Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai, vasara tęsiasi

Dar vienas žiedelis ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2009 10 05, 14:17)
Daugumą kaktusų parsinešiau namo , jau pagailo jų  ax.gif
Sudėjau į stiklintą balkoną ir galvoju laistyt dar kart ar jau nebe ? kadangi buvo šaltos naktys , kaktusai jau senokai nelaistyti , ko gero per ilgai bus jiems be vandens , kaip galvojat ?

as tai visai nelaistyciau, nes vakar buvau paziureti kaktusu savo balkone kaip jie ten laikosi ir radau kad jau kai kurie kaktusai senai ilsisi, nes laisciau rugsejo pradzioj, na mazdaug pries 3 o gal ir pries 4 savaites, tai kai kurie kaktusai iki siol slapioje zemeje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 05 spalio 2009 - 20:54
Is tiesu zeme dabar labai jau letai dziusta, kai kuriems kaktusams ir lasas vandens gali but mirtis.
Atsakyti
Kadangi jie pas mane ant palangės ir šiandien taip gerai saulė šildo, tai palaisčiau visus su actara. Tai jau turbūt paskutinis laistymas ir bus - nemanau, kad labai atšils jau. O notikas vienas pilnas pumpurų ir nespės jau jie išsiskleisti. Gaila labai, nepamatysiu šiemet kokie žiedai - šitas pirmą kartą susiruošė ir taip vėlai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2009 10 05, 20:49)
Dar vienas žiedelis ax.gif
user posted image

koks grazus ziedelis wub.gif wub.gif mano turbut irgi tokie patys bus ziedai.. nes kaktusas tai tirkai toks pats wub.gif jau du dideli tokie pumpurai... laukiu kada issiskleis... matosi ir dar trys lendantys, bet nzn ar prazys doh.gif
Atsakyti
kaktusai jau stiklintam balkone , ten dabar tikra vasara , popietinė saulė stipriai prišildo
palaisčiau , nežinau ar gerai ar blogai , bet jau tep padariau ax.gif
Atsakyti
Gražūs jūsų žiedai. wub.gif

Parsinešiau visus iš stiklinto balkono kambarin. Tamsiau aišku, bet man kažkaip gaila jų buvo. Dar kokie 5 žydi. O kokie 6 pumpurėliais aplipę, tik bijau kad jau nebeišskleis. smile.gif
Atsakyti
O as is lauko 2 nupiepusius lapenius parsinesiau. Neauga jie pas mane - nei lauke, nei kambary. Auros totaliai nesutampa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 07, 14:10)
O as is lauko 2 nupiepusius lapenius parsinesiau. Neauga jie pas mane - nei lauke, nei kambary. Auros totaliai nesutampa  schmoll.gif

Na as ir lapeniu nemoku auginti visus kiek turejau negalabijau dabar dar bandysiu pas viena mergaite kuri pardavineja nusipirkti nemaza krumeli jei gausis tai gal pavyks susidraugauti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kedainiai: 07 spalio 2009 - 15:59
QUOTE(kedainiai @ 2009 10 07, 16:59)
Na as ir lapeniu nemoku auginti visus kiek turejau negalabijau dabar dar bandysiu pas viena mergaite kuri pardavineja nusipirkti nemaza krumeli jei gausis tai gal pavyks susidraugauti  g.gif

o priežiūros jiems iš viso nereikia, pas mane kabinete yra 3 - tai vasarą jie negauna nė lašo vandens blush2.gif ( aš juk atostogauju), žiemą palaistau 1 kartą į mėnesį jei ne rečiau, pastaruosius porą metų net netręšiau, kabinetas tamsus, bet užtai , kad žydi - rausvai, raudonai blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif vis įlendu į Jūsų karaliją pasigrožėt wub.gif
Kai ką aptikau kaktusų mylėtojoms, pamaniau, kad tikrai susidomėsit - Pegaso knygyno tinklapyje aptikau "kaktusų enciklopediją". Jai akciją dabar ir tekainuoja 25 lt bigsmile.gif
Atsakyti
gražu tos enciklopedijos, bet ant jau viskas kas ten rašoma yra žinoma forumiečių dėka. biggrin.gif
Atsakyti