Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai, vasara tęsiasi

Ir pas mane prazydo kaktusas wub.gif Tik deja issiskleide nakti o diena uzsidare ir uzsidare nes saulytes nebuvo tom dienom ir taip nuvyto net nespejau gerai nufotografuoti unsure.gif
http://images51.fotk....jpg?1252935301
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 09 14, 10:38)
oj cia pas mus su pastu paskutiniu metu kazkas dedasi

Zinok, kai man truko kantrybe musu paste as parasiau tiesiai didesniam pasto virsininkui kazkokiam (jau nepamenu) i Vilniu skunda ir ka gi - situacija netgi labai pagerejo. Buvo sureguota, pastininkes pazadeta siust i aptarnavimo kursus rolleyes.gif Dabar situacija visai kita, visada pasisveikina, atsisveikina, siuntas ir be lapelio su dokumentu aiduoda. Malonu uzeit i toki pasto skyriu thumbup.gif o seniau buvo vienas vaikymas schmoll.gif

QUOTE(Laivite @ 2009 09 14, 16:42)
Ir pas mane prazydo kaktusas  wub.gif  Tik deja issiskleide nakti o diena uzsidare ir uzsidare nes saulytes nebuvo tom dienom ir taip nuvyto net nespejau gerai nufotografuoti  unsure.gif

Eina sau kokia cia egzotika prazydo. Cereusas, negaliu patiket blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 14, 15:57)
Eina sau kokia cia egzotika prazydo. Cereusas, negaliu patiket  blink.gif

tikrai neiprasta namu saligom, tikras grazuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2009 09 14, 08:23)
Labutis

Priminkit kaip reikia elgtis su kaktusais tokiu metų laiku. Pas mane kaip kurie dar tik susiruošė pirmą kart šiemet žydėt, o jau vėsu darosi. Nebežinau ar verta dar tręšti ar jau po truputį migdyti.  g.gif  Kaip jūs darot?  ax.gif

Pas mane dar irgi pilna pumpurų. Ypač turbinicarpusai keli dar nežydėję pumpurų prikrovė. Tręšti gal jau nereikia, bet migdyti dar anksti - tegul žydi. Tikiuosi, kad saulė dar švies, tai spės pražysti smile.gif

QUOTE(Laivite @ 2009 09 14, 16:42)
Ir pas mane prazydo kaktusas  wub.gif  Tik deja issiskleide nakti o diena uzsidare ir uzsidare nes saulytes nebuvo tom dienom ir taip nuvyto net nespejau gerai nufotografuoti  unsure.gif

Mačiau tokį cereusą žydintį(gaila ne pas mane) - prasiskleidė vakare ir žydėjo tik vieną naktį - kaip echinopsiai panašiai. Na bet gražuolis wub.gif
Atsakyti
Turejo tris pumpurus bet mano mazoji pagalbininke nuskabe doh.gif
O dabar apziurejau vel nauja leidzia thumbup.gif
Atsakyti
Laivite thumbup.gif super ziedelis, kazkas nerealaus, net atrodo kaip netikras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 09 14, 09:42)
Jei toks padaras raukslėjasi, tai ji reikia traukti lauk, ir apziureti saknis.
Siaip, jei jos butu geros, tai neturetu kilti problemu, ir neturetu jam nepatikti draugija su kt. sukulentais.

keista kažkaip, persodinus jis toks gražus buvo, dabar susiraukšlėjo ir toks stypso. Negelsta, nedžiūsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 09 14, 19:20)
Turejo tris pumpurus bet mano mazoji pagalbininke nuskabe  doh.gif
O dabar apziurejau vel nauja leidzia  thumbup.gif

Laivite, o kiek jam metu?
Atsakyti
Dėkoju anril

Užsimaniau turbinicarpuso. wub.gif

Įdomu ar grįš pas mus Kaktusinė. ax.gif
Atsakyti
O kur jinai išėjo, kad neturėtų sugrįžti? ax.gif
Papildyta:
Delospermai pas mane ruduo nesvarbu smile.gif
[attachmentid=184477]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 14, 23:22)
Laivite, o kiek jam metu?

Penki metai kaip pasodintas bet jis jau nemazas buvo atskirtas nuo didziulio kaktuso wub.gif
O va dar tris turius is tos pacios gimines ir daug vyresnius bet jie net nezada manes pradziuginti nors tikrai zinau kad zydi ax.gif
Tina nuostabus zydejimas wub.gif
Atsakyti
kokie ziedai, koks grozis wub.gif
as ir auginu kaktuselius kelis, tik nzn ar is ju galima sulaukti kokio ziedelio blush2.gif
Atsakyti