Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Tiesa, gavau siuntinuka is www.bce-europe.com ax.gif

Seniai noreto Logonos tropic kuno sviesto kvapas man nepatiko unsure.gif nors dauguma ji labai giria, bet man nesinori jo naudot vien del kvapo g.gif turbut pardavinesiu g.gif blush2.gif

Sante lupu balzamas su spalva visai patiko

Labiausiai laukiau Medipharma ranku kremo su alyvuogiu aliejum, bet nusivyliau sudetimi verysad.gif paciame puslapy prie sito kremo aprasymo sudetis nurodyta nebuvo, bandziau googlinti, bet sudeties vistiek neradau, tad surizikavau ir vistiek uzsisakiau. bet kai pamaciau sudeti...pacioj pradzioj eina visokie aliejai, bet gale yra ir negeru dalyku unsure.gif galvoju ka cia su juo daryt... nors siaip tai labai fainas- lengvas, greitai susigeria ir gerai drekina. tai net nezinau g.gif

Taip pat pirkau ir Medipharma lupu balzama su alyvuogiu aliejumi, tai siame is pirmo zvilgsnio kokiu blogybiu lyg ir nera g.gif

Dar gavau ivairiu megineliu- Logona krempudros, Lavera roziu veido kremo, Lavere kremo su spalva ir naktinio kremo bei Tautropfen Pura Verde stangrinancio gelio.

Tai tame puslapyje turbut geriausia butu uzsisakineti jau zinomu gamintoju gaminius unsure.gif
Atsakyti
Nauja tema . . . .wub.gif 4u.gif. Gal atsirastų vėl norinčių pademonstruoti savo natūralius krepšelius blush2.gif ? Žinau, kad ne kartą esate rodžiusios, bet neabejoju, kad viskas pasikeitė rolleyes.gif.
Tikriausiai atsibodau su savo pasikatojančiais prašymas, bet tiek to biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 07 23, 17:18)
Nauja tema . . . .wub.gif  4u.gif. Gal atsirastų vėl norinčių pademonstruoti savo natūralius krepšelius blush2.gif ? Žinau, kad ne kartą esate rodžiusios, bet neabejoju, kad viskas pasikeitė rolleyes.gif.
Tikriausiai atsibodau su savo pasikatojančiais prašymas, bet tiek to biggrin.gif .

veliau galesiu ikelt.. bet mano labai sumazejes.. samoningai mazinu viska smile.gif kad po to galeciau uzsipirkt vel lotuliukas.gif
Atsakyti
Hibisco Paskelbta Šiandien, 16:23

Labai gaila, kad dingo  labai man patiko rožių kremas kūnui  Kažkuri mergina minėjo, kad Hyper Rimi matė naują pigią kosmetikos liniją, kuri turi sertifikatą, tik nepamenu kokį... Gal kas galėtų pasakyti, kaip vadinasi ta kosmetika? 

Manau,kad apie NETUDERM kalba,bet jos ne tik Rimi yra. biggrin.gif
http://www.natuderm-...volle_haut.html

Atsakyti
Nauja tema . . . .wub.gif  4u.gif. Gal atsirastų vėl norinčių pademonstruoti savo natūralius krepšelius blush2.gif ? Žinau, kad ne kartą esate rodžiusios, bet neabejoju, kad viskas pasikeitė rolleyes.gif.

savo irgi parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 07 23, 17:24)
blush2.gif Tiesa, gavau siuntinuka is www.bce-europe.com  ax.gif
Seniai noreto Logonos tropic kuno sviesto kvapas man nepatiko unsure.gif nors dauguma ji labai giria, bet man nesinori jo naudot vien del kvapo g.gif turbut pardavinesiu g.gif  blush2.gif

man lygiai tas pats buvo,kai bandziau wink.gif gal panasia uosle turim

QUOTE(Manija69 @ 2009 07 23, 18:25)
Manau,kad apie NETUDERM kalba,bet jos ne tik Rimi yra. biggrin.gif
http://www.natuderm-...volle_haut.html

sitos kosmetikos jau gan seniai yra ir eurovaistinese, nera super pigi,bet ir tikrai ne is brangiuju smile.gif) nieko nebandziau,nes tera du kvapai ir abu mane atbaide blush2.gif
p.s. as ir ikelsiu saviski krepsiuka keliu dienu laikotarpyje (viena-ka dbr naudoju (visks i pabaiga jau),kita-ka sukaupiau i kelione (nauji,praktiskai nebandyti dauguma) blush2.gif ) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 23 liepos 2009 - 16:36

na stai nufotkinau.. po paskutinio rodymosi, tai sumazejo krepsio turis ir aisku pasikeite sis bei tas..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 07 23, 16:24)
Tiesa, gavau siuntinuka is www.bce-europe.com  ax.gif
Seniai noreto Logonos tropic kuno sviesto kvapas man nepatiko unsure.gif nors dauguma ji labai giria, bet man nesinori jo naudot vien del kvapo g.gif turbut pardavinesiu g.gif  blush2.gif

as ir buvau gavus megineli, tai nelikau labai suzaveta kvapu, galvojau, kad gal cia tik man taip, nes dauguma gyre, kad labai skaniai kvepia. Dariau isvada, kad mane per daug kokosai uzvalde biggrin.gif
----
Palomina, saunus, neperkrautas krepselis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 23 liepos 2009 - 17:22
QUOTE(Sultry @ 2009 07 23, 16:34)
sitos kosmetikos jau gan seniai yra ir eurovaistinese, nera super pigi,bet ir tikrai ne is brangiuju smile.gif) nieko nebandziau,nes tera du kvapai ir abu mane atbaide  blush2.gif

Dar eurokos mačiau. Turiu dušo želė, su ginkmedžiu, tai labai patinka, kvapas hubba buba primena.
Palomina, gražus krepšelis, o kas ten tamsiam buteliuke su metaliniu dangteliu? lens.gif Ir kur pirktas molis ir už kokią kainą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 23, 18:21)
Palomina, saunus, neperkrautas krepselis 4u.gif

4u.gif

QUOTE(Žirklutės @ 2009 07 23, 18:36)
Palomina, gražus krepšelis, o kas ten tamsiam buteliuke su metaliniu  dangteliu?  lens.gif Ir kur pirktas molis ir už kokią kainą?  blush2.gif

4u.gif
turbut apie Feniqia juodaja muilo pasta klausi g.gif
molis pirktas Stepono 6, mokejau 35 lt, tada kai pirkau nuolaidos buvo Argital priemonems, seip kainuoja sis molis (1 kg) 44 lt
Atsakyti
Palomina,mane domina madaros priemones. Ir kas paciai labiausiai patinka ir ka pirktum dar karta net negalvojus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2009 07 23, 18:45)
Palomina,mane domina madaros priemones. Ir kas paciai labiausiai patinka ir ka pirktum dar karta net negalvojus?  4u.gif

tonikas patinka (jau trecias buteliukas riebiai odai.. kai si pabaigsiu pirksiu normaliai-misriai odai, nes arteja gi ruduo, tai oda sausesne bus nei dabar), veidui kremai (visus isbandziau biggrin.gif ) (tik aisku atsitaikyt pagal odos poreikius reikia), dar labai patinka lengvai drekinantis kuno kremas..
fainas ziedadulkiu losjonas kai buna sauletos dienos wub.gif bet galetu maziau kainuot.. dar metine duso zele labai patiko thumbup.gif kas cia dar.. g.gif ai.. patiko veidui prausti putos..
man kazkaip tinka Madara kosmetika, o kadangi tinka, tai ir patinka biggrin.gif
Atsakyti