Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

Mergaites,as su kvailu klausimu turbut,niekad nesu turejus indaploves,ir is mano aplinkyniu nieks jos neturi,papasakokite jus man,nejaugi ja turint istikruju nieko neplaunat beveik rankom,pvz mano vyras kofemanas,puoduku pastoviai pilna kriaukle,nejaugi jas apsimokes kaskart vienas beveik kist i indaplove,kokiu ten priemoniu plovymui reikia,kiek katalogose ziurejau,kazkokiu drusku,skalavimo skysciu,tableciu plovymui..Brangus tas turbut malonumas?Pas mus ji bus irgi,tik dar iki jos pirkimo eile nedaejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Domiani @ 2009 09 18, 21:51)
Mergaites,as su kvailu klausimu turbut,niekad nesu turejus indaploves,ir is mano aplinkyniu nieks jos neturi,papasakokite jus man,nejaugi ja turint istikruju nieko neplaunat beveik rankom,pvz mano vyras kofemanas,puoduku pastoviai pilna kriaukle,nejaugi jas apsimokes kaskart vienas beveik kist i indaplove,kokiu ten priemoniu plovymui reikia,kiek katalogose ziurejau,kazkokiu drusku,skalavimo skysciu,tableciu plovymui..Brangus tas turbut malonumas?Pas mus ji bus irgi,tik dar iki jos pirkimo eile nedaejo biggrin.gif

siaip indaploviu temoje to klausk
o kavos puodukus reik isvalyt nuo tirsciu pries dedant
del brangumo, nepastebejau, kad butu brangu, naudoju druska 1kg-1 lt ir 80 tableciu pakas apie 40 lt
Atsakyti
QUOTE(juratelexxx @ 2009 09 18, 01:41)
Sveikos,

Turiu ir as toki krana-dusa. Siaip, kas liecia nikelio doze, tai tikrai net nepastebejau, vanduo labai svarus, bet... sio virtuvinio krano pasirinkimo pagr.trukumas - jis man per zemas. Dabar svajoju su laiku pasikeisri i aukstesni, nes dusa naudoju l.retai, o kriaukleje aukscio labai truksta (pvz. kopusto, arbuzo ir kt.plovimui)  schmoll.gif

NU to nikelio vandenyje nesimato. Pas mus nepriklaisomas institutas atliko tyrimus. Tad nerekomendavo tokiu kranu.
O plaunant arbuza negalima duso naudoti?

QUOTE(punkis @ 2009 09 18, 09:27)
kaitlentės keisti negaliu, nes toje vietoje skylė gartraukiui, o šaldytuvas iš pradžių irgi buvo kitoj pusėj, bet mikrobangės durelės rankena būtu buvusi sienos pusėj. Mikrobange naudojuosi dažniau nei orkaite.

Tikarai ir as keisciau saldytuva su orkaite. Nes labai daug reikes lakstyti gaminant valgi. Nes dirbam principu:saldytuvas, plautuve, kaitlente/orkaite. O cia gausis mis mas.
O negalima mikrobangines dureliu puses pakeisti(nu kaip saldytuvo). Ir siais laikais, kai yra garines orkaites, tai nebebutinos ir mikrobangines. Plius buna juk orkaites kombinuotos su mikrobanginem.
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2009 09 18, 09:27)
kaitlentės keisti negaliu, nes toje vietoje skylė gartraukiui, o šaldytuvas iš pradžių irgi buvo kitoj pusėj, bet mikrobangės durelės rankena būtu buvusi sienos pusėj. Mikrobange naudojuosi dažniau nei orkaite.

O nežadi "nuleidinėti" lubų iki pakabinamų spintelių? Jei taip, tai gartraukio ortakio vieta - ne bėda mirksiukas.gif Jei ne

QUOTE(punkis @ 2009 09 18, 10:09)
braižiaus pati, o gamintojas nieko nekeitė, kad ten ir nelabai ką keisti yra.

O aš keisčiau rolleyes.gif Gartraukis geriau žiūrėtųsi, jei būtų sulyg pakabinamų spintelių apačia (bet kuriuo atveju pasidomėk koks tavo išsirinktogartraukio rekomenduojamas aukštis). Vietoj kargiukų (rankšluostinė ir dar kažkam) padaryčiau siaurus stalčius arba jų sąskaita pasididinčiau jau esamus stalčius - taip erdvė išsinaudos naudingiau smile.gif Orkaitės apatinių duręlių linija nesutampa nei su šaldytuvo durelių linija, nei derinasi su spintele po plautuvę ax.gif Gal pabandyti po plautuve padaryti stalčiaus imitaciją mastau.gif
Čia tik šiaip keletas pastebėjimų 4u.gif

QUOTE(Marcela* @ 2009 09 18, 20:03)
Gal kas nors rizikavo pirkt buitine technika per internetines parduotuves? Kazin ar verta rizikuot, kaina tai lyg mazesne jose  g.gif

Pirkau, viskas tvarkoje mirksiukas.gif Jei labai neramu, tada pirk iš tų, pas kuriuos galima atsiskaityti grynais, gavus prekes 4u.gif

QUOTE(-Domiani @ 2009 09 18, 20:51)

Po kavos tirščius praskalauju po kranu (pvz. mano draugė to nedaro), kartais praskalauju kokius nors indus, kurių nereikia rimtai plauti, retkarčiais nusiplaunu mėgiamą peilį kai daug gaminu mirksiukas.gif Nesvarbu kokie indai kaupiasi - puodeliai ar lėkštės - vistiek paprasčiau ir pigiau juos plauti indaplovėje mirksiukas.gif Va, mūsų vaikai buvo pas senelius, tai su MB 10 dienų plovėm indaplovėje beveik vien puodelius rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti