Dar vienas žiedelis
QUOTE(Augė @ 2009 10 05, 14:17)
Daugumą kaktusų parsinešiau namo , jau pagailo jų
Sudėjau į stiklintą balkoną ir galvoju laistyt dar kart ar jau nebe ? kadangi buvo šaltos naktys , kaktusai jau senokai nelaistyti , ko gero per ilgai bus jiems be vandens , kaip galvojat ?
Sudėjau į stiklintą balkoną ir galvoju laistyt dar kart ar jau nebe ? kadangi buvo šaltos naktys , kaktusai jau senokai nelaistyti , ko gero per ilgai bus jiems be vandens , kaip galvojat ?
as tai visai nelaistyciau, nes vakar buvau paziureti kaktusu savo balkone kaip jie ten laikosi ir radau kad jau kai kurie kaktusai senai ilsisi, nes laisciau rugsejo pradzioj, na mazdaug pries 3 o gal ir pries 4 savaites, tai kai kurie kaktusai iki siol slapioje zemeje
Is tiesu zeme dabar labai jau letai dziusta, kai kuriems kaktusams ir lasas vandens gali but mirtis.
Kadangi jie pas mane ant palangės ir šiandien taip gerai saulė šildo, tai palaisčiau visus su actara. Tai jau turbūt paskutinis laistymas ir bus - nemanau, kad labai atšils jau. O notikas vienas pilnas pumpurų ir nespės jau jie išsiskleisti. Gaila labai, nepamatysiu šiemet kokie žiedai - šitas pirmą kartą susiruošė ir taip vėlai
QUOTE(Ingel @ 2009 10 05, 20:49)
koks grazus ziedelis
kaktusai jau stiklintam balkone , ten dabar tikra vasara , popietinė saulė stipriai prišildo
palaisčiau , nežinau ar gerai ar blogai , bet jau tep padariau
palaisčiau , nežinau ar gerai ar blogai , bet jau tep padariau
Gražūs jūsų žiedai.
Parsinešiau visus iš stiklinto balkono kambarin. Tamsiau aišku, bet man kažkaip gaila jų buvo. Dar kokie 5 žydi. O kokie 6 pumpurėliais aplipę, tik bijau kad jau nebeišskleis.
Parsinešiau visus iš stiklinto balkono kambarin. Tamsiau aišku, bet man kažkaip gaila jų buvo. Dar kokie 5 žydi. O kokie 6 pumpurėliais aplipę, tik bijau kad jau nebeišskleis.
O as is lauko 2 nupiepusius lapenius parsinesiau. Neauga jie pas mane - nei lauke, nei kambary. Auros totaliai nesutampa
QUOTE(Tina* @ 2009 10 07, 14:10)
O as is lauko 2 nupiepusius lapenius parsinesiau. Neauga jie pas mane - nei lauke, nei kambary. Auros totaliai nesutampa 
Na as ir lapeniu nemoku auginti visus kiek turejau negalabijau dabar dar bandysiu pas viena mergaite kuri pardavineja nusipirkti nemaza krumeli jei gausis tai gal pavyks susidraugauti
QUOTE(kedainiai @ 2009 10 07, 16:59)
Na as ir lapeniu nemoku auginti visus kiek turejau negalabijau dabar dar bandysiu pas viena mergaite kuri pardavineja nusipirkti nemaza krumeli jei gausis tai gal pavyks susidraugauti 
o priežiūros jiems iš viso nereikia, pas mane kabinete yra 3 - tai vasarą jie negauna nė lašo vandens
sveikos
vis įlendu į Jūsų karaliją pasigrožėt
Kai ką aptikau kaktusų mylėtojoms, pamaniau, kad tikrai susidomėsit - Pegaso knygyno tinklapyje aptikau "kaktusų enciklopediją". Jai akciją dabar ir tekainuoja 25 lt
Kai ką aptikau kaktusų mylėtojoms, pamaniau, kad tikrai susidomėsit - Pegaso knygyno tinklapyje aptikau "kaktusų enciklopediją". Jai akciją dabar ir tekainuoja 25 lt
gražu tos enciklopedijos, bet ant jau viskas kas ten rašoma yra žinoma forumiečių dėka.