Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

Sveikos brangosios supermamos mirksiukas.gif
as irgi panirau i kalanetikos pasauli thumbup.gif
jau trecia savaite lankau kalanetika viename Klaipedos moteru sporto klube. bigsmile.gif
ka galiu pasakyti, pasiekimu dar nesimato, bet zinokit kokia esu patenkinta blush2.gif lengva, tokia lanksti ir jauciu kad man tai patinka...

nzn ar tai tiesa, bet kazkur skaiciau, kad po 10 kalanetikos uzsiemimu jausies kitaip, o po 20 uzsiemimu , jau atrodysi kitaip laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

oi kaip rezulatatu lauksiu mirksiukas.gif nes nebevarginu saves dietomis, ir nereikalingais svarmenimis doh.gif doh.gif doh.gif

dar skaiciau, kad kalbejote, apie maista, po ir pries treniruotes, bet galutinio varianto nesulaukiau.. keik laiko ir ka reiktu valgyti cool.gif
Atsakyti
hi.gif
Aš tik žinau, kad po sporto reik suvalgyti sūrio, varškės. Aš renkuosi varškės sūrelį biggrin.gif

Kokiam klube lankai? kiek moki ir kiek treniruočių per savaitę?
Atsakyti
Pradejau kalanetikos studijas Klaipedos Ledi gym. 12 kartu i menesi, tau patogiu laiku 110lt. bet tikrai lb man patinka... wub.gif wub.gif
nesu as olimpiados pasiekimu svajotoja, tai einu pasimankstinti tik del saves blush2.gif

reikes pirkti varskes surelius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maye: 06 spalio 2009 - 08:52
4u.gif Kiek jūs kartų sportuojat per savaitę?
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 10 06, 10:55)
4u.gif Kiek jūs kartų sportuojat per savaitę?

einu 2-3 kartus per savaite, viskas priklauso nuo uzimtumo..
Kartais norisi susitikti po darbu su pazystamais, artimaisiais.. ar tiesiog pasivadaluoti po parduotuves.. o viska reikia suderinti g.gif
Atsakyti
2 kartus, kartais 3.. Bet dar nedaro vadovė penktadieniais.. gal jau spalį bus ir penktadieniais, tada bus 3 kartai
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Ir as uzsidegiau del kalanetikos doh.gif Uzsiregistravau stimule pabandymui, o seip planuoju MVD lankyt. Gal kas nors jau ten lankot? Gal galit pasidalint (Vilnietes) kas kur lankot ir uz kiek?
Atsakyti
o kaunietes kalanetika gali lankyti tik Akeloje,centre kurnors nera? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2009 10 06, 14:30)
Sveikutes  4u.gif  Ir as uzsidegiau del kalanetikos doh.gif  Uzsiregistravau stimule pabandymui, o seip planuoju MVD lankyt. Gal kas nors jau ten lankot?  Gal galit pasidalint (Vilnietes) kas kur lankot ir uz kiek?

Kas yra MVD?
Šiaip mane domina pilates ir hatha joga. Laukiu atsiliepimų iš Stimulus, nes kol kas pati dar nesusigundžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2009 10 06, 14:37)
Kas yra MVD?
Šiaip mane domina pilates ir hatha joga. Laukiu atsiliepimų iš Stimulus, nes kol kas pati dar nesusigundžiau  blush2.gif

Tai MVD rumai kur vyksta uzsiemimai, Zirmunuose, ten ir pilates ir joga yra.
O is Stimulus jau gavau busimas kainas, tai manau kad kol kas tikrai MVD apsistosiu g.gif

Beje, koki apava devit kalanetikos treniruotem ax.gif
Atsakyti
Pas mus kaip kam patogiau. Trenerė su kedais, kitos su kojinėm, trečios basomis
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2009 10 06, 16:01)
Tai MVD rumai kur vyksta uzsiemimai, Zirmunuose, ten ir pilates ir joga yra.
O is Stimulus jau gavau busimas kainas, tai manau kad kol kas tikrai MVD apsistosiu  g.gif

O gal yra kokia nuoroda? Kazkaip neradau rolleyes.gif Idomu butu kainas ir uzsiemimu laika apasiziureti, nes man ten visai patogu butu irgi lankyti. 4u.gif
Atsakyti