visi draugai,vyras taip sakyti,gal tada susiimtu g.gif

gal man iskart su ja skirtis kad jis tora?
ziauri jus.

QUOTE(misis Mount @ 2009 07 24, 14:19)
Paskaiciau atidziau ir radau giliu priestaravimu autoriaus rasliavoje.Raso kad genetika pasitiki,o minejo kad zmonos seima visi liekni.Ir is vis cia visai ne genetikos ar psichologines problemos.Cia elementarus hormonu sutrikimas po nestumo.Puikiai isgydomas.Gydytojai nera uzsislaptine zudikai maniakai ,kurie tik ir taiko kam cia pakenkus.Jeigu nepasitikit valstybine medicina eikit pas individualiai praktikuojanti medika,toks is savo reputacijos gyvena ,tikrai nepakenks.Nieko nera svarbiau uz mamos sveikata.Bet turbut ir pati zinot,tik nereikia saves gailetis atseit vaikui viskas kas geriausia ,o man jau kaip iseis.Ne mano cia reikalas bet ne uz ka netikiu ,kad vyras cia raso.Tai mamytei sakau:tavo sveikata yra pati svarbiausia ,kol bijosi gydytoju nieks nepasikeis.Hormoniniai sutrikimai savaime praeina ,bet po labai ilgo laiko,gali tekti laukti metu metus.

as rasau kad mano zmonos seimoj visi kazka daro kaz butu normalus.l
as nelinkes.
ir ne moteris biggrin.gif
gal ir hormonai, as nezinau, ne moteris kad suprasciau ir ne gydytojas. ji isstorejo per nestumo ir zindymo laikotarpi, jau metai jos svoris neauga. bet ir nekrinta. todel rasau cia patarimu klausdamas, o ne kad nagrinetu kas raso ar pan.

QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2009 07 24, 14:29)
mano vyrui padejo tongue.gif tik tada as jo dar nepazinojau biggrin.gif
ir nesakau ,kad ta reikia sakyti paniekinamu tonu tongue.gif
o ka dar pasiulyti,jei niekas nepadeda???pratingas zmogus tikrai susiimtu.

ji labai protinga, bet kas susije su sita problema, ji neissisprendzia.

QUOTE(Pretori @ 2009 07 24, 14:31)
Aišku, kad numestu, vien dėl streso, kad neturi nei vieno artimo ir norinčio padėti žmogaus. Bet patapusi norimų proporcijų ir vyrui, ir draugams pasakytų atia  rolleyes.gif Arba atvirkščiai, iš to streso prisikimštų skrandį ir dar daugiau priaugtų....

jei amno ausys atlepusios ir mano zmona, draugai tai man kartotu, tikedamiesi kad as sumokesiu stuka ir jas prisilipinsiu greiciausiai mano reakcija bus tokia- arba prisiklijuoju ausis ir susirandu nauja zmona ir draugus.
arba lieku su savo ausimis bet vis tiek keiciu draugus ir zmona.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 07 24, 14:33)
o kaip gali motyvuot badymas pirstais?
nu sakys, kiaule tu, o ka jinai? nu kaiule, tai kaiule, vienu sokoladuku dagaiu ar maziau, nu vis tiek juk kiaule...

Mano reakcija tai būtų visai kitokia- ką, aš - kiaulė?
Na,palaukit, bjaurybės , pamatysit, kokia aš kiaulė..protest.gif
O patikėt ji patikėjus, 7 kg buvo numetus, reiškia- žino, kad gali.

O nevalgymas po 6 stambiam žmogui- labai padės. Mano puskė buvo įpratus vakarais daug valgyti, tai kai po 6 nebevalgė-15 kg. numetė. Paskui jau reikėjo papildomų priemonių. Be abejo, 18.00 nereikia prisiėsti, kaip paršui, vakarienė bet kuriuo atveju turi būti lengvesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -- Meeresfrau --: 24 liepos 2009 - 13:49
QUOTE(Pretori @ 2009 07 24, 15:31)

Papildyta:
Gal taip pasakė jo buvusioji? Todėl jis šiandien visas dailus su Jumis, o ne su ja bigsmile.gif

kiek zmoniu,tiek nuomoniu tongue.gif 4u.gif .beje,kaip tik,tik tikri draugai ir artimieji turi sakyti tiesa i akis,o ne sakyti mieloji,puikiai atrodai,ka nematai kiek uz tave storesniu doh.gif blink.gif

pati kalta buvo ta buvusioji,nes mego skaniai valgyti daryti lotuliukas.gif o siaip draugai,mama,sesuo visi sake tiesa i akis,aisku,kad nemalonu ta girdeti,bet tai padejo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(superdiedas @ 2009 07 24, 13:28)
va ka jus darot kad jum neskanu vakare valgyt?

Nieko nedarau, man tiesiog nebeskanu tai, ką jis valgo biggrin.gif Tiesiog prieš daug metų labai susidomėjau sveika mityba (ne dietomis), sveiku aktyviu gyvenimo būdu, todėl pati nepastebėjau labai stipriai kaip vaisiai, daržovės, uogos, kruopos ir žuvis bei mėsa virta tik garuose paėmė viršų. Todėl paprasčiausiai mano valgomi patiekalai visiškai kitokie, nei mėgsta vyras. Mes net parduotuvėje į vežimą dedam produktus tai:, kuriuos valgo jis, tai ir prisirenka ir ką valgau aš susidedu šalia. Pas mus tai jau normalu ir nekelia jokių nepatogumų. Tarkim jis kumpį įsikrauna, aš tokių dalykų nevalgau, tai jogurtų prisidedu ir t.t.
Aš tik norėjau pasakyt, kad jei moteris pati labai nori kitaip maitintis ir prie to pripranta ilgainiui, tai vyras su savo mėgstamais kepsniais jau nesuvilios mirksiukas.gif

Pabandžiau įsivaizduot jei turėčiau viršsvorio ir norėčiau būt liekna, bet valios nebūtų... žinokit abejoju ar mane kitas žmogus įtikintų ištisai burbėdamas kaip man reikia susiimti... turbūt erzintų tos pastabos, pikta daryčiausi. Kol jos noras nepasidarys milžiniškas, kažin ar ką padarysit vienas.
Atsakyti
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2009 07 24, 14:26)
nu gal ir negrazu,bet teisybe 4u.gif
nu man atrodo cia viskas labai paprasta nori numesti svori,tai ir meti,ir nereikia cia nei sporto saliu ar treniruokliu,namie sportuoji,nesinaudoji liftu,begioji krosa,saikingai valgai,nu kai sako kad nebegioja kroso,nes geda nu tai  blink.gif o valgyti negeda?
ai net pikta pasidare,isaukleciau as ja  cool.gif  lotuliukas.gif

Nu matot...kaip aš suprantu lieknėjimą, tai čia viso gyvenimo būdo pakeitimas g.gif o ne šiaip savaitinė pomidorų dieta, tai tam reikia labai daug ką apgalvoti. Pvz. aš susidurdavau su problema, kaip maitintis darbe, nes kolegos tik ir traukdavo per dantį. O kai bėgu per fabijoniškes, tai žėk visi ir pypsi! net ipodą už 600 litų teko pirktis doh.gif kita vertus susiduriu su problema, kad neturiu laiko ir kad pasportuočiau tenka keltis 5:30! doh.gif jau darosi sunku...
Atsakyti
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 07 24, 14:32)
Kaip neskanu, labai skanu. Bet gražiai atrodyt- irgi laaabai skanu mirksiukas.gif
Kai mano diedas kepsnius triauškia vakare vėlai- aš pomidorą su druskyte praryju, arba agurką. Ir dar stiklinę vandens išgeriu.

na taip kaip motyvuot?

QUOTE(ooo @ 2009 07 24, 14:36)
drinks_cheers.gif  nes vieni is streso negali valgyti, o kiti stresa "suvalgo" ir dar daugaiu storeja...
nera visiems zmonems vieno recepto...

superdiedui linkas su dideliu dydziu maudomais
http://www.laredoute...goryid=61162149

aciu, o kur tie dideli dydziai? gi ten normalios moteros...beje, gal galima anglu kalba, kazkaip pagalvojau gi galeciau isrinkti ir uzsakyt, na dovana padaryciau. maudymukai grazus, bet todel kad ant lieknu.

QUOTE(xxkamane @ 2009 07 24, 14:42)
Valgymas po sesiu yra yprocio reikalas, tik neapsigaukite vien nevalgyti po sesiu nepades (sakau is patirties) vakare isvis geriau kazka lengvo o ne kepsiu su bulbom. isbandziau pradejo padeti (motyvacija tikrai ne vyras ax.gif ) 2 svaites 5kg biggrin.gif

man sita merginos jau paaiskino mirksiukas.gif

QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 07 24, 14:45)
Mano reakcija tai būtų visai kitokia- ką, aš -  kiaulė?

O nevalgymas po 6 stambiam žmogui- labai padės. Mano puskė buvo įpratus vakarais daug valgyti, tai kai po 6 nebevalgė-15 kg. numetė. Paskui jau reikėjo papildomų priemonių. Be abejo, 18.00 nereikia prisiėsti, kaip paršui, vakarienė bet kuriuo atveju turi būti lengvesnė.

jusu tokia, o jos reakcija as jau aprasiau, kuomet zmoigus numete 7kg uzteko nuvaziuot pas tevus i svecius, ir po tokiu va pasakymu kur cia siulet ji labai sekmingai juos susigrazino atgal. zinau jos charakteri, tai nepades, beje zmogaus savo neskaudinsiu. jau uztenka kad is jos saiposi jos tevai, zmones nepazystami (ypac jauni vyriokai, nes ji jauna, kazkaip is jaunu stambiu juokiasi is senesniu ne), ir dar tokios internautes kaip jus.
as eisiu kitu keliu, bet izeidinet savo sutuoktines tikrai NE.
Atsakyti
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 07 24, 14:45)
Mano reakcija tai būtų visai kitokia- ką, aš -  kiaulė?

kada nors turejot 50 kg antsvorio? g.gif
jei jos pastangos ir 7 kg minuso rezultatas buvo ispeiktas kaip "nieko nesimato" ir t.t. tai net neisivaizduojat, kokioj nevilty gali zmogus atsidurt...
Atsakyti