Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai, vasara tęsiasi

QUOTE(dlambliukas @ 2009 09 07, 20:06)
RasiukasR, labai gražus žiedas wub.gif o kas tas "cekas" g.gif  blush2.gif

Saridon'e, kokia kolekcija graži bigsmile.gif

Cekas tai Petr Pavelka,stai jo puslapis http://www.palkowits...z/sukulenty/en/ Daugelis is jo nusipirko augaliuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 06, 23:12)
RasiukasR, o epithelanthos ziedukus spejai uzfiksuoti?  ax.gif

Žiedukų net nebuvo matyti,tik kai pradėjo raudoni pirštukai lysti tai ir išstūmė jau sudžiūvusias miniatiūrinias žiedų liekanas bye1.gif
Atsakyti
Mat kaip idomiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2009 09 07, 20:06)
RasiukasR, labai gražus žiedas wub.gif o kas tas "cekas" g.gif  blush2.gif

Saridon'e, kokia kolekcija graži bigsmile.gif

ačiū 4u.gif
čia tik naujokai, senieji kambary tupi ant palangės ax.gif
Atsakyti
Reiks savo kaktusyna issinest i lauka ir nupurkst profilaktiskai pries ziema. O tingiu doh.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 08, 22:24)
Reiks savo kaktusyna issinest i lauka ir nupurkst profilaktiskai pries ziema. O tingiu  doh.gif  wacko.gif

aš ką tik taip padariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 09 08, 22:43)
aš ką tik taip padariau biggrin.gif

O profilaktiskai purskiat ir insekticidais, ir fungicidais? Ar tik vienu kuriuo?
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2009 09 09, 10:05)
O profilaktiskai purskiat ir insekticidais, ir fungicidais?  Ar tik vienu kuriuo?

aš tik insekticidais 4u.gif
Atsakyti
Varau paimt siunta is Taniushkos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 09, 12:59)
Varau paimt siunta is Taniushkos  4u.gif

kaip greitai nuvyko siunta thumbup.gif
Atsakyti
Jau pas mane biggrin.gif o kokie grazuoliai setnochinopsiai wub.gif dabar sukontaktuosiu su kitomis panpmis, surinksiu is ju kaktusus, kurie tau pazadeti ir sudejus i ta pacia dezute issiusiu atgal i Klaipeda 4u.gif Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Kas neseniai rašė, kad negali erkių išnaikinti - Žirmūnų Florisimoje yra Schultz Insect Spray. Tik kaina nemaža - 35lt. O šalia esančiame Schetelige yra Compo firmos kažkokie purškikliai. Rašo, kad naikina visokius kenkėjus ir skydamarius, ir erkes. Kaina tokia pat, tik kiekis dvigubai didesnis. Schulzas man labai gerai išnaikino, o tas Compas turbūt naujas - jei kas išbandysit, parašykit, kaip pavyko.
Atsakyti