Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

QUOTE(Ice tea @ 2009 09 29, 15:58)
AHA šita  thumbup.gif  thumbup.gif  įdėsiu į naują temą jos foto, gerai  mirksiukas.gif

Mes čia visos tokios balerinos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bandom ir darom  blush2.gif

O tai kada užpili to šilto  g.gif Nu PASIPASAKOK  biggrin.gif

zinok bijau nes kaip tavo gelytes yra ipratusios taip daryk....paskui padarysi meskos paslauga....jausiuos kalta...sakysit neismanele... unsure.gif
pas mane tai taip jos gyvena nuo pradziu...o jai pas jus kitaip ipratusios kad kas nebutu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(tastyte @ 2009 09 29, 15:57)
Jei puikiai auga ir pas tave, zydi, reiskias jam viskas gerai ir nera reikalo jo migdyti manau  g.gif  Pirma amarili nusipirkau gal pries kokius 7 metus (kaip pamaciau zydinti pas drauges mama, super pagalvojau  wub.gif ) ir patikek manimi nei karto as jo nemigdziau  schmoll.gif

Bet ką reiškia "pristabdau laistymą" g.gif Tą ir reiškia, kad MIGDOT, tik jos ilsisi vazonuose mirksiukas.gif
Nedarykit čia dviejų stovyklų- visos kalbam apie tą patį, tik vienos darom vienaip (kaip patogiau- dėžutėse), kitos kitaip (kaip patogiau- vazonuose) thumbup.gif thumbup.gif
O jei jau giriatės apie auginimo metus, tai aš pirmą amarilį įsigijau iš mokyklos, tai jau kokie 15 metų kaip auginu amarilius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazin kiek kartu zydi buves "uzmigdytas" amarilis g.gif ? Migdyciau tik tada jei zydetu kokius tris kartus per metus (daugiau nei du kartus kaip dabar nemigdomas). Bet kazin ar gali daugiau zydeti?
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 29, 16:03)
Bet ką reiškia "pristabdau laistymą" g.gif Tą ir reiškia, kad MIGDOT, tik jos ilsisi vazonuose  mirksiukas.gif
Nedarykit čia dviejų stovyklų- visos kalbam apie tą patį, tik vienos darom vienaip (kaip patogiau- dėžutėse), kitos kitaip (kaip patogiau- vazonuose)  thumbup.gif  thumbup.gif
O jei jau giriatės apie auginimo metus, tai aš pirmą amarilį įsigijau iš mokyklos, tai jau kokie 15 metų kaip auginu amarilius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nieko mes nedarom su stovyklom... schmoll.gif o tik savo aptariam.....
tiesa uzmirsau parasyti nemeginkit to namie...nepriziurint suaugusiem....ir dar silpnu nervu zmonem neskaityt.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(evers @ 2009 09 29, 16:06)
nieko mes  nedarom su stovyklom... schmoll.gif o tik savo aptariam.....
tiesa uzmirsau parasyti nemeginkit to namie...nepriziurint suaugusiem....ir dar silpnu nervu zmonem neskaityt.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

atleiskit...nu skysta as...nezinau nuo kotaip prisiuosciau geliu gal... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 29, 17:03)
Bet ką reiškia "pristabdau laistymą" g.gif Tą ir reiškia, kad MIGDOT, tik jos ilsisi vazonuose  mirksiukas.gif
Nedarykit čia dviejų stovyklų- visos kalbam apie tą patį, tik vienos darom vienaip (kaip patogiau- dėžutėse), kitos kitaip (kaip patogiau- vazonuose)  thumbup.gif  thumbup.gif
O jei jau giriatės apie auginimo metus, tai aš pirmą amarilį įsigijau iš mokyklos, tai jau kokie 15 metų kaip auginu amarilius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pristabdau laistyma - tai lieju tik koki karta i savaite, pavasari vasara - 2 kart i savaite. Naturaliai kaip ir visas geles, amariliu neiskiriu. Negi jus visas geles visus metus liejat taip pat? As ne, vasara karsta - lieju daugiau, ziema salta - lieju maziau.
O stovyklu as nedarau, tik rasau kaip auginu. Nebus nei vinos tikiu kuri viska darys taip pat kaip as. Tad stovyklu nera!! Dalinames patirtimi ir tiek drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 09 29, 16:08)
.ir dar silpnu nervu zmonem neskaityt.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Supratau, einu su savo "silpnais nervais" namo, į savo "gėles" pasižiūrėti verysad.gif

NAUJA TEMA jei dar kam įdomi iš neto surinkta info verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(tastyte @ 2009 09 29, 16:10)
Pristabdau laistyma - tai lieju tik koki karta i savaite, pavasari vasara - 2 kart i savaite. Naturaliai kaip ir visas geles, amariliu neiskiriu. Negi jus visas geles visus metus liejat taip pat? As ne, vasara karsta - lieju daugiau, ziema salta - lieju maziau.
O stovyklu as nedarau, tik rasau kaip auginu. Nebus nei vinos tikiu kuri viska darys taip pat kaip as. Tad stovyklu nera!! Dalinames patirtimi ir tiek  drinks_cheers.gif

Tada ir aš pristabdau laistymą mirksiukas.gif Nes vasarą lieju vieną kartą į savaitę, o šaltuoju metu kas 9 dienas maždaug mirksiukas.gif

Bet tada dar klausimas mirksiukas.gif O tai pas jus lapai negelsta blink.gif
Nu pas mane TIKRAI gelsta ir tikrai ne nuo nelaistymo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 29 rugsėjo 2009 - 15:13
mano keistai visos žydi 1 k. metuose - maždaug mano gimtadieniui ar savaitę po jo blush2.gif . T.y. žiemą po šiokio tokio miego - retai laistau, nelabai ir nudžiūna lapai, bet žiedus tai leidžia, bet... 1 k. Tas žalias su raudonais kraščiukais wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 29, 16:15)
Supratau, einu su savo "silpnais nervais" namo, į savo "gėles" pasižiūrėti  verysad.gif

NAUJA TEMA jei dar kam įdomi iš neto surinkta info verysad.gif  verysad.gif
Papildyta:

Tada ir aš pristabdau laistymą  mirksiukas.gif Nes vasarą lieju vieną kartą į savaitę, o šaltuoju metu kas 9 dienas maždaug  mirksiukas.gif

Bet tada dar klausimas  mirksiukas.gif O tai pas jus lapai negelsta  blink.gif
Nu pas mane TIKRAI gelsta ir tikrai ne nuo nelaistymo  unsure.gif

tik nepyk,as tokio bjauraus budo,nepriimk as meniskai... blush2.gif blush2.gif va sita skirta tau uz vargus...uz susirupinima ir patarimus...
Papildyta:
va dar.... mirksiukas.gif ....seiles varvinimui...

oh man jos....
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 29, 15:15)
Supratau, einu su savo "silpnais nervais" namo, į savo "gėles" pasižiūrėti  verysad.gif

[ jei dar kam įdomi iš neto surinkta info verysad.gif  verysad.gif
Papildyta:

console.gif man įdomi friends.gif aš kol kas visiška diletantė, tai man tikrai reikia info. o su tais migdymais - vieni bute gyvena, kiti name, vieni turi rūsį, kiti ne, tai ir daro, kaip kam išeina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 09 29, 16:19)
tik nepyk,as tokio bjauraus budo,nepriimk as meniskai... blush2.gif  blush2.gif va sita skirta tau uz vargus...uz susirupinima ir patarimus...
Papildyta:
va dar.... mirksiukas.gif ....seiles varvinimui...

oh man jos....

Buvau paėmus, bet aš čia užsidegu, čia jau vėl gerai mirksiukas.gif
O dar TOKĮ grožį išvydus wub.gif susileidau thumbup.gif thumbup.gif

Viskas čia normaliai mirksiukas.gif Reikia visko thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti