Chebryte, bety mano opuntijos žiedas tik vieną dieną težydėjo
taip turi būt?

Gal kazkiek. Siaip laistau palyginus reguliariai, nes jei tik ima trukti dregmes - jos ima trauktis, rauksletis.
pas mane ant stapelijos tiek daug žiedelių, bet vienas kt tik pražys, nes puse pagelsta ir nukrenta, bet manau, kad geriau nedalaistyti, nes kai grizau po ilgu atostogu, jau buvo besiskleidziantis, bet toks susitraukęs nuvitęs, o kai palisčisau, pagelto puse žiedelių ir nežydi, nors dar pilna nauju
Numeta ir pas mane dali. Ale tu smirdaliu uztenka ir kai po viena zydi
kai zydejo keletas, tai

taip ir aš manau, kad ir vieno žiedo žydinio užtenka,pas mane žiema vienas žydejo, o dabar jų daug

QUOTE(Crassula @ 2009 08 27, 20:33)
Gali. Bet as savo chebra sunesineju tik gale rugsejo. Tie naktiniai pasaldymai manyciau ner baisu.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 08 27, 22:20)
Neturetu raudonuot nuo salcio.
Papildyta:
Stapelijos dazniausiai kile is Afrikos, o ten nakteles saltokos buna.
Papildyta:
Stapelijos dazniausiai kile is Afrikos, o ten nakteles saltokos buna.
ačiū merginos, ir man atrodo kad dar ankstoka čia juos nešt kambarin

manau kad dar mėnesiuką mano kaktusai ištvers lauke
, nebent šalnos prasidėtu

As tai vasara tingejau nest lauk, dabar galvoju keleta pabandyt isnest palikt koki menesi. Ar man jau visai ku-ku? Kaip manot?
QUOTE(Augė @ 2009 08 28, 13:19)
tikiuosi šiltos bobų vasaros, kadangi mūsų vasara taip greit kažkaip baigės

Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 08 28, 14:20)
As tai vasara tingejau nest lauk, dabar galvoju keleta pabandyt isnest palikt koki menesi. Ar man jau visai ku-ku? Kaip manot?

juk jei daug saulės balkone, kodėl gi ne, nenušals manau, bandyk.
juk kaktusai ištvermingi šiaip, prisitaiko
QUOTE(Tina* @ 2009 08 28, 13:20)
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 08 28, 13:47)

juk jei daug saulės balkone, kodėl gi ne, nenušals manau, bandyk.
juk kaktusai ištvermingi šiaip, prisitaiko
Kad ji ne į balkoną neš, o į lauką

Aš tai nerekomenduočiau. Dabar naktimis ir iki 9 temperatūra nukrinta, kaktusui, kuris vasarojo šiltai, tai nemenkas smūgis. Nebent kokiems ištvermingiems. Bet aš turbūt nerizikuočiau

Aš irgi neneščiau ir dar dėl vienos priežasties. Vasaros pabaigoj saulė žemesniu kampu pradeda šviest ir lengvai gali augalus apdegint. Maniškis pernai vienas ne pavasarį ,o rudenį šoną apdegė nors visą vasarą lauke saulės atokaitoj gyveno. O tokius kur kambarį visą vasarą prabuvę reikėtų labai nuo apdegimo saugot ,nes manau jie dar greičiau apdegti gali .

Ech, tada tegul sedes namie toliau.