Įkraunama...
Įkraunama...

taupi taupuole

QUOTE(fuksė @ 2009 08 18, 15:56)
kaip suprasti....

Po gimdymo turiu pilvuką, tai jo slėpimui nusipirkau timpas ir tuniką (naujus), paskui dėvėtuose radau super tuniką, mažai dėvėtą (www.manorubai.lt), prie jos netiko timpų spalva, tai pirkau kitas timpas, atšalo orai, prie tų pačių timpų įsigijau megztuką...Atšals daugiau, prie to megztuko reiktų tiesių džinsų, o ne su atraitais...Taip ir užsisuki...Jau nekalbant apie kūdikio ir vyresnės dukrytės garderobą blush2.gif

Lietuviškose pardėse nebeperku, tik internetu parsisiųstus, netikusius rūbelius...Arba parvežtus iš Lenkijos ax.gif

Vienas nuostolis - nebetilpti į buvusius rūbus, kurių pilna spinta ir pasisekė parduoti ti porą kelnyčių verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meger: 18 rugpjūčio 2009 - 15:22
QUOTE(ooo @ 2009 08 18, 13:22)
skelbimus ir patys galit talpinti  ax.gif  kas pirks, tas pirks...
dar idomios sutarties salygos, nes pasitaiko tokiu gudruciu, kurie pakisa pasirasyt sutarti,kad bet kokiu atveju pardavus jiems ta sekmes mokesti reik sumoekt, net jei ir pats klienta susiradai  ax.gif
a prie Utenos tai cia kur?  rolleyes.gif

Kuktiškių mst smile.gif

QUOTE(arana81 @ 2009 08 18, 13:51)
Jei galite tam skirti 15 minuciu per diena, uzsiimkite pati 4u.gif

Galiu ir daugiau biggrin.gif biggrin.gif

Dėkui merginos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2009 08 18, 16:18)
drinks_cheers.gif  nebeleidžia man sąžinė pirkti lietuvoj rūbų 5x brangiau, nei galiu parsisiųsti iš užsienio  schmoll.gif

O aš negaliu pirkti drabužio jo nepačiupinėjus ir nepasimatavus ax.gif
Atsakyti
O jei iki vasaros neatsistatys figūra, teks pirktis kostiumėlius, palaidines naujas verysad.gif , visai bus nuostolinga grįžti į darbą verysad.gif

Užatat dabar pasidariau pedikiūrą, sutaupiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2009 08 18, 16:25)
Užatat dabar pasidariau pedikiūrą, sutaupiau  blush2.gif

Aš pradėjau taupyti kosmetikos sąskaita... Kol kas visai neblogai, radau thumbup.gif gerą tušą papigiai, taip pat pigiau prisiderinus nusipirkau pudrytę, kol kas viskuo patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2009 08 18, 16:18)
drinks_cheers.gif  nebeleidžia man sąžinė pirkti lietuvoj rūbų 5x brangiau, nei galiu parsisiųsti iš užsienio  schmoll.gif

Klausykit, kas čia per puslapiai, kur rūbai 5 kart pigiau kainuoja, nei LT? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 18, 16:52)
Klausykit, kas čia per puslapiai, kur rūbai 5 kart pigiau kainuoja, nei LT? blink.gif

Praktiškai visose intern parduotuvėse - per seilus- kainos neprilyginamos LT.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 08 18, 16:54)
Praktiškai visose intern parduotuvėse - per seilus- kainos neprilyginamos LT.

Norėčiau konkrečių, nes kiek žiūriu aš, man perbrangu visur, lyginant su LT g.gif Gal ne ten žiūriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 18, 17:01)
Norėčiau konkrečių, nes kiek žiūriu aš, man perbrangu visur, lyginant su LT  g.gif  Gal ne ten žiūriu  g.gif

Čia jau reik dirbti biggrin.gif biggrin.gif
yra Laredoute - ko gero siūs tik iki rugsėjo mėn.
o skelbimų lentos-internetinių pard skyriui- daug labai pasiūlymu, tiesiog reik palandžiot ir atsirinkti. Siunčiausi iš Dysney, VS, Macys ( vyrui megztukas fantastiškai paprastai gražus kainavo 22 lt), H M, na daugiau nebeatgaminu, bet LT jau senokai neperku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 08 18, 17:06)
Čia jau reik dirbti  biggrin.gif  biggrin.gif
yra Laredoute - ko gero siūs tik iki rugsėjo mėn.
o skelbimų lentos-internetinių pard skyriui- daug labai pasiūlymu, tiesiog reik palandžiot ir atsirinkti. Siunčiausi iš Dysney, VS, Macys ( vyrui megztukas fantastiškai paprastai gražus kainavo 22 lt), H M, na daugiau nebeatgaminu, bet LT jau senokai neperku  rolleyes.gif

Dėkui 4u.gif Laredoute tai tikrai brangiau, nei LT, pati siunčiu iš ten, tai žinau, būna, aišku, įmeta kelis rūbus ir po 1 eu, bet atitinkamos kokybės ir dizaino, ir išperka pigiausius iškart rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 14, 08:36)
labai tikėtina, kad iki to laiko pakeis tvarką, kad bus galima rinktis, kokį dokumentą turėti: pasą ar ATK  mirksiukas.gif

Kad ir dabar galima rinktis...
QUOTE(kastonele @ 2009 08 16, 21:08)
tai ka daryt bedarbiams, arba tiems kurie 800lt lgą gauna doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai turėtų būti planuotos išlaidos mirksiukas.gif
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 08 17, 12:08)
Recepto nėra.
Tik drąstiškos, nepedagoginės priemonės. cool.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif
QUOTE(fuksė @ 2009 08 17, 14:57)
Ar turite namuose fiksuota telefona? Apsimoka ar nea?

Turime savanoriškai priverstiniu būdu - dėl interneto. Apsimoka ar ne - skaudus klausimas - mėnesiui apie 60lt už liniją ir internetą. Bet miesto ribose skambučiai nemokami tai naudojamės kiek galim mirksiukas.gif Nes vistiek pinigus mokam.

Normalu, kad jums kyla klausimas, kodėl nesirenkame kito interneto tiekėjo... O todėl, kad gyvename nuosavų namų kvartale, kur interneto liniją atvesti į namus kainuoja apie 2000lt ir panašūs mėnesiniai mokesčiai kokius dabar mokame. Tad čia nėra kur dingt nuo TEO paslaugų...
QUOTE(Meger @ 2009 08 18, 10:44)
O aš pasidariau netaupi netaupuolė  cry.gif ,

Sena patrlė sako "trukt už vadžių, vėl iš pradžių..." Pradėk kaip visi pradedantys skaičiuoti, kur dingsta jų pinigai - registruok ir skaičiuok visus čekius ir išlaidas kasdien...

Oi lengva man patarti. Pačios išlaidos jau 5d nesuvestos, tačiau tam yra priežastis - buvau ne namie, kompo nebuvo šalia, viską rašiausi ant lapuko. Dabar pat einu atlikt šią procedūrą.
QUOTE(ooo @ 2009 08 18, 11:52)
gal ne tokius makaronus perkat, kad kaip akmuo? arba gal vandeniu gerai neperliejat?  g.gif
man niekada nesukimba...
labai megstu su tunu, pomidorais ir baziliku  ax.gif

Galima receptą išsamų? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2009 08 18, 15:19)
Vienas nuostolis - nebetilpti į buvusius rūbus, kurių pilna spinta ir pasisekė parduoti ti porą kelnyčių  verysad.gif

o nebandet nunesti i komisa neparduotu rubeliu? blush2.gif
Atsakyti