QUOTE(prieblanda @ 2009 08 14, 08:36)
labai tikėtina, kad iki to laiko pakeis tvarką, kad bus galima rinktis, kokį dokumentą turėti: pasą ar ATK
Kad ir dabar galima rinktis...
QUOTE(kastonele @ 2009 08 16, 21:08)
Tai turėtų būti planuotos išlaidos
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 08 17, 12:08)
Recepto nėra.
Tik drąstiškos, nepedagoginės priemonės.
Tikrai taip
QUOTE(fuksė @ 2009 08 17, 14:57)
Ar turite namuose fiksuota telefona? Apsimoka ar nea?
Turime savanoriškai priverstiniu būdu - dėl interneto. Apsimoka ar ne - skaudus klausimas - mėnesiui apie 60lt už liniją ir internetą. Bet miesto ribose skambučiai nemokami tai naudojamės kiek galim

Nes vistiek pinigus mokam.
Normalu, kad jums kyla klausimas, kodėl nesirenkame kito interneto tiekėjo... O todėl, kad gyvename nuosavų namų kvartale, kur interneto liniją atvesti į namus kainuoja apie 2000lt ir panašūs mėnesiniai mokesčiai kokius dabar mokame. Tad čia nėra kur dingt nuo TEO paslaugų...
QUOTE(Meger @ 2009 08 18, 10:44)
O aš pasidariau netaupi netaupuolė

,
Sena patrlė sako "trukt už vadžių, vėl iš pradžių..." Pradėk kaip visi pradedantys skaičiuoti, kur dingsta jų pinigai - registruok ir skaičiuok visus čekius ir išlaidas kasdien...
Oi lengva man patarti. Pačios išlaidos jau 5d nesuvestos, tačiau tam yra priežastis - buvau ne namie, kompo nebuvo šalia, viską rašiausi ant lapuko. Dabar pat einu atlikt šią procedūrą.
QUOTE(ooo @ 2009 08 18, 11:52)
gal ne tokius makaronus perkat, kad kaip akmuo? arba gal vandeniu gerai neperliejat?
man niekada nesukimba...
labai megstu su tunu, pomidorais ir baziliku
Galima receptą išsamų?
Moterys? Jos panašios į kulverstukus: jos simpatiškos, mielos, minkštos, myli ausimis, o gyvena su kažkokiais krokodilais...