ačiū mielosios mamytės
Tikrai taip, kiaulių gripas, gaunu ir antivirusinius Tamiflu ir antibiotiką UNASYN (sultamicillinum, penicilinų grupė) kad nesikomplikuotų. Na šiandien jau 5 diena, temperatūra nukritusi, bet miegoti su mažiuku dar neinu, taip kad naktimis pamainom tėvelis su sese vyresne nelabai išsimiega
Ne toks jis čia manau siaubas tas gripas kaip jį visi piešia, na kad su kosuliu eina tai jau tikrai, o temperatūra aukščiausia man buvo 39,1 . Gal labai baisiai parašiau, kad kaip lapas buvau, bet tikrai labai bijojau, prisiklausiusi kalbų tai stengiausi bent tas dvi tris paras gulėti kol temperatūra nukris.
O mažiukas jau atsigavo, žandukai vėl raudoni

tik labai pyksta , kad su kauke vis dar vaikštau ir nakčiai pienelio atrodo bandysiu mažinti. Praeitą naktelę jau mažiau neramus buvo, gal gi atpras naktimis valgyti, nes iki šiol kas 2-3 val, kaip apsiūta buvo, o kol kas dar silpnokai jaučiuosi (na kaip po gripo) ir reikia manau atsigauti.
Mane gydanti gydytoja kai sužinojo ,kad maitinu, tai iškart pareiškė, bus proga užbaigti. Iki vaiko gydytojos neprisiskambinau, tai seselė tą patį parekomendavo. O man viduj taip tarsi užkoduota, kad turiu maitinti po dviejų parų pertraukos, rečiau, bet nors kiek, nepaisant visokių čia zababonų, kad vaikui tipo negerai, kai po pertraukos vėl gaus . Ko jau tos kitos mamos neprisimasto, man atrodo kas jau gali būti blogiau už tai, kad jis jo negaus. Ką jau ten kalbėti apie mišinuką, niekada jo negėrė, tai ir dar bandė ir pieną paprastą ir mišinuką - nieko į burną
Bet manau dar po dienelės kitos tvarkingai tęsime toliau visus valgymus, nors labai norėčiau naktimis pamiegoti, bet manau grįšiu pas mažiuką, o miegame tai vienoj lovoj, na ir nežinau kaip jis čia elgsis