QUOTE(xxkamane @ 2009 07 24, 13:33)
taigi patarimas nespausk jos, pabrezk kad jai viskas gerai, viskas ciki, gal pades, nes man tai labai skatina, gaila diendas to nesupranta
as jso nespaudziu.
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2009 07 24, 14:00)
jei ji pati nenores numesti svorio niekas jei nepades,nesuprantu as jos,gedijasi saves moteris,net pries vyra gedijasi ir vistiek negali susiimti

man atrodo cia kaip tik reikia visiem pirstais pradet rodyti ir sakyti paziurek i save,taigi tu stora,pradetu visi draugai,vyras taip sakyti,gal tada susiimtu
gal man iskart su ja skirtis kad jis tora?
ziauri jus.
QUOTE(misis Mount @ 2009 07 24, 14:19)
Paskaiciau atidziau ir radau giliu priestaravimu autoriaus rasliavoje.Raso kad genetika pasitiki,o minejo kad zmonos seima visi liekni.Ir is vis cia visai ne genetikos ar psichologines problemos.Cia elementarus hormonu sutrikimas po nestumo.Puikiai isgydomas.Gydytojai nera uzsislaptine zudikai maniakai ,kurie tik ir taiko kam cia pakenkus.Jeigu nepasitikit valstybine medicina eikit pas individualiai praktikuojanti medika,toks is savo reputacijos gyvena ,tikrai nepakenks.Nieko nera svarbiau uz mamos sveikata.Bet turbut ir pati zinot,tik nereikia saves gailetis atseit vaikui viskas kas geriausia ,o man jau kaip iseis.Ne mano cia reikalas bet ne uz ka netikiu ,kad vyras cia raso.Tai mamytei sakau:tavo sveikata yra pati svarbiausia ,kol bijosi gydytoju nieks nepasikeis.Hormoniniai sutrikimai savaime praeina ,bet po labai ilgo laiko,gali tekti laukti metu metus.
as rasau kad mano zmonos seimoj visi kazka daro kaz butu normalus.l
as nelinkes.
ir ne moteris
gal ir hormonai, as nezinau, ne moteris kad suprasciau ir ne gydytojas. ji isstorejo per nestumo ir zindymo laikotarpi, jau metai jos svoris neauga. bet ir nekrinta. todel rasau cia patarimu klausdamas, o ne kad nagrinetu kas raso ar pan.
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2009 07 24, 14:29)
mano vyrui padejo

tik tada as jo dar nepazinojau
ir nesakau ,kad ta reikia sakyti paniekinamu tonu

o ka dar pasiulyti,jei niekas nepadeda???pratingas zmogus tikrai susiimtu.
ji labai protinga, bet kas susije su sita problema, ji neissisprendzia.
QUOTE(Pretori @ 2009 07 24, 14:31)
Aišku, kad numestu, vien dėl streso, kad neturi nei vieno artimo ir norinčio padėti žmogaus. Bet patapusi norimų proporcijų ir vyrui, ir draugams pasakytų atia

Arba atvirkščiai, iš to streso prisikimštų skrandį ir dar daugiau priaugtų....
jei amno ausys atlepusios ir mano zmona, draugai tai man kartotu, tikedamiesi kad as sumokesiu stuka ir jas prisilipinsiu greiciausiai mano reakcija bus tokia- arba prisiklijuoju ausis ir susirandu nauja zmona ir draugus.
arba lieku su savo ausimis bet vis tiek keiciu draugus ir zmona.