QUOTE(vigai @ 2009 09 28, 15:01)
Noriu paklauti kiek km gaunasi iki Krymo? Kokia kelių būklė - ar nereikės po kelionės visą važiuoklę tvarkyti?
Žiūrint kur Kryme apsistosi, bet jei daugiausiai tai 1700km, o dėl kelių, tai visur visokių yra.Visos važiuoklės tikrai nereikia keisti..... nieks ir nevažiuotu iš LT, jei jau tokie prasti keliai būtų.
QUOTE(vigai @ 2009 09 28, 14:01)
Noriu paklauti kiek km gaunasi iki Krymo? Kokia kelių būklė - ar nereikės po kelionės visą važiuoklę tvarkyti?
Man iki vietos gavosi per 2000 km.Dar 1500 įvažinėjau "vietoje".Na ir atgal 2000km. Nelygu į kurią vietą važiuoji.Dėl važiuoklės tai priklauso kaip auto paruoši.Derėtų rūpintis iš anksto,kad paskui nereiktų kelyje vargti.
QUOTE(Givaldi @ 2009 09 28, 19:58)
Man iki vietos gavosi per 2000 km.Dar 1500 įvažinėjau "vietoje".Na ir atgal 2000km. Nelygu į kurią vietą važiuoji.Dėl važiuoklės tai priklauso kaip auto paruoši.Derėtų rūpintis iš anksto,kad paskui nereiktų kelyje vargti.
Mums nuo Klaipedos iki Eupatorijos per BY irgi 2000 gaunas. O del vaziouokles - reik ziuret kur vaziuoji, nes visko ten buna pas juos

Del nakvynes - mes vaziuodami per BY tik kirte UA siena visada sustojam pakeles moteliuke, kaina - apie 5 ar 10 baksu zmogui, ten toks furistu miegojimo punktas, visai gerai. Mokama saugoma aikstele, bariukas, kaip tik atsigaut po keliones, tik blogybe viena - patogumai koridoriuje, na, bet uz tokia kaina nereik noret

Mašiną pasiruošiam prieš kiekvieną kalionę, bet vistiek neramu. Ir vis klausimas kyla ar verta : mes važiavom keletą metų į Kroatiją, po to Graikija - ar nebus nusivylimas - vis tik žingsnis atgal į praeitį...
Gal galit nuomos kainas Kryme skirtingose vietose parašyti. Pvz Baklava, Feodosija ir prie Azovo jūros . Domina privatus sektorius.Dėkui

Gal galit nuomos kainas Kryme skirtingose vietose parašyti. Pvz Baklava, Feodosija ir prie Azovo jūros . Domina privatus sektorius.Dėkui
QUOTE(vigai @ 2009 09 30, 10:06)
Mašiną pasiruošiam prieš kiekvieną kalionę, bet vistiek neramu. Ir vis klausimas kyla ar verta : mes važiavom keletą metų į Kroatiją, po to Graikija - ar nebus nusivylimas - vis tik žingsnis atgal į praeitį...

Ka reiskia zingsnis atgal i praeiti? Viskas priklauso nuo to, del ko apskritai keliaujat. Jei vaziuojat tik tam kad pasedet viesbutyje su viskas iskaiciuota, kad butu komfortas jura ir pizoniska aplinka, aisku Krymas nelabai tinka, arba reikia uzmerkus akis nuvaziuot ir uzsidaryt kokioj prabangioj viloj, ir nematyt nieko aplinkui. As pvz keliauju nes man idomu, ir butent kuo ivairesne aplinka, tuo idomiau. Esu buvusi visokiose Maljorkose, Italijos kurortuose ir pan. , bet vaziuoju ir i kita puse, ir mane viskas zavi. O Krymas tai zavi ypatingai. Gal pirma karta buvo sunku priprasti prie tu suksliu kruvu kai kur ir slavisku diskoteku "na naberezhnoi", bet dabar tai netgi patinka. Dabar ir ukrainieciai atrodo kad turi kazkokio sarmo. O klimatas Kryme ir gamta, tas kiparisu kvapas man perspjauna visas Maljorkas.
Aš niekada nevažiuoju su ALL sistema, nes daugiausia važiuojam su savo mašina, ir dėl šiukšlių nebijau( nebus daugiau kaip Egipte), bet aš prieš 20 m kiekvienais metais atostogavau tuose kraštuose ir nuvykus dabar pamatyti kad niekas nepasikeitė gali nuvilti. Būtent apie tai noriu sužinoti kas važiuodavo anksčiau ir kas važiuoja dabar. Nealankytų šalių liko, todėl kyla klausimas ar verta vykti ten.
QUOTE(vigai @ 2009 09 30, 13:28)
Aš niekada nevažiuoju su ALL sistema, nes daugiausia važiuojam su savo mašina, ir dėl šiukšlių nebijau( nebus daugiau kaip Egipte), bet aš prieš 20 m kiekvienais metais atostogavau tuose kraštuose ir nuvykus dabar pamatyti kad niekas nepasikeitė gali nuvilti. Būtent apie tai noriu sužinoti kas važiuodavo anksčiau ir kas važiuoja dabar. Nealankytų šalių liko, todėl kyla klausimas ar verta vykti ten.
Vistiek kažkas bus pasikeitę..... O nuvažiuoti verta.... Ir aš važiuodavau prieš 20 metų ir dabar važiuoju.O Egiptai ir Turkijos ir t.t. manęs visai netraukia, man patinka kas yra naturalu, gamtos sutverta

QUOTE(vigai @ 2009 09 30, 10:06)
http://www.mandria.u...1662.html#i2068
Jau anksčiau esu dėjęs šią nuorodą....
QUOTE(vigai @ 2009 09 30, 12:28)
Na as esu buvusi vaikystej pries 20 metu, ir dabar, tai galiu pasakyti kad is esmes pasikeite mazai kas. Pasikeitimai kaip ir visur slaviskuose ir musiskuose krastuose - graziausios pakrantes privacios, visur uz viska reikia moketi, lygiai kaip pas mus kaina visiskai neatitinka kokybes, niekas netvarkoma bet pinigai lupami nezinia uz ka. Net ir viesi pliazai iki siol buvo mokami, tik siemet atrodo prieme istatyma kad negalima rinkti rinkliavos. Dideli kontrastai - pamestos ir merdejancios pradetos tarybiniu sanatoriju statybos, bet ir vilu prabangiu daug dysta, rusai ten isperka istisus pusiasalius ir teritorijas. Pliusas gal tas kad jei turi pinigu gali rasti visai padoriai apsigyventi, o jei neturi irgi gali nuomotis kokia sukalta budele be vandens ir pan. Maistas labai skanus, net jei kavine kartais atrodo tokia pusetina, nustembi kaip skaniai gamina. O tai kad daug kas is tiesu primena tuos 20 metu atgal, man tik pliusas, labai tokia nostalgija...
Labas visiems. kalbėsiu tik už save. važinėti į krymą pradėjom prieš kokius 6 metus. Važiuojam visa šeimyna į vis skirtingas vietas. Kryme yra kas paveizėti. Buvome ir didesniuose ir mažesniuose miestuose. Po mūsų Palangos ir Šventosios-tai rojus(oro ir jūros atžvilgiu). Valgis pigesnis ir vaisių pasirinkimas didesnis. Na paliginti užsienio kurortus su Krymų negaliu, nes nebuvau visai niekur užsienyje. Gal todėl ir nesvaigstu, kad ten grąžiau ir geriau, nes su mano babkėm man ir Kryme liuks. Visada važiuojam savo automobiliu ir ne mažiau kaip dviem savaitėm be kelionės pailsėti. Praeitus kartus išeidavo 4000lt. viskam su kelionės išlaidom ir suvenyrais. Šiemet jau 5000lt.Bet tai vis dėl to dvi savaitės ir 4 suauge žmonės. O kur dar kelionės po patį Krymą, maistas ir t.t. jai yra noras randam ir butą ir namą ir su visais "pribumbasais" ir valgiu.
QUOTE(kestas_1 @ 2009 10 02, 12:15)
Labas visiems. kalbėsiu tik už save. važinėti į krymą pradėjom prieš kokius 6 metus. Važiuojam visa šeimyna į vis skirtingas vietas. Kryme yra kas paveizėti. Buvome ir didesniuose ir mažesniuose miestuose. Po mūsų Palangos ir Šventosios-tai rojus(oro ir jūros atžvilgiu). Valgis pigesnis ir vaisių pasirinkimas didesnis. Na paliginti užsienio kurortus su Krymų negaliu, nes nebuvau visai niekur užsienyje. Gal todėl ir nesvaigstu, kad ten grąžiau ir geriau, nes su mano babkėm man ir Kryme liuks. Visada važiuojam savo automobiliu ir ne mažiau kaip dviem savaitėm be kelionės pailsėti. Praeitus kartus išeidavo 4000lt. viskam su kelionės išlaidom ir suvenyrais. Šiemet jau 5000lt.Bet tai vis dėl to dvi savaitės ir 4 suauge žmonės. O kur dar kelionės po patį Krymą, maistas ir t.t. jai yra noras randam ir butą ir namą ir su visais "pribumbasais" ir valgiu.
Kaip faina

O jus vienu automobiliu 4-iese vaziavot? ir viso 4-iems tik 5000lt.?