Įkraunama...
Įkraunama...

taupi taupuole

QUOTE(Dusele @ 2009 08 03, 23:07)
manau kiekviena turi savo prioritetus ir visi jie teisingi, jei tik zmogus gerai jauciasi. As pvz neperku nei brangiu rubu, nei brangiu batu, nei dirzu po 200, bet uztat LEIDZIU sau prisesti jaukioj kavinukej ir pasimegauti skania kartsta Latte is grazaus puodelio.. Man tai malonumas, kuri galbut kitai sukelia batai.. rubai.. vazoniniu geliu auginimas, knygos ir  tt..tt.. mirksiukas.gif
Kiekviena turim mazu dziaugsmu, kuriu ir neverta atsisakyt (jei aisku galim sau tai leisti), nes juk gyvenam viena karta 4u.gif

Sutinku. Butent skania Latte. Bet kai kavinukej ijungtas taupumas ir uz 2 ar 3 litus gauni rudo skyscio, kuris nekvepia kava, tada ir kyla mintys ja pasidaryt paciai is to didelio maiso. Nes atsigerus to skyscio, as vistiek noriu kavos. Vadinasi sumoku du kartus.
Oi kiek as tu malonumu zinau ir turiu. Norejau parasyt, kad norint tu malonumu, galima perziuret bereikalingas islaidas. Kai sumoketi pinigai neatitinka pirkinio. Is tu smulkiu pinigu per laika lieka didesniam malonumui.
Aisku, kiekvienai savo. Pagal save parasiau.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 08 03, 21:23)
bet geri batai uz 400lt odiniai tarkim ir devisi " oriau " ir laikys ilgiau..tai gal cia ir susitaupo,kad kasmet nereikia pirkt nauju..

Na aš neoftopinsiu daugiau. Tik pasakysiu, kad nemėgiamuose kuistukuose sugebu nusipirk odinių batų ir už 5-50lt. Net ir su etiketėmis. Net ir garsesnių firmų. Labai keistai pasijutau kadaise, kai basutes nusipirkau "danijoj", o po to pamačiau skuduryne net kelias poras už daug pigiau, visai naujas. Tą patį sezoną, jeigu ką.
Klaidingai supratot mane, sakydamos, kad teigiu jog gerą brangų daiktą prikt yra švaistymas. Aš sakau, kad švaistymas yra pirkt brangius daiktus ir manyt, kad visa kita tik šudukai.

Na bet aš tokia. Knygas irgi perku pagal skelbimus, antrų rankų knygynuose arba nukainotas. Ir na... Įtikinkit mane, kad jų turinys blogesnis.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 08 03, 20:06)
o kaip jus formuojat savo garderoba ,perkat brangius batus ir rankinias,o visa kita pigiai,ar paskirstot vienodai lt g.gif

as linkus pirkti brangesnius daiktus ax.gif

labai gera patarle yra Nesu toks turtingas,kad pirkti pygius daiktus smile.gif

viska stengiames pirktikokybiska,ir ne pygu
tas pats su batais,visa seima nesiojame ecco batus,geriau tureti viena pora uz 200/400lt ,negu 10 po 50lt
dirzu nemegeja,jai patiktu nesioti,pirkciau irgi nepygiausia
akiniai,taip pat turi buti geri , visdelto akim skirta
puodai pvz, irgi naudojam tik zepter,ne siaip sau brangus,jau gal 10metu naudojam,atrodo lyg is parduotuves, skirtumo nematau ar viena karta sumoketi brangiau,tureti kokybiska daikta, ar vis keisti daiktus,nes tai tas suluzta, tai anas...
kvepalai pvz, perki uz pora simtu, pasikvepini viena karta visai dienai
nusiperki uz 30lt,pasikvepni,nespejai iki masinos nueiti,jau kvapo ne kvapo doh.gif 0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 04 rugpjūčio 2009 - 02:09
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 04, 03:06)
as linkus pirkti brangesnius daiktus ax.gif

labai gera patarle yra Nesu toks turtingas,kad pirkti pygius daiktus  smile.gif

viska stengiames pirktikokybiska,ir ne pygu
tas pats su batais,visa seima nesiojame ecco batus,geriau tureti viena pora uz 200/400lt ,negu 10 po 50lt
dirzu nemegeja,jai patiktu nesioti,pirkciau irgi nepygiausia
puodai pvz, irgi naudojam tik zepter,ne siaip sau  brangus,jau gal 10metu naudojam,atrodo lyg is parduotuves, skirtumo  nematau ar viena karta sumoketi brangiau,tureti kokybiska daikta, ar vis keisti daiktus,nes tai tas suluzta, tai anas...
nusiperki uz 30lt,pasikvepni,nespejai iki masinos nueiti,jau kvapo ne kvapo doh.gif 0

na, man geriau būtų 10 porų po 50 lt tongue.gif Kaip tik dabar turiu savo garderobe 3 poras batų, pirktų per išpardavimus, visi kainavo lygiai po 5o lt, atlaikė jau 3 sezonus ir nė nemano susidėvėti biggrin.gif
Dėl kvepalų pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 04, 08:59)
na, man geriau būtų 10 porų po 50 lt  tongue.gif  Kaip tik dabar turiu savo garderobe 3 poras batų, pirktų per išpardavimus, visi kainavo lygiai po 5o lt, atlaikė jau 3 sezonus ir nė nemano susidėvėti  biggrin.gif

Man ir blush2.gif biggrin.gif Aš kažkaip batų nesudėviu, kad ir papigiai, man jų ilgam užtenka g.gif
Atsakyti

aš tai geriau 10 po 50 turėčiau biggrin.gif už 400 lt tikrai neišgalėčiau o ir gailėčiau musėt pirkt kiekvienam sezonui atsinaujinti,o taip norėtųsi... ax.gif
Atsakyti
Batus, kurie kainuoja 400Lt, per ispardavima nusiperku uz 100Lt biggrin.gif . Ir dabar mastau ar galeciau sau pritaikyti patarle: ,,skupas moka du kartus" ar ,,Neesu toks turtingas, kad pirkciau pigu daikta". g.gif Kaip Jus manot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2009 08 04, 08:54)
Batus, kurie kainuoja 400Lt, per ispardavima nusiperku uz 100Lt biggrin.gif . Ir dabar mastau ar galeciau sau pritaikyti patarle: ,,skupas moka du kartus" ar ,,Neesu toks turtingas, kad pirkciau pigu daikta".  g.gif  Kaip Jus manot? mirksiukas.gif

na kaip bebutu gaila,ecco parduotuves tokiu sipardavimu niekad nedaro verysad.gif
nesigailiu del batu visiskai,ir nensioju po 3metus,max du sezonus,nes norisi vis kitu
bet skirtumas tikrai dydelis,kaip daug laiko bunu ant koju,su vaikais visur vaikstom,man labai svarbu patogi avalyne,
Atsakyti

puodai pvz, irgi naudojam tik zepter,ne siaip sau  brangus,jau gal 10metu naudojam,atrodo lyg is parduotuves, skirtumo  nematau ar viena karta sumoketi brangiau,tureti kokybiska daikta, ar vis keisti daiktus,nes tai tas suluzta, tai anas...

dėl akiniu tai pritariu bet vien dėl to kad akis alergiškos truputi ne tokia saulė ir viskas doh.gif tai teko pirkti akinukus nepigius bt iš kitos pusės susitaupo ant vaistu blush2.gif

ir kvepalai na aš nusiperku čia SM kvepalu išparduotuvėj pigiau nei pard. blush2.gif

QUOTE(ulyja @ 2009 08 04, 09:05)
aš tai geriau 10 po 50 turėčiau biggrin.gif už 400 lt tikrai neišgalėčiau o ir gailėčiau musėt pirkt kiekvienam sezonui atsinaujinti,o taip norėtųsi... ax.gif

biggrin.gif oi aš geriau kelis už 100 , nes nusipirkus turiu batus už kuriuos mokėjau daugiau nei 400 lt kuriuos tampau jau 4 žiema ir dar šia žiema tikriausiai teks doh.gif nes net nesimato kad nešioti, norisi nauju bet kad tiek geri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2009 08 04, 00:21)
Na bet aš tokia. Knygas irgi perku pagal skelbimus, antrų rankų knygynuose arba nukainotas. Ir na... Įtikinkit mane, kad jų turinys blogesnis.

drinks_cheers.gif

labai gera patarle yra Nesu toks turtingas,kad pirkti pygius daiktus

Gera patarlė, bet tikrai ne visur tinkama, nes galima tą patį daiktą nusipirkti skirtingomis kainomis mirksiukas.gif
O va dėl akinių , tai įdomu g.gif Ką reiškia geri akiniai? Dėl pigesnių rėmelių sutaupoma daug, o akims nuo to tikrai neblogiau ax.gif

QUOTE(vilite @ 2009 08 04, 11:00)
ir kvepalai na aš nusiperku čia SM kvepalu išparduotuvėj pigiau nei pard.

aš kartą pirkau, parsiuntė iš USA, bet labai abejoju ar jie originalūs unsure.gif Nes išties skiriasi nuo mūsų pačių pirktų užsienyje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 04, 07:58)
na kaip bebutu gaila,ecco parduotuves tokiu sipardavimu niekad nedaro  verysad.gif
nesigailiu del batu visiskai,ir nensioju po 3metus,max du sezonus,nes norisi vis kitu
bet skirtumas tikrai dydelis,kaip daug laiko bunu ant koju,su vaikais visur vaikstom,man labai svarbu patogi avalyne,

na bet nuolaidos tai tikrai nemazos.....tarkim vyrui vakar pirkau batus(kedus) kainave apie 400lt(tiksliai nepasakysiu dabar) nupirkau uz 179lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 08 04, 13:26)
na bet nuolaidos tai tikrai nemazos.....tarkim vyrui vakar pirkau batus(kedus) kainave apie 400lt(tiksliai nepasakysiu dabar) nupirkau uz 179lt thumbup.gif

drinks_cheers.gif
be to, galima parsisiųsti mirksiukas.gif Mes labiau mėgstam ne ecco, o clarks batus, tai kainų skirtumas nerealus doh.gif Visai nesenai pirkau iš UK, tai su pristatymu į namus kainavo lygiai dvigubai pigiau, nei pirkti pas mus doh.gif Abi kainos išpardavimo, jei lyginčiau su mūsų nenuolaidine kaina, tai būtų triskart pigiau doh.gif
Atsakyti