Kažkaip užmačiau tą straipsnį alfa lt... apie 8-nerių metų vaiko maitinimą... man tai nenormalu, sori, bet aš irgi pasišlykštėjau... Mano dukrai neseniai suėjo 9-neri, neįsivaizduoju kaip ją galima būtų dar buvę maitinti prieš metus. Pamenu seniau čia diskutuota buvo apie šį atvejį, tik su mamos komentarais, kaip ji jautėsi, kodėl tai darė - man tai kažkoks nukrypimas, kažkas panašaus, kaip suaugusiais vyrais ir moterimis rūpinasi ar pavalgė, apsirengė ir t.t. Apie dantis - manau buvo kalbama apie nuolatinius, nes gamtoje gyvūnai maitinami iki nuolatinių dantų, jei ne, tai nesąmonė - senei niekas nerekomenduoja nutraukti maitinimo su lig pirmųjų dantukų atsiradimu.
Visos ilgo maitinimo šalininkės remiasi žinduoliais, kaip ir iki kada jie maitina savo mažylius, tai aš nežinau tokių gyvūnų kurie savo jauniklių nenujunkytų, lauktų kol šie patys atjunks, ir dar maitintų iki sudygs nuolatiniai (gal aš klystu).
O sulyginimas mylėjimosi prie šviesos išvis čia ne prie ko, jei jau taip lygint, tai reikėtų sulygint mylėjimąsi mums nepriimtino amžiaus (tokio, kurio pagal visuomenes nuostatas žmonės nesimyli) partnerių.
Papildyta:
QUOTE(skorpee @ 2009 11 12, 08:53)
arba ateina prisiglaudžia prie mamos,ir neima kruties na ir mastymas,jei jau vaiko nemaitina tai vienas meškiną apkabines kampe pirštą griauš
sutinku... lyg vaikas nežysdamas negali mamos apsikabint. Ir koks ten kontaktas- mamos ir dukros ar dukros ir krūties? Kažkaip kai vaikas toks didelis, nežindant arčiau jis mamos prisiglaudžia