Įkraunama...
Įkraunama...

taupi taupuole

Net pavydu, kad darbe turite virtuveles. Nors pas mus kolektyvas apie 100 zmoniu, valdzia net i kalbas nesileidzia apie virtuvele. Moteriskes isigudrino desreles virtis virduly.
Atsakyti
Mes tik arbatinuką ir puodelius turim ax.gif
Atsakyti
Mūsų darbdaviai jau apmokestino kavą ir kitus gėrimus iš aparato smile.gif , siekia, kad pelnas šiais metais būtų ne mažesnis nei pernai) doh.gif .
Naudojamės sava iš namų atnešta kava bei arbata, o pietauja vieni maistu atsineštu iš namų ( pasišildyti yra kur), kas pageidauja - eina pietauti (tik dažnai nesigiria kainos ir kokybės santykiu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaival: 11 rugpjūčio 2009 - 15:54
Susiradau kur persikraustėt... Buvau prisirinkus citavimui krūvą jūsų postų, bet penkiametė kompiuterastė pasidarbavo, kad viskas dingo... Kiek atsiminsiu tiek pasisakysiu...
dėl tos brangios kuprinės, tai man nei vienas argumentas nepriimtinas schmoll.gif Nesvarbu, kad vaikas vienas ar jis tokios norėjo... Ir svoris nepirmokiškas. Žodžiu mano galva tai negeras pasirinkimas ir argumentai niekiniai...
Dėl diržų pirkimo tai turiu odinį vieną. Pirkau už 30lt. Laiko antri metai, atrodo kaip naujas, nors nešioju kasdien beveik. Dar turiu medžiaginių, kurius su atitinkamom kelnėm nešioju, tai irgi tarnauja ne pirmi metai thumbup.gif
QUOTE(Dusele @ 2009 08 05, 01:55)
Beje, jus visada pasitikite internetu uzsisakytu MAISTO PRODUKTU kokybe? Kazkaip vis nerizikuoju..  blush2.gif ..Gal dar kazka is kazkur parsisiunciat dideliais kiekiais?

Perkam internete makaronus, vien dėl to, kad MB jie patinka. Man jie nestebuklingi, normalūs makaronai ir tiek.
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 11, 09:42)
iooo, argumentacija kieta  lotuliukas.gif  aš kažkaip visada iš ryto lauknešėlį susitveriu  ax.gif  tiesa, zyziančių irgi neturiu. anksčiau dar MB rytais pazyzdavo, o dabar aš išeinu anksčiau nei jis atsikelia hihihi.gif

prieblanda, aš irgi pagalvojau, kad pamiršti maistą ir visur susiruošti įmanoma... Dabar turiu namie 5metų svečią trims savaitėms tai patikėk tas zyzimas griauna viską doh.gif Anksčiau buvo viskas įmanoma ir suspėjama laiku, o dabar nieko nesvpėju... Motinystės įgūdžiai pas mane matyt ne kokie... Arba prie hiperaktyvaus vaiko neprisitaikau greitai.
Atsakyti
Esu tik kelis kartus pamiršusi maistą namie. Aš dažniausiai susiruošiu pirma, susidedu daiktus, apsirengiu, pasidažau, ir tada keliu vaiką, aprengiu nuprausiu , duodu atsigerti ir maunam. Nes jei reiktų kartu viską daryti, būtų siaubas baubas. cool.gif
Atsakyti
Visada stengiuosi pasinaudoti parduotuvių siūlomomis akcijomis, nuolaidomis, kai yra pigių makaronų, miltų ir pan., mėsos akcijos perku po keletą pakuočių, mėsos daugiau, tada šaldau ją. Stengiuosi nepirkti kosmetikos, higienos priemonių jei dar nesu pabaigusi senųjų, tai yra neapsikraunu buteliukais. Kai buitinei chemijai nuolaidos, nusiperku skalbimo miltelių keletą pakų, kai baigiasi nereikia pirkti brangių. Tas pats su tuol. popieriumu, indų plovikliu. Kaip sakant štampuoju spintelėse viskąsmile.gif Neperku brangių švietimo ir valymo priemonių.
turbūt nieko naujo nepasakiau:) dauguma taip darome?smile.gif dabar dar pradėjau naudotis www.kurdingopinigai.lt. Manau tikrai naudinga svetainė, supranti, kur išleidi lt., pamatai, kur dar galima sutaupyti g.gif renku čekius iš pard.pagalvoju, ko galiu atsisakyti. Kai viskas tik brangsta, taupyti reikia kuo daugiau ir stipriau, nežinosi, kada gali likti bedarbis, keik už šildymą ir t.t. reikės mokėt.
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2009 08 10, 14:30)
kai ten pabuvosi, informuok ir mus, kokios kainytes? kokie drabuzeliai? su nekantrumu lauksiu  informacijos  mirksiukas.gif
siandien apsilankiau 4u.gif pas juos ispardavimas - didziajai daliai prekiu nuolaida 40 proc., su sita nuolaida drabuziai gaunasi beveik uz aciu smile.gif Sukneles 13-16 Lt, kelnes ir sijonai pigiau - viena ziurejau uz 10 Lt smile.gif Palaidines ir topai 4-8 Lt smile.gif
turi tikrai dideli pasirinkima moterisku ir vaikisku drabuziu. Vaikams nuo sliaustuku iki sportiniu aprangu, pedkelniu, kelniu ir sukneliu didesniems 4u.gif
drabuziai nauji, su etiketem, daniski, is katalogo www.bonaparte.dk smile.gif dauguma laisvalaikiui (palaidines, dzinsai, megztukai, sukneles), bet galima rasti ir tinkamu ofisui blush2.gif nuciupau korseta ant marskinuku uz 12,53 Lt (su 40 proc. nuolaida, kainaves 20 Lt) smile.gif i toki pat seile varvinau vienoje parduotuveje Akropolyje - kainavo 139 Lt, o kai nukainavo iki 69 Lt, mano dydzio nebebuvo biggrin.gif
Sarkuvos g. dar yra ka pirkti, o va Neries krantinej ir Savanoriu pr. jau geriausi daiktai girdejau "nusluoti" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 08 11, 18:12)

tai reik ir man apsilankyt, atsinaujinti, dekui uz info, tikiuosi neviska islavet ir man dar palikot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 11, 09:01)
neįsivaizduoju, kai galima pamiršti maisto atsinešti  g.gif  aš dirbu trejus metus, tai tiek laiko ir nešiojuosi maistą iš namų  ax.gif
mikrobangę su kolegomis susimetę nusipirkom prieš porą mėnesių: iki tol valgydavau šaltą maistą, nes pas mus jokių virtuvėlių nėra. bet net ir šaltas naminis maistas mano skrandžiui (ir kišenei) geriau už šiltą valgyklinį. valgykla pas mus yra, bet tas maistas ne mano skrandžiui, o ir kišeinei nepakeliui  schmoll.gif

As irig jau nebe pirmi metai i darba nesuosi maista is namu. Tikrai dziaugiuosi, kad turim mikrobange. Jau ir dabar is vakaro pasiruosiau kotletuku smile.gif Siaip tikrai gerokai susitaupo per menesi. O naminis maistas lieka naminiu. Kartais, jei bunu pavargus ar nera laiko, nusiperku ka nors is parduotuves. Bet skonis kad ir tu paciu produktu zenkliai skiriasi...
Atsakyti
la smile.gif

taupau ir as, nes... blush2.gif esu skupa, o dabar be to ir laikas toks, kad nebegalim svaistytis...

Kai namuose pritrukstu valymo priemoniu, naudoju produktus, randamus virtuveje: duso kabina, veidrodzius, langus valau daugiau ar maziau skiestu actu. Kriaukles, klozetus valau tokiu 'tornado': 1st sodos, 1st druskos, 1st acto, palieku nuputoti ir isvalau sepeciu.
I buteliuka su purkstuku atsiskiedziu indu ploviklio - naudoju, kai reikia kur virtuvej pavalyti, galu gale - nupurskiu indus kriauklej, jei tuojau pat neplaunu...
Vaikus numaudau vonioj, ta pati vandeni naudoju plaudama grindis...
Vaikams atsigerima gaminu is uogu ir vandens, i koki kubus ar waterr buteliuka.
Namie kepu duona, bandeles (vat situ kaina tai is viso nenupasakojama - min 1Lt/vnt blink.gif man reikia bent poros bandeliu pusryciams, vaikams po viena, MB is viso keletos, tai jei pirktume, dienos biudzeta virsytume vien joms doh.gif )

Turiu du kiemsargiukus kieme, atklydo ir priglaudem... Gera sirdis gera sirdim, o maitint juos reikia... ir tas kainuoja... perlipau per save ir... blush2.gif darzelyje, vaiko grupeje paprasiau seiminkiu ideti i indeli mums maisto atlieku... Gal jos ir nusizengia istatymui, bet man labai palengvina reikala. Galu gale, tos atliekos vis vien kazkur iskeliauja ax.gif
Na, dar darzely atsisakeme pusryciu - vis vien nevalgo, tai kam moketi, ryte isimeta i burna koki sureli, jogurteli ir sulaukia pietu, uztat siuos suvalgo svariai smile.gif

Kai lankomes pas gimines/pazistamus kaime, neatsisakome darzo gerybiu - keletos obuoliuku, slyvu, zalumynu....
Atsakyti
mes niekada su mb nevedem jokiu prekiu sarasu nei biudzeto.. pastebejau, kad anksciau daug daugiau isleisdavome pinigu visokiems niekams, bet siandien ir sarasu nebereikia. tvarkingai apsipirkinejame parduotuveje, visada butiniausius daiktus. kazkaip kol kas visko tikrai pakanka ir jokiu problemu dar neturime ax.gif
cia kaip ir tomis akcijomis nesinaudoju.. jeigu as to daikto be akcijos neperku, tai su akcija irgi.
pas mus taisykle, geriau maziau bet kokybiskiau pavalgyti, nes daznai nukenti akcijiniai maisto dalykai savo verte.. aisku, buna kad ir tokiu paimi, bet ne del to, kad akcija. visiskai nesistengiu buti pakvaisusi del to. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldainė: 11 rugpjūčio 2009 - 21:42
QUOTE(Saldainė @ 2009 08 11, 22:39)
cia kaip ir tomis akcijomis nesinaudoju.. jeigu as to daikto be akcijos neperku, tai su akcija irgi.

Manrods taupymas ne tame, kad akcijos metu perki reikia nereikia, nes pigu schmoll.gif Taupymas tame, kad perki tada, kai nukainoja tai, ką ir taip pirktum (gal ne šiandien, gal po savaitės, bet vistiek pirktum), tuomet pasinaudoji proga ir perki pigiau.
Atsakyti